صفحه 346 از 700 نخستنخست ... 246296336344345346347348356396446 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 3,451 به 3,460 از 6997

موضوع: <<<<<<< اوندسیمای رئال مادرید در میلان >>>>>>>

فوق حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط Milad نمایش پست ها
    تیم خیلی ناقصه خدا کنه مثل پارسال من و تو اشتباه کنیم ولی امسال انجلوتی و پرز میرینن
    از آنجلوتی متنفر شدم دیگه....بیشتر از نداشتن اقتدار از مصاحبه هاش بدم میاد
    مردک بخار نداره بعد میگه فلانی به خاطر پول رفتدیوث تو اگر عرضه داشتی کی تخم داشت اینا رُ بفروشه

فوق حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط HO33E!N نمایش پست ها
    از آنجلوتی متنفر شدم دیگه....بیشتر از نداشتن اقتدار از مصاحبه هاش بدم میاد
    مردک بخار نداره بعد میگه فلانی به خاطر پول رفتدیوث تو اگر عرضه داشتی کی تخم داشت اینا رُ بفروشه
    ولی یه حرفش خیلی خوشم اومد اینجا رئال است و نباید منت بازیکن رو کشید
    تو این یه سالی که گذشت یه شب رویایی ساخت 1000 شب کابوس وار
    Hero Enter
    Viva Real Madrid

فوق حرفه ای
    پرز و انچلوتی یه سر با این تایپک بزنن حفتش استعفا میدن
    [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

فوق حرفه ای
    المان و فرانسه مدعی های یورو 2016
    [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

فوق حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط Milad نمایش پست ها
    ولی یه حرفش خیلی خوشم اومد اینجا رئال است و نباید منت بازیکن رو کشید
    تو این یه سالی که گذشت یه شب رویایی ساخت 1000 شب کابوس وار
    اگر رونالدو و بیل بگن خوشحال نیستیم دیدیم چه طو منت نمیکشن

فوق حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط HOSSEIN نمایش پست ها
    پرز و انچلوتی یه سر با این تایپک بزنن حفتش استعفا میدن
    گوه خوردن بیان اینجا

فوق حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط HOSSEIN نمایش پست ها
    المان و فرانسه مدعی های یورو 2016
    انگلیس و اسپانیا هم مربی خوب داشته باشن بد نیسن

فوق حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط HO33E!N نمایش پست ها
    گوه خوردن بیان اینجا
    بیضه هاشونو میکشیم

فوق حرفه ای

فلورنتینو پرز:برای حفظ دی ماریا بهترین پیشنهاد را به او دادیم/هیچ کجای صحبت های رونالدو عملکرد باشگاه را زیر سوال نبرده است/ آنچلوتی فالکائو را نمی خواست

دی ماریا عزیر ما بود. شناخت خوبی از او داشتم و برای او احترام خاصی قائل بودم. من هیچگاه در مورد بازیکن تیم خود به بدی صحبت نکرده ام
    فلورنتینو پرز امروز در یک کنفرانس خبری به تجزیه و تحلیل عملکرد سالانه رئال پرداخت و به سوالات زیادی در مورد رئال مادرید نیز پاسخ گفت :

موضوع دی ماریا
    من سال 2000 به رئال آمدم و در این مدت، بازیکنان زیادی جذب باشگاه شده اند یا رئال را ترک کرده اند. هر خرید و فروشی مطمئنا در جهت صلاح باشگاه صورت گرفته است.
    دی ماریا عزیر ما بود. شناخت خوبی از او داشتم و برای او احترام خاصی قائل بودم. من هیچگاه در مورد بازیکن تیم خودم به بدی صحبت نکرده ام.حتی زمانی که آن بازیکن، باشگاه را به مقصد باشگاهی دیگر ترک کرده است.
    به شما این را می گویم که زمانی که یک بازیکن هنوز از مدت قراردادش با باشگاه، چند سال دیگر باقیمانده، اما تقاضای خروج از باشگاه را می کند؛ نشان دهنده این است که خودش علاقمند به ترک باشگاه بوده است.
    دی ماریا تقاضای مالی ای از ما داشت که باشگاه راضی به قبول آن نشد.ما قراردادی را به او پیشنهاد دادیم که بهترین قرارداد ممکن برای بازیکنی مثل دی ماریا بود.
    اگر او این قرارداد را قبول می کرد؛ پس از رونالدو، بیشترین حقوق را از رئال دریافت می کرد. تصمیم دی ماریا یک تصمیم شخصی بود و کاری از دست ما ساخته نبود.اگر می خواستیم شرایط او را قبول کنیم باشگاه از لحاظ اقتصادی دچار ضرر فراوانی می شد و این یک ریسک خطرناک برای ما محسوب می شد.

کریس رونالدو
    کریستیانو را به خوبی می شناسم. او بهترین بازیکن دنیاست و نقش حیاتی او در رئال مادرید غیر قابل بحث است.صحبت های اخیر او را شنیدم و با توجه به شناختی که از او دارم باید بگویم که در هیچ کجای صحبت های او، باشگاه رئال زیر سوال نرفته است. ارتباط من با او در سطح بسیار خوبیست و هیچ بحثی هم در آن نیست. او بهترین بازیکن دنیاست تا الان که چنین بوده و امسال نیز چنین خواهد بود

ژابی آلونسو
    با ژابی هم ارتباط بسیار خوبی دارم.او خیلی صادقانه به نزد من آمد و از من تقاضا کرد که اجازه خروج از باشگاه را به وی بدهم.او معتقد بود که این مساله به نفع هر دو طرف است. چون با ژابی رابطه بسیار خوبی داشتم تقاضایش را قبول کردم.
    در پست او ما تونی کروس را خریده ایم و همچنین ایارمندی را نیز داریم. ژابی تقریبا در سال های انتهایی فوتبالش است و دوست داشت تا این سال های آخر را در تیم دیگر و به خوبی بگذراند.ما هم تصمیم او را درک کردیم و بدان احترام گذاشتیم.

فالکائو
    برای ما جذب فالکائو مهم و باارزش بود. اما ما در باشگاه باید یک تعادل اقتصادی را رعایت کنیم. در نهایت تصمیم گرفتیم که فالکائو را جذب نکنیم. ضمن اینکه در این مورد، نظر مربی تیم نیز برای ما مهم بود.

کاسیاس و معضل دروازه بان ثابت
    در قسمت دروازه، هیچ بحث و جدلی نباید وجود داشته باشد. ما سه دروازه بان بسیار خوب داریم و این مربی تیم است که در مورد دروازه بان ثابت تیم، تصمیم نهایی را می گیرد. اگر قرار باشد من در این مورد نظر بدهم یک اشتباه بزرگ را مرتکب شده ام.دیه گو لوپس هم از رئال جدا شد چرا که یک پیشنهاد بسیار خوب برای او بدست ما رسید.

خدیرا
    خدیرا حاضر به تمدید قرارداد با ما نشد و البته همانند دی مایا نیز با قاطعیت صحبت از ترک باشگاه نکرد. او می خواهد فصل خوبی با رئال داشته باشد تا فصل بعد بهترین باشگاه ها به سراغ او بیایند. او در مقابل سوسیه داد عالی بود و پس از آن نیز هیچکدام از پزشکان باشگاه خبری از مصدومیت او به ما ندادند. او وقتی به اردوی تیم ملی آلمان رفت به هیچ عنوان مصدوم نبود. در تصاویر هم مشخص است که خدیرا زمانی که بازی را ترک می کرد؛ هیچ مشکلی نداشت.

شروع بد رئال در فصل جدید
    در رئال، بدست آوردن جام یک مساله طبیعی است. هر ساله تلاش ما در این است که باشگاه را به گونه ای تقویت کنیم که بتواند جام های بیشتری به نسبت سال قبل بدست بیاورد.در حال حاضر تیمی فوق العاده در اختیار داریم. هم من و هم شما به این امر معتقدیم.
    درست است که دیگر دی ماریا و ژابی را در اختیار نداریم اما با این حال مقابل سوسیه داد، یک سی دقیقه جادویی را به نمایش گذاشتیم. اما پس از آن افت کردیم.
    فکر می کنم این شکست تنها یک حادثه بود و مربی تیم این مساله را مدیریت خواهد کرد. هدف ما امسال، تکرار قهرمانی های سال گذشته و فتح لالیگاست و چنانچه کاپیتان ما کاسیاس گفته بود؛ امسال اوندسیما را می خواهیم.

10. کاربر مقابل از HO33E!N عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فوق حرفه ای
    فلورنتینو پرز در حال حاضر در یک کنفرانس خبری در حال تجزیه و تحلیل عملکرد یک سال گذشته باشگاه رئال مادرید، بخصوص در فصل نقل و انتقالات است. وی در جریان این نشست اعلام کرد که این باشگاه، به نسبت سال گذشته 38.5 میلیون یورو افزایش سود داشته و برای دهمین سال متوالی پردرآمدترین باشگاه اروپا بوده است.
    رئال مادرید در فصل گذشته، 603.9 میلیون یورو درآمد داشته که درآمد ناشی از فروش بازیکنان نیز محاسبه شده است.به گفته پرز، رئال مادرید 10.9 درصد در مقایسه با فصل پیش سود بیشتری داشته است.
    همچنین رئیس باشگاه رئال گزارش داد که بدهی خالص رئال در حال حاضر، 71.5 میلیون یورو است که به نسبت سال پیش، این باشگاه 19 میلیون یورو از بدهی هایش را کاهش داده است

12. کاربر مقابل از HO33E!N عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

صفحه 346 از 700 نخستنخست ... 246296336344345346347348356396446 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 10 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 10 مهمان ها)