نوشته اصلی توسط vahid دیوث این حرفا رو برای تازه رئالی شده ها میزنن نه چهار تا مثل ما ما با یه بازیکن رئالی نشدیم که با رفتن بازیکنا بخوای به تیم پشت کنیم... ما اگه میگیم چون دلمون برای تیم میسوزه گفتم واسه رئالیا کپی کنیخواستم کارتو راحت کنم
تا حالا نشده یه بازیکن بزرگ از دست بدیم برش گردونیم....دیگه باید تو پیرهن تخمی قرمز و آبی ببینمش
جدایی انخل از رئال فیلمی از فلورنتینو پرز
Hero Enter Viva Real Madrid
نوشته اصلی توسط HO33E!N تا حالا نشده یه بازیکن بزرگ از دست بدیم برش گردونیم....دیگه باید تو پیرهن تخمی قرمز و آبی ببینمش بره اونجا بخشیده نمیشه هیچوقت
نوشته اصلی توسط HO33E!N تا حالا نشده یه بازیکن بزرگ از دست بدیم برش گردونیم....دیگه باید تو پیرهن تخمی قرمز و آبی ببینمش رفتنش به عنچستر بهتره هم اینکه اگه غارسا خواستش راحت نمیفروشش اگه میرفت پی اس جی فصل بعد غارسا بود شک نکن
نوشته اصلی توسط vahid بره اونجا بخشیده نمیشه هیچوقت نوشته اصلی توسط mohammad رفتنش به عنچستر بهتره هم اینکه اگه غارسا خواستش راحت نمیفروشش اگه میرفت پی اس جی فصل بعد غارسا بود شک نکن آبی= پی اس جی قرمز =من یو
نوشته اصلی توسط HO33E!N آبی= پی اس جی قرمز =من یو سگ تو روحت نکته اینه که آبی و قرمز رو با هم استفاده کردی... یعنی بینش "و" آوردی
نوشته اصلی توسط vahid سگ تو روحت
نوشته اصلی توسط HO33E!N پست ویرایش شد
نوشته اصلی توسط Milad جدایی انخل از رئال فیلمی از فلورنتینو پرز همه قهرمانی 2002 یادشونه هیچکس 10 سال بدبختی بعدش یادش نیس که این مادر خراب سرمون آورد
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 36 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 36 مهمان ها)
مشاهده قوانین انجمن