صفحه 295 از 700 نخستنخست ... 195245285293294295296297305345395 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 2,941 به 2,950 از 6997

موضوع: <<<<<<< اوندسیمای رئال مادرید در میلان >>>>>>>

فوق حرفه ای
    ژابی آلونسو از عرصه ملی بازنشسته شد. این بازیکن در صفحه رسمی تیم ملی اسپانیا در شبکه های اجتماعی این خبر را اعلام کرد. هافبک رئال مادرید در سن ۳۲ سالگی پس از ۱۱۴ بازی و ۱۶ گل از عرصه ملی بازنشسته شد. وی دو یورو و یک جام جهانی کسب کرد و خاطرات بی نظیری را مثل دو گلش به فرانسه در یورو ۲۰۱۲ به جای گذاشت.
    این بازیکن اولین بازی ملی خود را ۳۰ آوریل ۲۰۰۳ زیر نظر اینیاکی سائز انجام داد و آخرین بازی او در جام جهانی برزیل مقابل استرالیا بود. وی در پیغامی نوشت:” پس از مدتها فکر کردن به نظرم رسید که حالا زمان وداع رسیده باشد.”
    ژابی آلونسو در پیغام خود خطاب به هواداران نوشت:”باید اعلام کنم که دورانم در تیم ملی اسپانیا به اتمام رسید. وداع کردن خیلی مشکل است اما پس از مدتها فکر کردن به نظرم زمانش رسیده بود. یک دوره خوشایند در تیم ملی پس از ۱۱ سال به پایان رسید. من توانستم بخشی از یک نسل تاریخی باشم که رویاهای میلیون ها هوادار را به تحقق رساند و یک جام جهانی و دو یورو را بدست آورد.”
    هافبک سن سباستینی افزود:” از ۳۰ آوریل ۲۰۰۳ که در سن ۲۱ سالگی اولین بازی خودم را انجام دادم، همیشه خاطرات خوشی را به جای گذاشتم و بیش از یک دهه در این تیم بودم. باید از همه مربیان ، هم تیمی ها و کارمندان تیم ملی اسپانیا و همین طور میلیون ها هواداری که همیشه به من محبت داشتند تشکر کنم.
    اینیاکی سائز، لوئیز آراگونس فراموش نشدنی و ویسنته دل بوسکه افرادی هستند که تا ابد در خاطر من می مانند چرا که نقشی کلیدی در دوران حرفه ای و شخصی من داشتند. نمی توانم از همه بازیکنانی که در تیم ملی اسپانیا کنارشان بازی کردم اسم ببرم اما از فرصت استفاده می کنم تا از همه آنها تشکر کنم.
    از همه کسانی که در فدراسیون اسپانیا کار می کنند و به من محبت زیادی داشتند نیز تشکر می کنم. آنها باعث شدند که تیم ملی اسپانیا مثل خانه من باشد.از سوسیه داد، لیورپول و رئال مادرید نیز متشکرم که درهای حضور در تیم ملی را به رویم گشودند.در همه باشگاه هایم همیشه حمایت و کمک را حس کردم.
    در نهایت می خواهم تشکر صادقانه ام را از هودارانی داشته باشم که با هم موفقیت ها و شادی های زیادی را سهمی دشیم. شما همیشه نقش اول را داشتید. برای همه کسانی که به تلاش برای این پیراهن ادامه می دهند آرزوی موفقیت می کنم و برایشان آرزوی توفیق بیشتر را دارم.
    ممنون از همه شما تا همیشه.”
    Hero Enter
    Viva Real Madrid

2. کاربر مقابل از Milad عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فوق حرفه ای
    ویسنته دل بوسکه، مربی تیم ملی اسپانیا از ژآبی آلونسو پس از وداعش از لاروخا تجلیل کرد. دل بوسکه گفت :” سخت است که بتوان عملکردی بهتر از ژابی را به جای گذاشت. یک میراث بی نظیر را به جای گاذرد. او همیشه یک حرفه ای بوده است. من و کادر فنی به او باور داشتیم. فقط می توان گفت که در همه این مدت تعهد پذیری بی نقضی داشت.”
    Hero Enter
    Viva Real Madrid

4. کاربر مقابل از Milad عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فوق حرفه ای
    شبکه معتبر لاسکستا ادعا کرد که ژابی آلونسو با بایرن به توافق رسیده است و به زودی راهی آلیانس آرنا می شود. این منبع حتم داد که گواردیولا با حضور او خلاء تیمش در خط هافبک را کاملا رفع خواهد کرد!
    Hero Enter
    Viva Real Madrid

6. کاربر مقابل از Milad عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فوق حرفه ای

8. کاربر مقابل از HO33E!N عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فوق حرفه ای
    قرعه کشی لیگ قهرمانان؛ آغاز یک فصل پرهیجان

حضور تیم های قدرتمند در هر چهار "پات"، احتمال همگروهی آنها و رقم خوردن دیدارهایی بسیار حساس در مرحله گروهی را افزایش داده است
    قرعه کشی لیگ قهرمانان اروپا امشب در موناکو برگزار خواهد شد و یک فصل پرهیجان دیگر در قاره سبز آغاز خواهد شد. هرچند عدم حضور تیم هایی مانند منچستریونایتد، میلان و اینتر می تواند تا اندازه ای روی جذابیت رقابت ها تاثیر بگذارد اما مطمئنا حضور دوباره تیم هایی مانند لیورپول و رم در این رقابت ها، می تواند این غیبت ها را جبران کند. به ویژه اینکه حضور تیم های قدرتمند در هر چهار "پات"، احتمال همگروهی آنها و رقم خوردن دیدارهایی بسیار حساس در مرحله گروهی را افزایش داده است.

پات 1: رئال مادرید، بارسلونا، بایرن مونیخ، چلسی، بنفیکا، اتلتیکو مادرید، آرسنال، پورتو
    پات 2: شالکه، دورتموند، یوونتوس، پاری سن ژرمن، شاختار، بازل، زنیت، منچسترسیتی
    پات 3: بایرلورکوزن، زسکا مسکو، المپیاکوس، آژاکس، لیورپول، اسپورتینگ لیسبون، گالاتاسرای، اتلتیک بیلبائو
    پات 4: اندرلشت، رم، آپوئل، باته بوریسوف، لودوگروتس، ماریبور، موناکو، مالمو

به نظر شما چه قرعه ای برای 8 گروه، می تواند جذاب ترین مرحله گروهی را رقم بزند؟

10. کاربر مقابل از HO33E!N عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فوق حرفه ای
    یا ابرفرض این مادر به خطا داره چه گهی میخوره

فوق حرفه ای
    ژابی هم رفت

فوق حرفه ای
    “رفتن ژابی، ضربه ای سنگین بر پیکره رئال”

اگر جدایی ژابی و پیوستنش به بایرن گواردیولا امروز اعلام شود، ضربه ای سنگین بر پیکره تیم آنجلوتی در فصل دوم خواهد بود. علیرغم آمدن کروس توانمند و کیفیت مودریچ ، هیچ کس نمی توانست جدایی ژابی را تصور کند ، آن هم رفتن او به یکی از رقابتی اصلی رئا در اروپا را. اتفاقات عجیبی در این تابستان رخ می دهد و دوست دارم باشگاه توضیح روشنی بدهد.

عادی نیست که تیمی که از بردن دسیما خوشحال است و سه ماه پیش قهرمن اروپا شد، یکی یکی ستارگانش را از دست بدهد. ژابی آلونسو برتری، توانمندی تاکتیکی و تعصب به پیراهن را به رئال مادرید می داد. به همین خاطر هنوز جدایی قریب الوقوع او را نمی توانم باور کنم. با رفتن او آنجلوتی چهار هافبک در اختیار خواهد داشت : کروس، مودریچ، ایارامندی و خدیرا اما جدایی ژابی اصلا قابل درک نیست. کسی که اقتدار را به خط هافبک رئال می آورد و نمی شود او را با خدیرا یا ایارامندی مقایسه کرد.

توماس رونکرو

14. کاربر مقابل از mohammad عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فوق حرفه ای
    در عین ناباوری هافبک باسکی در آستانه پیوستن به بایرن قرار دارد و حتی برخی رسانه ها می گویند که او در کنفرانس مطبوعاتی فرد در مورد دلیل تصمیمش برای جدایی از رئال سخن خوهد گفت!

16. کاربر مقابل از mohammad عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فوق حرفه ای

صفحه 295 از 700 نخستنخست ... 195245285293294295296297305345395 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 116 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 116 مهمان ها)