آربلوا : هم تیمی هایم در آکادمی سولدادو ، دلارد ، خاوی گارسیا ، بورخا والرو ، خورادو ، خوانفران ، نگردو ، فلیپه لوئیز ، دیگو لوپز بودند . نسلی که در طول تاریخ رئال دیگر نظیرش پیدا نمی شود
من اصلا خریم جیمز رو نمیتونم فوتبالی توجیح کنم
کسی رو دیدی اینجا بگه خریدش فوتبالیه
من همون اول گفتم این دیوث میخواد تیم 72 ملیتی درست کنه الان کاستاریکا و کلمبیا رو کشونده سمت رئال پرتغالم داره المانی هم هست ارژانتینیا چون زیادن تو دنیا فوتبال زیاد بعد تبلیغاتی نداره واسه همین دیماریا رو میفروشه
احتمالا اربلوا رو بفروشه یه ایتالیایی بخره تا ایتالیا هم جذب کنه
کلا بی شرفیه واسه خودش
آی دیماریا با هاشم بیک زاده درگیر نشو
با هم دست ندادن
دلبوسکه>پرز
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ریو فردیناند:اگر مانگلا 31 میلیون و داوید لوییز 50 میلیون باشد قیمت واران چقدر است 60 یا 70
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کریستیانو:” کاسیاس همیشه از بهترین ها بوده است”
دیشب کاسیاس به تمجید از رونالدو پرداخت و او را بهترین بازیکن جهان دانست که رونالدو پاسخ این پیغام را داد.
وی با دیدن پیغامن کاسیاس در مورد خودش گفت :” هیجان انگیز و عالی بود. ایکر همیشه از بهترین دروازه بان های دنیا بوده است. همچون ناواس، بوفون ، چک و … او یک دروازه بان درجه یک است.”
کوئنت رائو:” حس می کنم که رئال برایم ارزش بیشتری قائل است”
فابیو کوئنت رائو از پررنگ تر شدن نقش خودش در رئال مادرید ابراز خرسندی کرد.
وی پس از بازی سوپرجام اروپا گفت:” بازی خوبی داشتیم و به دنبال پیروزی بودیم. لایقت قهرمانی را داشتیم. همه تلاش خود را انجام می دهیم. حالا به دنبال پنج جام باقی مانده هستیم.”
وی در ادامه گفت:” رئال همیشه برای بردن بازی می کند. در بهترین لحظه ام از زمان آمدن به رئال هستم. اعتماد هواداران را دارم و به همین علت همه چیز آسان تر است.”
فابیو در ادامه افزود:” امیدوارم ثبات بیشتری در رئال داشته باشم. چهارمین فصل حضورم در این جاست اما امیدوارم که بیشتر بمانم. به نظرم حالا بیشتر برای من ارزش قائل هستند.”
پپ، مربی که به فوتبال خدمت می کنه
در حال حاضر 82 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 82 مهمان ها)