صفحه 246 از 700 نخستنخست ... 146196236244245246247248256296346 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 2,451 به 2,460 از 6997

موضوع: <<<<<<< اوندسیمای رئال مادرید در میلان >>>>>>>

فوق حرفه ای
    دسیمایی شدن انگار رو خیلی ها فشار اورده به قول یکی از خواننده های عزیز کشورمون اگه دشمن نداشتم باید به قدرت خودمون شک میکردم
    Hero Enter
    Viva Real Madrid

حرفه ای

فوق حرفه ای
    [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
    Hero Enter
    Viva Real Madrid

فوق حرفه ای
    Hero Enter
    Viva Real Madrid

فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط Milad نمایش پست ها
    اگه تیمت غارساست که باید سکوت کنی چون اخرین برد بارسا جلو اتلتیکو رو باید بری تو تاریخ بگردی پیدا کنی چون هیچکس یادش نیست ؟
    اگه تیمت ارسناله که من دیگه حرفی ندارم چون انگار 14 سال جام نیاوردن روت خیلی فشار اورده کاریش هم نمیشه کرد
    اول اینکه کسی که بازی رئال رو ندیده نباید الکی بیاد کارشناسی کنه و یه چیزی تراوش کنه و بره حداقل بازی رو میدیدی یا خلاصشو میدیدی بعد میومدی حرف میزدی
    دوم اینکه ما قبل مورینیو هیچ پخی نبودیم ؟این جملتو میزارم سر اینکه سنت قد نمیده و از سال 2009 نشستی فوتبال میبنی وگرنه رئال تو بدترین دورانش هم قهرمان لیگای اسپانیا میشده و یکی از مدعیان یو سی ال بوده ...بگذر از تیم خودت بارسا که قبل از 2005 تعداد جاماش با ستاره سرخ بلگراد برابر بوده
    اخ جون دعوا

14 سال ؟!! برو اول سرج کن بعد بیا جایی که سرچ کرده اشتباه بهت اطلاعات داده !

نمیدونم چرا ارسنال رو وارد بحث کردی ولی مثل اینکه جملات من واست سنگین بوده که پای ارسنال رو کشیدی وسط

قبل مورینیو ! هیج پخی نبودید دگ ! البته سال اول مورینیو هم همچنین __ این دورانی که میگم بعد دلبوسکه هستش

تیمتو 2 دستی بچسب پس داش گلم

فعال
    هر چند سال اسطوره هاتون رو دک میکنید بیرون ... اول ... بعد گوتی بعد رائول بعد کاسیاس

فوق حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط Catman نمایش پست ها
    اخ جون دعوا

14 سال ؟!! برو اول سرج کن بعد بیا جایی که سرچ کرده اشتباه بهت اطلاعات داده !

نمیدونم چرا ارسنال رو وارد بحث کردی ولی مثل اینکه جملات من واست سنگین بوده که پای ارسنال رو کشیدی وسط

قبل مورینیو ! هیج پخی نبودید دگ ! البته سال اول مورینیو هم همچنین __ این دورانی که میگم بعد دلبوسکه هستش

تیمتو 2 دستی بچسب پس داش گلم
    با کسی که جرات نداره بگه طرفدار ه چه تیمی هست تا من بهش برینم بحثی ندارم
    قبل مورینیو هیچ پخی نبودیم ؟باشه شما قبل گواردیولا چه عنی بودید که اینقدر بوشو در میارید ؟
    من نمیدونم تیمی که تعداد گلای خوردش از 4 تیم اول تو 30 دقیقه اول از تعداد گلای خورده ی کل فصل ذرت کاران دشت مغان بیشتره جای بحث وجود داره ؟
    شما هم برو تیم خودت رو بچسب نمیدونم تیمت چه عنی هست چون هر تیمی باشه باید بیاد جلو رئال و امثالهم لنگ بندازه
    در ضمن اگه قرار باشه جملات هر طفلی واسه من و امثال من سنگین باشه که باید بریم بدیم
    Hero Enter
    Viva Real Madrid

فوق حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط Catman نمایش پست ها
    هر چند سال اسطوره هاتون رو دک میکنید بیرون ... اول ... بعد گوتی بعد رائول بعد کاسیاس
    اره ما ردندو رو هم فرستادیم بره مورینتس رو هم دادیم رفت ماکلله و هیگی هر چند میدونم ردندو رو نمیشناسی و نهایت یه کاسیاس و با ارفاق یه رائولی یادت باشه
    این همه اسطوره رو رد کردیم رفت ولی رئال هنوز پابرجاست و پرچم هر روز بالاتر
    Hero Enter
    Viva Real Madrid

فوق حرفه ای
    Hero Enter
    Viva Real Madrid

فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط Milad نمایش پست ها
    با کسی که جرات نداره بگه طرفدار ه چه تیمی هست تا من بهش برینم بحثی ندارم
    قبل مورینیو هیچ پخی نبودیم ؟باشه شما قبل گواردیولا چه عنی بودید که اینقدر بوشو در میارید ؟
    من نمیدونم تیمی که تعداد گلای خوردش از 4 تیم اول تو 30 دقیقه اول از تعداد گلای خورده ی کل فصل ذرت کاران دشت مغان بیشتره جای بحث وجود داره ؟
    شما هم برو تیم خودت رو بچسب نمیدونم تیمت چه عنی هست چون هر تیمی باشه باید بیاد جلو رئال و امثالهم لنگ بندازه
    در ضمن اگه قرار باشه جملات هر طفلی واسه من و امثال من سنگین باشه که باید بریم بدیم
    برو از حسین بپرس میگه

بعده 10 سال رفتید فینال قهرمان شدید نوش جانتان
    فعلا که بدجوری بخار ازت بلند شده که پای چیزهای غیر مربوط رو ب بحث باز کردی

اکسیس تگزاس رو میدم بهت برو فیلمتو بساز داوشم

صفحه 246 از 700 نخستنخست ... 146196236244245246247248256296346 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 82 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 82 مهمان ها)