صفحه 247 از 700 نخستنخست ... 147197237245246247248249257297347 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 2,461 به 2,470 از 6997

موضوع: <<<<<<< اوندسیمای رئال مادرید در میلان >>>>>>>

فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط Milad نمایش پست ها
    اره ما ردندو رو هم فرستادیم بره مورینتس رو هم دادیم رفت ماکلله و هیگی هر چند میدونم ردندو رو نمیشناسی و نهایت یه کاسیاس و با ارفاق یه رائولی یادت باشه
    این همه اسطوره رو رد کردیم رفت ولی رئال هنوز پابرجاست و پرچم هر روز بالاتر
    هیگی و ماکله له اسطورتون بود ؟

حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط Catman نمایش پست ها
    اخ جون دعوا

14 سال ؟!! برو اول سرج کن بعد بیا جایی که سرچ کرده اشتباه بهت اطلاعات داده !

نمیدونم چرا ارسنال رو وارد بحث کردی ولی مثل اینکه جملات من واست سنگین بوده که پای ارسنال رو کشیدی وسط

قبل مورینیو ! هیج پخی نبودید دگ ! البته سال اول مورینیو هم همچنین __ این دورانی که میگم بعد دلبوسکه هستش

تیمتو 2 دستی بچسب پس داش گلم

نمیدونم پخی بودن از نظر تو چیه؟ اگه گرفتن اروپاس که الان با توجه به تعداد جامها٬ تنها تیمی که نمیشه گفت هیچ پخی نیست ماییم... بقیه باید برن غاز بچرونن... اگه کسب عنوان مثل لالیگا و ... است که ما بعد از دل بوسکه با شوستر و کاپلو دو بار لیگا رو گرفتیم... با پیگرینی هم علی رغم این همه مصدومی که روی دستش بود با اختلاف سه امتیاز نایب قهرمان شدیم... اونم به لطف گل آفسایدی زلاتان! اگه همون گل رو داور مردود کرده بود٬ هم امتیاز میشدیم... حالا بقیه موارد بماند...

ضمنا چرا میترسی بگی طرفدار کدوم تیمی... بگو تا لهت کنیم
    ویرایش توسط vahid : 08-21-2014 در ساعت 09:49 AM

حرفه ای
    چیزی که خیلی بارسایی ها رو سوزوند این بود که ما دسیما رو هم با اقتدار بردیم و هم کاملا پاک

فوق حرفه ای
    رونالدو به خودش و رئال خیانت کرد
    ویرایش توسط HO33E!N : 08-21-2014 در ساعت 10:42 AM

فوق حرفه ای

مودریچ: با تمدید قرارداد با رئال، رویای من ادامه پیدا کرد

این ملی پوش کروات که در سال 2012 با انتقالی 40 میلیون یورویی به رئال پیوست، تا سال 2017 با رئال قرارداد داشت اما مدیران این باشگاه با افزایش دستمزد او، قراردادش را برای یک سال دیگر تمدید کرد.
    لوکا مودریچ، هافبک رئال مادرید، از این باشگاه به دلیل برآورده کردن رویایش و تمدید قراردادش تا سال 2018، تشکر کرد.
    این ملی پوش کروات که در سال 2012 با انتقالی 40 میلیون یورویی به رئال پیوست، تا سال 2017 با رئال قرارداد داشت اما مدیران این باشگاه با افزایش دستمزد او، قراردادش را برای یک سال دیگر تمدید کرد.
    او به سایت باشگاه رئال گفت:" من خیلی خوشحال هستم. امروز روز مهمی برای من بود. مایلم از همه اعضای باشگاه و رئیس فلورنتینو پرس که به من اعتماد کرد، تشکر کنم. مایلم تا با انجام بهترین بازی هایم در سال های پیش رو، این اعتماد را جواب بدهم.
    وقتی به رئال آمدم، رویایم به حقیقت پیوست. این دو سال فوق العاده بود و من از هر لحظه آن لذت بردم. در سال های پیش رو، می خواهم تلاش بیشتری بکنم. با تمدید قرارداد، رویای من ادامه پیدا کرد.امیدوارم بتواند در سال های آینده، جام های بیشتری با رئال به دست بیاورم."

حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط HO33E!N نمایش پست ها
    رونالدو به خودش و روال خیانت کرد
    چیکار کرده مگه؟؟؟
    رونالدو بدشانس ترین بازیکن جهان!!!!

فوق حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط shahin-ronaldo نمایش پست ها
    چیکار کرده مگه؟؟؟
    مردک یه مصدومیت عادی داشت فصل قبل نذاشت خوب شه هی به زور می خواست بازی کنه دوستانه و غیر دوستانه

الان 1 بازی میاد 3 تا بازی مصدومه ....کارایی هم نداره مثل قبل .....

فقط هست تو زمین

فوق حرفه ای
    برو از حسین بپرس میگه

بعده 10 سال رفتید فینال قهرمان شدید نوش جانتان
    فعلا که بدجوری بخار ازت بلند شده که پای چیزهای غیر مربوط رو ب بحث باز کردی

اکسیس تگزاس رو میدم بهت برو فیلمتو بساز داوشم
    من دارم از تو میپرسم که متاسفانه جرات نداری بگی
    بخار ؟تو تشخیص میدی از کی بخار بلند میشه ؟خداروشکر امسال اینقدر جام گرفتیم که نیازی نداریم ازمون بخار بلند شه از کسی باید بخار بلند شه که 1 سال بدون جام گذروند
    Hero Enter
    Viva Real Madrid

فوق حرفه ای
    الان موضوع بحث رو چرا میبری سمت لیگ اروپا !

من الان بحثم در مورد بازیتون جلوی اتلتیکو هستش که با اون همه ستاره نتونستید حریف تیم از بین رفته و تازه وارد هاش بشید ! اونم تو خونه حالا یقینا بازی برگشت 1 کاریش میکنید و میبرید !

بارسایی نیستم حسین میدونه رئال واسه من هم تراز با منچستر یونایتده از لحاظ بد بودن

نه دبگه یکم ب اون مخت فشار بیار 2 سال پیش بازی فینال حذفی اتلتیکو قهوه ای تون کرد همون مورینیو تیم در و پیکروتون رو تیم کرد و گرنه پخی نبودید قبلش

هر چی میخواهی راحبع بارسا بگو ب من ربطی نداره

من میذونم شما بازی برگشت رو میبرید ولی نتونستید از پسش بر بیایید .... من بازی رو ندیدم دارم از از روی نتیجه میگم داش گلم
    بازی رو ندیدی پس زر نزن همین دیگه مشکل همینه بازی رو ندیدی نمیدونی چیه
    هلند 90 دیقه ارژانتینو تو قوطی کرد ولی مسی و دار و دستش با پنالتی صعود کردن این دلیل میشه بگی ارژانتین بهتره
    ما پخی نبودیم قبل مورینیو خوبه ؟؟؟؟؟؟با شوستر که یکی از ضعیف ترین رئال های تاریخ بود بهترین بارسای تاریخ رو با رونالدینیو و مسی و اتوئو و هانری و زامبروتا و تورام و ... وادار کردیم تونل بزنه
    اره ما اون تیممون در حال ورشکستگی بود ما هیچ وقت مافیای فیفا رو نداشتیم نمونش حکم دیروز غارسا که گذاشتن تیمشونو واسه 2 سال بعد ببندن بعد حکم محرومیتشو تایید کردن
    مشخصه چندسال فوتبال میبینی
    تو حتی جرات نداری اسم تیمتو بیاری چون میدونی همیشه زیر رئالی
    اگه ستاره عامل برده پس چرا بارسا پارسال از هر کی رسید یه درکونی خورد مگه بارسا ستاره نداره
    چرا گرانادا بارسا رو برد مگه بارسا ستاره نداره
    طبق منطق تو هر تیمی ستاره داره باید تا اخر عمر پیروز باشه
    ما واسمون این جام ها مهم نیست این همه جام گرفتیم تو این 12 سال اما هدفمون دسیما بود بود هیچ جامی اندازه دسیما ما رو ارضا نمیکرد چون رئال با همه باشگاه های دنیا فرق داره
    بقول خورخه والدانو:بارسا مرز های اسپانیا رو میبیند و رئال فراتر از مرز ها
    منطقی بحث کن داش گلم

فوق حرفه ای
    هر چند سال اسطوره هاتون رو دک میکنید بیرون ... اول ... بعد گوتی بعد رائول بعد کاسیاس
    اسطوره هامون زیادن دیگه هر کی میاد رئال اسطوره میشه حداقل کاپیتان تیمو نمیفروشیم به یه تیم خاص بعد بهمون نارو بزنه داش گلم
    ویرایش توسط mohammad : 08-21-2014 در ساعت 01:01 PM

صفحه 247 از 700 نخستنخست ... 147197237245246247248249257297347 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 86 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 86 مهمان ها)