[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
Hero Enter
Viva Real Madrid
Hero Enter
Viva Real Madrid
سلام دوستان
بازی با اتلتیک امشبه؟؟؟
آردا توران، غايب بزرگ اتلتيکو در سوپرجام
آردا توران ، هافبک ترکيه اي حق حضور در دو بازي رفت و برگشت سوپرجام اسپانيا را نخواهد داشت.
به گزارش "ورزش سه"، توران به علت درگیری فصل گذشته خود با داور در بازی سوپرجام اسپانیا مقابل بارسلونا به محرومیتی دو جلسه از حضور در این تورنمنت محکوم شده است.
به همین علت این بازیکن چه در بازی رفت و چه در بازی برگشت حق ندارد که با پیراهن اتلتیکو بازی کند و غایب بزرگ تیم سیمئونه در این دو بازی خواهد بود.
آنچلوتي: کاسياس امشب درون دروازه ميايستد
سرمربي رئال مادريد اعلام کرد که کاسياس دروازهبان اصلي تيمش در دور رفت سوپرجام اسپانيا خواهد بود.
کارلو آنچلوتی پیش از دیدار امشب تیمش در دور رفت سوپرجام اسپانیا مقابل اتلتیکو مادرید اظهار داشت: ایکر امشب بازی خواهد کرد. او در حال تمرین است و همه به او اعتماد دارند. پس از این بازی باید شرایط را برای بازی بعدی بسنجیم. دی ماریا هم مثل سایر بازیکنان در حال تمرین است و ممکن است در این بازی به میدان برود و فرصت بازی داشته باشد اما او هم مثل سایر بازیکنان است. امشب یک تیم بازی خواهد کرد؛ تیمی که با تیم جمعه شب (بازی برگشت) متفاوت خواهد بود.
به گزارش فارس، وی ادامه داد: فکر میکنم اتلتیکو مادرید کمی تغییر کرده است. آنها بازیکنان بزرگی جذب کردهاند و شیوه بازیشان تغییر خواهد کرد. مثل همیشه اتلتیکو رقیب سختی خواهد بود.
سرمربی رئال خاطرنشان کرد: من فکر میکنم جیزم مثل همه بازیکنان عالی کار کرد اما در دیدار مقابل سویا در جایگاه همیشگیاش نبود و کمی عقبتر بازی میکرد. او باید به این موقعیت عادت کند.
وی در خصوص ترجیح کاسیاس بر دیگو لوپز گفت: دیگو لوپز تصمیم گرفت از تیم برود. هیچکس او را بیرون نکرد. این ربطی به مسائل ورزشی نداشت. سال گذشته دو دروازهبان فوقالعاده داشتیم و امسال هم دروازهبانان بزرگی داریم. من به تغییر سیستم فکر نمیکنم و با همان سیستم سال گذشته کار میکنم. در هر بازی باید برخی چیزها را تغییر داد.
آنچلوتی اضافه کرد: شرایط دی ماریا مرا به یاد اوزیل نمیاندازد من در این باره صحبت نمیکنم زیرا تمرکزم به هم میریزد. من نمیدانم دیماریا چه تصمیمی گرفته است. او آماده بازی است و میتواند برای تیم به میدان برود.
شب گذشته بارسلونا مقابل لئون مکزیک در جام خوان گامپر، موفق شد 6-0 پیروز شود و لیونل مسی، ستاره آرژانتینی آبی اناری ها، یک گل به ثمر رساند.
در همین حال، توماس رونکرو، خبرنگار مشهور آ.اس ، در صفحه ی توئیترش، مسی را مورد تمسخر قرار داد. فصل گذشته مسی عملکرد خوبی نداشت و نتوانست انتظارات را برآورده کند. مصدومیتهای پیاپی نیز، کار او را در این راه سخت و سخت تر کرد. در جام جهانی و در دور گروهی، مسی عملکرد خوبی داشت و موفق شد 4 گل بزند و بسیاری از هوادارانش مدعی شدند که او به روزهای اوج بازگشته ولی رفته رفته، عملکرد او در جام جهانی دچار افت شد و در دور حذفی موفق به گلزنی نشد.
رونکرو پس از گلزنی مسی در دیدار شب گذشته در توئیترش نوشت: " مسی مقابل لئون گواناخائتو، بله ! مسی گلزنی میکند درست مثل بازی ایران و بوسنی ! او [به روزهای خوب] بازگشته است !"
توئیت این خبرنگار اسپانیایی با واکنش تند هواداران بارسلونا روبرو شد و انتقادات زیادی در فضای مجازی از او شد.
در حال حاضر 79 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 79 مهمان ها)