نمیدونم پخی بودن از نظر تو چیه؟ اگه گرفتن اروپاس که الان با توجه به تعداد جامها٬ تنها تیمی که نمیشه گفت هیچ پخی نیست ماییم... بقیه باید برن غاز بچرونن... اگه کسب عنوان مثل لالیگا و ... است که ما بعد از دل بوسکه با شوستر و کاپلو دو بار لیگا رو گرفتیم... با پیگرینی هم علی رغم این همه مصدومی که روی دستش بود با اختلاف سه امتیاز نایب قهرمان شدیم... اونم به لطف گل آفسایدی زلاتان! اگه همون گل رو داور مردود کرده بود٬ هم امتیاز میشدیم... حالا بقیه موارد بماند...
ضمنا چرا میترسی بگی طرفدار کدوم تیمی... بگو تا لهت کنیم![]()
ویرایش توسط vahid : 08-21-2014 در ساعت 09:49 AM
چیزی که خیلی بارسایی ها رو سوزوند این بود که ما دسیما رو هم با اقتدار بردیم و هم کاملا پاک![]()
رونالدو به خودش و رئال خیانت کرد![]()
ویرایش توسط HO33E!N : 08-21-2014 در ساعت 10:42 AM
مودریچ: با تمدید قرارداد با رئال، رویای من ادامه پیدا کرد
این ملی پوش کروات که در سال 2012 با انتقالی 40 میلیون یورویی به رئال پیوست، تا سال 2017 با رئال قرارداد داشت اما مدیران این باشگاه با افزایش دستمزد او، قراردادش را برای یک سال دیگر تمدید کرد.لوکا مودریچ، هافبک رئال مادرید، از این باشگاه به دلیل برآورده کردن رویایش و تمدید قراردادش تا سال 2018، تشکر کرد.
این ملی پوش کروات که در سال 2012 با انتقالی 40 میلیون یورویی به رئال پیوست، تا سال 2017 با رئال قرارداد داشت اما مدیران این باشگاه با افزایش دستمزد او، قراردادش را برای یک سال دیگر تمدید کرد.او به سایت باشگاه رئال گفت:" من خیلی خوشحال هستم. امروز روز مهمی برای من بود. مایلم از همه اعضای باشگاه و رئیس فلورنتینو پرس که به من اعتماد کرد، تشکر کنم. مایلم تا با انجام بهترین بازی هایم در سال های پیش رو، این اعتماد را جواب بدهم.وقتی به رئال آمدم، رویایم به حقیقت پیوست. این دو سال فوق العاده بود و من از هر لحظه آن لذت بردم. در سال های پیش رو، می خواهم تلاش بیشتری بکنم. با تمدید قرارداد، رویای من ادامه پیدا کرد.امیدوارم بتواند در سال های آینده، جام های بیشتری با رئال به دست بیاورم."
بازی رو ندیدی پس زر نزن همین دیگه مشکل همینه بازی رو ندیدی نمیدونی چیه
هلند 90 دیقه ارژانتینو تو قوطی کرد ولی مسی و دار و دستش با پنالتی صعود کردن این دلیل میشه بگی ارژانتین بهتره
ما پخی نبودیم قبل مورینیو خوبه ؟؟؟؟؟؟با شوستر که یکی از ضعیف ترین رئال های تاریخ بود بهترین بارسای تاریخ رو با رونالدینیو و مسی و اتوئو و هانری و زامبروتا و تورام و ... وادار کردیم تونل بزنه
اره ما اون تیممون در حال ورشکستگی بود ما هیچ وقت مافیای فیفا رو نداشتیم نمونش حکم دیروز غارسا که گذاشتن تیمشونو واسه 2 سال بعد ببندن بعد حکم محرومیتشو تایید کردن
مشخصه چندسال فوتبال میبینی
تو حتی جرات نداری اسم تیمتو بیاری چون میدونی همیشه زیر رئالی
اگه ستاره عامل برده پس چرا بارسا پارسال از هر کی رسید یه درکونی خورد مگه بارسا ستاره نداره
چرا گرانادا بارسا رو برد مگه بارسا ستاره نداره
طبق منطق تو هر تیمی ستاره داره باید تا اخر عمر پیروز باشه
ما واسمون این جام ها مهم نیست این همه جام گرفتیم تو این 12 سال اما هدفمون دسیما بود بود هیچ جامی اندازه دسیما ما رو ارضا نمیکرد چون رئال با همه باشگاه های دنیا فرق داره
بقول خورخه والدانو:بارسا مرز های اسپانیا رو میبیند و رئال فراتر از مرز ها
منطقی بحث کن داش گلم![]()
در حال حاضر 86 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 86 مهمان ها)