صفحه 349 از 700 نخستنخست ... 249299339347348349350351359399449 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 3,481 به 3,490 از 6997

موضوع: <<<<<<< اوندسیمای رئال مادرید در میلان >>>>>>>

فوق حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط ehsan1361 نمایش پست ها
    از خودت نقل میگیری
    مسی مصدوم بود و در عین حال هتریک کرد...چه جوریاس؟

فوق حرفه ای
    پلاتینی: فوتبال از حضور بلاتر رنج می‌برد !

میشل پلاتینی، رئیس یوفا عنوان کرد که فیفا از حضور سپ بلاتر رنج می‌برد و او تعجب نخواهد کرد اگر بلاتر 78 ساله برای انتخابات سال 2019 هم کاندید شود.

پس از اینکه بلاتر عنوان کرد که قصد دارد در انتخابات یوفا کاندید شود، با انتقادات شدیدی روبرو شد که بزرگترین منتقدش، میشل پلاتینی فرانسوی بود. بلاتر رقیبی در این انتخابات ندارد و برای بار پنجم نیز انتخاب خواهد شد. پلاتینی معتقد است که انتخاب دوباره بلاتر، به فوتبال صدمه خواهد زد.
    او در مصاحبه با بیلد گفت: " من بزدل نیستم و ترسی از سپ بلاتر ندارم. قصد حضور در انتخابات فیفا را ندارم ولی در آینده این کار را خواهم کرد. فکر می‌کنم بلاتر نباید در انتخابات شرکت کند. وجهه فیفا به شدت صدمه خورده و حضور بلاتر این موضوع را بدتر خواهد کرد. فوتبال از این موضوع رنج می‌برد. شاید وولفگانگ نیرشبه بخواهد با بلاتر رقابت کند ولی فکر نمی‌کنم اتفاق خاصی رخ دهد. من دوست خودم، سپ بلاتر را به خوبی می‌شناسم و تعجب نخواهم کرد که او برای یورو 2019 هم کاندید شود. با سپ، هرچیزی امکان پذیر است."
    پلاتینی سپس در رابطه با میزبانان بعدی جام جهانی گفت: " از انتخاب قطر و روسیه ناراحت نیستم. دوست دارم جام جهانی در کشور‌هایی برگزار شود که قبلا میزبان نبوده اند بنابراین فکر نمی‌کنم انتخاب قطر، اشتباه بوده باشد."

3. کاربر مقابل از HO33E!N عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط HO33E!N نمایش پست ها
    پلاتینی: فوتبال از حضور بلاتر رنج می‌برد !

میشل پلاتینی، رئیس یوفا عنوان کرد که فیفا از حضور سپ بلاتر رنج می‌برد و او تعجب نخواهد کرد اگر بلاتر 78 ساله برای انتخابات سال 2019 هم کاندید شود.
    فوتبال از حضور بلاتر رنج میبره و تاریخ از حضور پلاتینی

حرفه ای
    مسی مصدوم بود و در عین حال هتریک کرد...چه جوریاس؟
    یعنی حسین له له روزی رو میزنم که مسی رو در کسوت سرمربیگری ببینم

فوق حرفه ای
    دی ماریا: رئال از من خواست در فینال جام جهانی بازی نکنم

دی ماریا عنوان کرد که هیچگاه درخواستی برای خروج از رئال ارائه نکرده است.

آنخل دی ماریا، هافبک منچستریونایتد عنوان کرد که رئال مادرید نمی‌خواسته او در فینال جام جهانی شرکت کند.
    هافبک سابق رئال، با 75 میلیون یورو به منچستریونایتد پیوست و رکورد نقل و انتقالات انگلیس را شکاند. دی ماریا فصل گذشته به همراه رئال مادرید قهرمان کوپا دل ری و لیگ قهرمانان شده بود. همچنین در فینال جام جهانی نیز حضور داشت و حالا عنوان کرد که رئال درخواست کرده که او به دلیل مصدومیت در فینال حضور نداشته باشد.
    او گفت: " ساعت 11 صبح فینال جام جهانی، نامه ‌ای از طرف رئال مادرید به من رسید که از من درخواست شده بود در فینال بازی نکنم. بازی ساعت 16 برگزار می‌شد و من خودم را برای بهترین فرمم آماده می‌کردم والبته می‌دانستم که ممکن است مصدوم شود. به محض خواندن نامه، آن را پاره کردم. برایم مهم نبود، هر اتفاقی که قرار بود رخ دهد اهمیتی نداشت."
    پرس روز گذشته عنوان کرد که دی ماریا درخواست خروج از باشگاه داده بود ولی ال فیدئو این موضوع را رد کرد و گفت: هیچگاه گفتم که می‌خواهم رئال را ترک کنم. باشگاه تصمیم گرفت که بازیکنان دیگری بخرد. من همیشه رابطه خوبی با هم تیمی هایم داشتم ولی هیچگاه ارتباطی با فلورنتینو پرس نداشتم."
    رونالدو پس از خروج دی‌ماریا، در مصاحبه ای به انتقاد از سیاست‌های رئال در نقل و انتقالات پرداخت و دی ماریا گفت: " کریستیانو همیشه با من بود. او جنگید تا من در تیم بمانم. نمی‌دانم تا کی در مادرید خواهد ماند."
    مافیا فوتبال پرز دیوث
    [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

فوق حرفه ای
    کیکه مارین:

اگه رویس تو ماه جون June به لندن سفر کرده باشه تا با مقامات آرسنال مذاکره کنه، به خاطر این هست که اون از سبک و ایده بازی آرسنال خوشش میاد. این یه خرید هست، ونگر!
    [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط HOSSEIN نمایش پست ها
    کیکه مارین:

اگه رویس تو ماه جون June به لندن سفر کرده باشه تا با مقامات آرسنال مذاکره کنه، به خاطر این هست که اون از سبک و ایده بازی آرسنال خوشش میاد. این یه خرید هست، ونگر!
    مال خودمونه

فوق حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط vahid نمایش پست ها
    مال خودمونه
    رویس : من در طول روز فرصت زیادی برای تماشای فوتبال ندارم ولی همیشه بازی بارسلونا و آرسنال رو دوست داشتم
    میتونستین با کمتر نصف قیمت رودریگز رویس رو بگیرین میومد اونجا میگفت از بچگی عاشق رئال بودم

حرفه ای
    چه جالب
    دو ستاره آرژانتینی باشگاه های بارسلونا و یوونتوس شب گذشته در شهر میلان به ملاقات یکدیگر رفته و وعده شام را با یکدیگر گذراندند.

یه روز میگن شرط تمدید قرار داد مسی پینتو و آگروئه ! ( من الآن تو لیست 22 نفره بارسا آگرو یا پینتو رو نمیبینم !!)
    یه روز میگن علت دعوت نشدن توز مسی دیکتاتوره ! با اینکه قبل اون هیشکی نمیگفت اینا باهم مشکل دارن !!

ehsan1361
    Guest
    حسین شایعه درست کرده بود مسی و توز مشکل دارن
    اصن این شایعه رو حسین در سطح جهان انتشار داد

صفحه 349 از 700 نخستنخست ... 249299339347348349350351359399449 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 39 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 39 مهمان ها)