نوشته اصلی توسط mohammad گل دوم رونالدو نمیدونی چه جور زد ؟
Hero Enter Viva Real Madrid
نوشته اصلی توسط vahid چرا زر بی خود میزنی... همه جا که 1-0 زده هنو تو مو میبینی من پیچش مو همه جا گوه خوردن بازی 2-0 شده
نوشته اصلی توسط mohammad خدیرا جای بنزما تیم یه مهاجم ذخیره نداره ریدم تو دهن انچلوتی بعد عمشو بزاره مهاجم هی میگه مهاجم نمیخوایم این فالکائو دیوث رو بخرین دیگه ریدین با این سیستم بازیتون فقط نگردو
نوشته اصلی توسط Milad نمیدونی چه جور زد ؟ Goal! Real Madrid 2, Córdoba 0. Cristiano Ronaldo (Real Madrid) right footed shot from outside the box to the bottom left corner. Assisted by Isco.
نوشته اصلی توسط vahid Goal! Real Madrid 2, Córdoba 0. Cristiano Ronaldo (Real Madrid) right footed shot from outside the box to the bottom left corner. Assisted by Isco. ایشالله تا اخر فصل این جمله رو حداقل 30 بار بشنویم
نوشته اصلی توسط Milad ایشالله تا اخر فصل این جمله رو حداقل 30 بار بشنویم ایشالا 40 بار بشنویم
من بیشتر نگران این دفاع تخمی ام خدا کنه دفاعمون همه بازی ها مثل بازی جلو بایرن مونیخ بی اشتباه باشه
نوشته اصلی توسط vahid ایشالا 40 بار بشنویم اوزیل به اون اوزیلیش نمیتونست 40 تا بندازه من به 30 هم راضیم
نوشته اصلی توسط Milad من بیشتر نگران این دفاع تخمی ام خدا کنه دفاعمون همه بازی ها مثل بازی جلو بایرن مونیخ بی اشتباه باشه تو اون بازی خط هافبکمون هم خیلی تاثیر داشت
نوشته اصلی توسط Milad اوزیل به اون اوزیلیش نمیتونست 40 تا بندازه من به 30 هم راضیم من پشیمون شدم 20 - 25 تا کافیه... وگرنه سال آینده ایسکو رو 80 تا میفروشه
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 103 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 103 مهمان ها)
مشاهده قوانین انجمن