پرس: نگه داشتن ديماريا ما را ورشکست ميکرد
خو دیوث اگه نمیرفتی 80 تا بریزی پای خامس، هیچ مشکلی پیش نمیومد![]()
پرس: نگه داشتن ديماريا ما را ورشکست ميکرد
خو دیوث اگه نمیرفتی 80 تا بریزی پای خامس، هیچ مشکلی پیش نمیومد![]()
120 نظر سنجی گذاشته کدام تیم بهترین عملکرد نقل و انتقالات رُ داشته؟
رئال با اختلاف 1% نسبت به بارسا دوم شد![]()
یعنی یکی پیدا نمیشه بیاد یه جایی معرفی کنه که برم گلها رو با کیفیت full hd دانلود کنم؟![]()
اولین حاشیه بالوتلی در لیورپول؛ لگد به سر بازیکن حریف و درگیری لفظی با داور در دیدار دوستانه![]()
دی ماریا: رئال از من خواست در فینال جام جهانی بازی نکنم
دی ماریا عنوان کرد که هیچگاه درخواستی برای خروج از رئال ارائه نکرده است.
آنخل دی ماریا، هافبک منچستریونایتد عنوان کرد که رئال مادرید نمیخواسته او در فینال جام جهانی شرکت کند.
هافبک سابق رئال، با 75 میلیون یورو به منچستریونایتد پیوست و رکورد نقل و انتقالات انگلیس را شکاند. دی ماریا فصل گذشته به همراه رئال مادرید قهرمان کوپا دل ری و لیگ قهرمانان شده بود. همچنین در فینال جام جهانی نیز حضور داشت و حالا عنوان کرد که رئال درخواست کرده که او به دلیل مصدومیت در فینال حضور نداشته باشد.
او گفت: " ساعت 11 صبح فینال جام جهانی، نامه ای از طرف رئال مادرید به من رسید که از من درخواست شده بود در فینال بازی نکنم. بازی ساعت 16 برگزار میشد و من خودم را برای بهترین فرمم آماده میکردم والبته میدانستم که ممکن است مصدوم شود. به محض خواندن نامه، آن را پاره کردم. برایم مهم نبود، هر اتفاقی که قرار بود رخ دهد اهمیتی نداشت."
پرس روز گذشته عنوان کرد که دی ماریا درخواست خروج از باشگاه داده بود ولی ال فیدئو این موضوع را رد کرد و گفت: هیچگاه گفتم که میخواهم رئال را ترک کنم. باشگاه تصمیم گرفت که بازیکنان دیگری بخرد. من همیشه رابطه خوبی با هم تیمی هایم داشتم ولی هیچگاه ارتباطی با فلورنتینو پرس نداشتم."
رونالدو پس از خروج دیماریا، در مصاحبه ای به انتقاد از سیاستهای رئال در نقل و انتقالات پرداخت و دی ماریا گفت: " کریستیانو همیشه با من بود. او جنگید تا من در تیم بمانم. نمیدانم تا کی در مادرید خواهد ماند."
شزنی: مقصر نیمکت نشینی اوسپینا نیستم
شزنی عنوان کرد که تلاش میکند تا دچار افت نشود.
شزنی، دروازه بان آرسنال عنوان کرد که دیوید اوسپینا، دروازه بان دوم آرسنال دوست او نیست و او در نیمکت نشینی اش مقصر نیست.
دروازه بان تیم ملی لهستان فصل بسیار خوبی با آرسنال سپری کرد و باعث شد تا فابیانسکی، آرسنال را به مقصد سوانسی ترک کند.اوسپینا پس از عملکرد خوب در جام جهانی، از نیس فرانسه به آرسنا پیوست ولی از زمان حضورش، شزنی دروازه بان اول تیم بوده است.
شزنی در مصاحبه با Przeglad Sportowy گفت: " از اینکه شماره 1 تیم هستم، احساس اطمینان خاطر میکنم ولی میدانم که نمیتوانم بازی بدی پشت سر بگذارم. میدانم که انگیزه اوسپینا، نیمکت نشینی و دست زدن برای من نیست. او انسان خوبی است. از لحاظ ورزشی، او یک بازیکن مناسب در یک باشگاه مناسب است ولی من برایش احساس ناراحتی نمیکنم. فکر نمیکنم که او " دوست من" باشد، همانطور که در مورد فابیانسکی فکر میکردم. فکر میکنم که لوکاس (فابیانسکی) شایسته بازی کردن بود ولی نه با هزینه نیمکت نشینی من."
فک کن همچی مصاحبه ای لوپز میکرد...وای اسطوره ی تیم دوستش نیست![]()
شزنی عجب ادم چاکشی بود خبر نداشتیم![]()
Hero Enter
Viva Real Madrid
در حال حاضر 59 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 59 مهمان ها)