صفحه 338 از 700 نخستنخست ... 238288328336337338339340348388438 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 3,371 به 3,380 از 6997

موضوع: <<<<<<< اوندسیمای رئال مادرید در میلان >>>>>>>

فوق حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط HOSSEIN نمایش پست ها
    توییت جالب دیشب فالکاوو در توییتر:
    پیشنهاد ریال مادرید رو بخاطر لباس منچستر قبول نکردم! دوست نداشتم به من بگویند پلنگ صورتی!!!!!!

این راسته ؟
    نه با فکه

رئال اگه میخواست مثه اب خوردن میتونست اینو بیاره دستمزدش زیاد بود رئال اگه میخواست دستمزدو زیاد کنه مال دیماریا رو اضافه میکرد

2. کاربر مقابل از mohammad عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فوق حرفه ای
    تو نقل و انتقالات هیشکی نمیتونه با رئال رقابت کنه هیشکی
    بقول مالک فیورنتینا تمام شیخ های دنیا + منچستر هم قدرت رئال را ندارند
    مگر اینکه رئال اونو نخواد سوارز هم بعد از گاز گرفتن رئال قیدشو زد فالکائو هم دستمزد زیاد میخواست

4. کاربر مقابل از mohammad عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فوق حرفه ای
    تو قضیه نیمار رئال میخواستش ولی وقتی دید نیمار حق تبلیغات صد در صدی میخواد قیدشو زد پیشنهاد ها رو برد بالاتر تا غارسا هم مجبور بشه بیشتر پول بده

پرز دیوث حروم زاده تو این چیزا رقیب نداره کاش یکم شعور فوتبالی داشت

6. کاربر مقابل از mohammad عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فوق حرفه ای
    نگردو: تماسي از رئال با من گرفته نشد

اين بازيکن اسپانيايي ميگويد در روز آخر مهلت نقل و انتقالات نگران بوده و حالا که انتقال به تيم محبوبش والنسيا صورت گرفته است از اين انتقال خوشحال است و ميخواهد کمک کند اين باشگاه اسپانيايي به دوران اوج خود برگردد.

به گزارش "ورزش سه"، نگردو تاکید دارد تا پیش از پیوستن به این تیم از تمایل رئال به خودش نشانه ای ندیده است. او در این باره به خبرنگاران گفت: من از رئال هیچ پیامی دریافت نکردم و والنسیا همان گزینه ای بود که دوست داشتم برایم اتفاق بیفتد. یک روز پر استرس را گذراندم که آیا این انتقال رخ خواهد داد یا نه. خوشحالم که الان در والنسیا یک گروه از بازیکنان حرفه ای را در کنار خودم دارم.

این مهاجم 29 ساله همچنین درباره ی واکنش هوادران و اینکه در والنسیا چه انگیزه ای را دنبال میکند گفت: واقعا احساس ویژه ای پیدا میکنید وقتی هواداران اینطور به شما خوشامدگویی میکنند. واقعا خوشحالم که در مستایا هستم و میخواهم به باشگاه کمک کنم به جایی که مستحقش است برسد. ما تنها در زمین بازی به این هدف بزرگ میرسیم.باید هر آخر هفته(بازیهای لالیگا) برای هدفمان تلاش کنیم.

8. کاربر مقابل از mohammad عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فوق حرفه ای
    راموس: به عقيده ي کريستيانو احترام ميگذارم

سرخيو راموس به انتقاد کريس رونالدو درباره ي سياست خريد رئال مادريد پاسخ ميدهد.

به گزارش "ورزش سه"، این مدافع میانی با اینکه در اردوی تیم ملی کشورش برای یک بازی دوستانه با فرانسه قرار دارد درباره ی انتقاد رونالدو از باشگاه در مورد فروش آنخل دی ماریا و ژابی آلونسو صحبت هایی را مطرح کرد. او از اعلام نظر خود درباره ی این نقل و انتقالات سر باز زد اما گفت که باید به نظر دیگران احترام گذاشت.

راموس در این باره به خبرنگاران گفت: هرکس نظری دارد که قابل احترام است. من نمیخواهم حرفهای کریستیانو یا هر بازیکن دیگری را بررسی کنم. من یک حرفه ای ام که تابع تصمیم باشگاه در مورد مسائل مختلف هستم و اگر عقیده ای هم دارم پیش خودم میماند.

راموس همچنین راجع به انتقال خاویر چیچاریتو هرناندز به رئال مادرید گفت: او بازیکنی بین المللی است که تا حالا گلهای زیادی به ثمر رسانده و فکر میکنم چیزهایی برای اضافه کردن به باشگاه دارد.

10. کاربر مقابل از mohammad عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فوق حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط mohammad نمایش پست ها
    نه با فکه

رئال اگه میخواست مثه اب خوردن میتونست اینو بیاره دستمزدش زیاد بود رئال اگه میخواست دستمزدو زیاد کنه مال دیماریا رو اضافه میکرد
    پچ فرپلی گذاشته بود

[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
    [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

12. کاربر مقابل از HOSSEIN عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فوق حرفه ای
    پچ فرپلی گذاشته بود

پدر فالکائو در مورد این که چرا در نهایت این بازیکن به رئال مادرید نیامد صحبت کرد.
    وی گفت :” با رئال مادرید اوضاع خوب پیش نرفت چون که … وقتی پول داری و به فروشگاه می روی تا پیراهن یا شورت بخیری، انتخاب دوست توست که بخری یا نخری. رئال مادرید ترجیح داد که خرید نکند. اما دلیلش را نمی دانم. این حس را پیدا کردم که می خواستند رادامل را کادو بگیرند و شرایطی را تغیین کردند که …. بگذریم. این انتقال انجام نشد چرا که آنها تصمیم دیگری گرفتند.”

حالا دلیلشو فهمیدی

14. کاربر مقابل از mohammad عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فوق حرفه ای
    سري A: فقط 260 ميليون پوند

لاليگا: 425 ميليون پوند

ليگ برتر: 835 ميليون پوند

16. کاربر مقابل از HOSSEIN عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فوق حرفه ای
    روزنامه ال موندو دپورتیوو گزارش داد که رئال به صورت جدی به خرید مارکو رویس ، ستاره باشگاه بورسیا دورتموند می اندیشد.
    در حقیقت رئال تا آخرین روز تابستان نیز برای خرید این بازیکن مذاکره کرده است و در تابستان ۲۰۱۵ شانس رئالی ها برای خرید وی بالا خواهد بود اما در صورتی که شرایط رئال تا فصل نقل و انتقالات زمستانی خوب پیش نرود، سران باشگاه به خرید او در ژانویه خواهند اندیشید.
    این منبع نوشت که رئال تا آخرین ساعات فصل نقل و انتقالات رایزنی ها را برای خرید وراتی و پوگبا ادامه داده بوده است.

18. کاربر مقابل از mohammad عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فوق حرفه ای
    سري A: فقط 260 ميليون پوند

لاليگا: 425 ميليون پوند

ليگ برتر: 835 ميليون پوند
    مگه نمیدونی به عشق عنچستر بازی میکنن

صفحه 338 از 700 نخستنخست ... 238288328336337338339340348388438 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 99 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 99 مهمان ها)