موج دوم خريدهاي يونايتد در ژانويه
خوان ماتا در ژانويه فروخته خواهد شد تا آرتورو ويدال، متس هوملز و سامي خديرا به جمع بازيکنان تيم لوييس فانخال اضافه شوند.
به گزارش "ورزش سه"، سرمایهگذاری هنگفت منچستر یونایتد هنوز پایان نیافته است. ۵۰ میلیون پوند دیگر به خریدهای ژانویه اختصاص یافته تا بازیکنان دیگری به جمع خریدهای ۱۵۰ میلیون پوندی منچستر یونایتد در تابستان اضافه شوند. آرتورو ویدال، متس هوملس و سامی خدیرا اهداف اولیهی این تیم هستند و خوان ماتا در راستای موج دوم بازسازیهای لوییس فانخال از این تیم خواهد رفت.
اتلتیکو مادرید، رم و یوونتوس در بازار خرید این بازیکن اسپانیایی حاضر خواهند بود و او که در ژانویهی گذشته با مبلغ ۳۷ میلیون پوند از چلسی به منچستر آمده بود، با قیمتی در حدود ۲۰ میلیون پوند از سوی یونایتد واگذار خواهد شد.
من بالاخره نفهمیدم منچستر چطور قانون فیرپلی مالی رو رعایت کرد!!
پست جديد گرت بيل؛ هافبک مياني!
کارلو آنچلوتي تلاش ميکند تا يک فرمول پيروزيبخش براي تيم کهکشاني جديدش پيدا کند و در اين راه گرت بيل را به يک نقش جديد در هافبک مياني منتقل خواهد کرد.
به گزارش "ورزش سه"، بیل پس از انتقال رکوردشکنش از تاتنهام به رئال مادرید در تابستان قبل، در کنار کریم بنزما و کریستیانو رونالدو جزیی از خط حملهی سهنفرهی کهکشانیها بوده است. اما به گفتهی روزنامهی اسپانیایی مارکا ورود خامس رودریگز ستارهی کلمبیایی در این فصل میتواند این بازیکن ولزی را به جایی در عمق میدان در کنار تونی کروس و لوکا مودریچ سوق بدهد.
رئال مادرید شروع خوبی در این فصل نداشته است؛ یک شکست در سوپرجام اسپانیا در برابر رقیب همشهری اتلتیکو و به دنبال آن یک پیروزی خفیف در برابر تیم تازهصعودکردهی کوردوبا و یک شکست غیرمنتظره در برابر رئال سوسیهداد ماحصل کار آنها در این فصل بوده است. انتقادات زیادی دربارهی فروش آنخل دیماریا وجود دارد و علیرغم جمع کردن گرانترین ترکیب تاریخ فوتبال، رئالیها هنوز در رسیدن به فرمی که فصل گذشته در فتح لیگ قهرمانان از آنها دیده شد با مشکل مواجه اند.
با این حال آنچلوتی امیدوار است تا با انتقال بیل به پستی که فصل قبل در اختیار آنخل دیماریا بود، خط میانی تیمش تقویت شود و تعادل از دست رفتهی خود را پیدا کند.
ایکر کاسیاس پس از نمایش های دور از انتظارش در جام جهانی و همچنین در بازی های اخیر رئال مادرید، جایگاه مستحکم خود در میان مردم اسپانیا را از دست رفته می بیند
تیم ملی اسپانیا امشب در اولین بازی دور مقدماتی یورو 2016، در شهر والنسیا مقابل مقدونیه قرار می گیرد. لازوخا پس از جام جهانی کابوس واری که پشت سر گذاشت؛ هفته گذشته نیز در استادو فرانس با یک گل مغلوب فرانسه شد تا روند منفی این تیم ادامه داشته باشد.
وبسایت as از علاقمندان به فوتبال در اسپانیا خواسته بود تا 11 بازیکن موردعلاقه خود برای بازی با مقدونیه را انتخاب کنند. آنچه که در پایان این نظرسنجی جالب توجه می نمود؛ انتخاب دخه آ به عنوان دروازه بان اول اسپانیا از سوی مردم بود.
دخه آ با 2649 رای در مقابل 2080 رای کاسیاس، گزینه مورد علاقه اسپانیایی ها برای پست دروازه بانی لاروخا به حساب می آید.
ایکر کاسیاس پس از نمایش های دور از انتظارش در جام جهانی و همچنین در بازی های اخیر رئال مادرید، جایگاه مستحکم خود در میان مردم اسپانیا را از دست رفته می بیند. این در حالی است که دل بوسکه شب گذشته اعلام کرد که کاسیاس همچنان مرد اول اسپانیا درون دروازه خواهد بود
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پس از قهرمانی در چمپیونزلیگ، لوس بلانکوس بهترین باشگاه اروپایی در فصل قبل شناخته شد.
به گزارش AS، انجمن باشگاههای اروپایی باشگاه رئال مادرید را به عنوان بهترین باشگاه اروپایی در فصل 2013-2014 به خاطر"دستاوردهایش در طول فصل گذشته در عرصه باشگاهی و ملی"، معرفی کرد.
این 5مین سالی است که چنین جایزهای به یک باشگاه اروپایی میرسد. رئال مادرید به خاطر قهرمانی در چمپیونزلیگ و کوپا دل ری و همچنین رقابت برای لالیگا به این عنوان رسید.
در کنار اینها، این باشگاه اسپانیایی به خاطر فعالیتهای اجتماعی خود از طریق بنیاد رئال مادرید جایزه "ال گایینرو" را به خاطر تلاشش برای افزایش سطح ارزشهای اجتماعی از طریق فوتبال و بسکتبال، دریافت کرد.
چیچاریتو:” باید دیوانه باشی که مسی را بهتر از رونالدو بدانی!”
خاویر هرناندز ملقب به چیچاریتو در مصاحبه ای تلویزیونی در مورد اولین هفته حضورش در رئال مادرید صحبت کرد.
خودت خبر داری که وقتی خبر پیوستنت به رئال اعلام شد بسیاری به تو تردید داشتند.
در این تیم باید این چیزها را پذیرفت. رئال مادرید بنا بر اعلام فیفا بهترین باشگاه قرن بیستم است و این را باید درک کرد. فقط رئلا ده بار قهرمان اروپا شده است و بسیاری از افراد اعتقاد دارند که بهترین تیم دنیاست. حالا من ، ناواس و رودریگز در رئال هستیم که از نظر فرهنگ فوتبالی شباهت های زیادی به هم داریم.
از روند دوران فوتبال خودت راضی به نظر می رسی.
در چیواس بازی می کردم که بهترین باشگاه مکزیک بود. به منچستریونایتد رفتم که بهترین باشگاه انگلیس بود و حالا به رئال آمدم که بهترین باشگاه دنیاست. باید نیمه پر لیوان را نگاه کرد. می توانستم منچستر را زودتر ترک کنم اما شرایط فراهم نشده بود.
تو خانوادگی فوتبالیست بوده ای.
بله و این به سود من بوده است. پدربزرگ و پدرم فوتبالیست بوده اند. فوتبال را از آنها فرا گرفتم و آموختم که متواضع و صبور باشم. خانواده ام را مثل یک تیم می دانم. آنها خیلی کمک کردند تا من را به این جا برسانند.
اما در این مدت اغلب نیمکت نشین بودی و نتوانستی مایه افتخار آنها باشی.
فوتبال یک امید است، نه یک کار اداری. از 18 تا 21 سالگی همیشه روی نیمکت می نشستم اما همیشه به خودم باور داشتم. هیچ کسی تمرین نمی کند تا روی نیمکت بنشیند.رویاهای بزرگی دارم. رامون مورالس، اسطوره فوتبال مکزیک خیلی به من کمک کرد. من به خدا باور دارم و پیش از هر بازی دعا می کنم که خدا به من کمک کند تا موفق شوم.
می توانی جای بنزما را بگیری؟
مقایسه شدن من با او فشاری رویم ایجاد نمی کند. مسلما تلاش می کنم که با بنزما رقابت کنم. با رونی ، برباتوف و فن پرسی در یونایتد همین وضعیت وجود داشت و در سطح حرفه ای کاملا طبیعی است. فشاری وجود ندارد. رقابت همیشه بالاست و این قضیه به هیچ وجه روی من اثر منفی نمی گذارد. قرار نیست که جای بنزما را بگیرم، قرار است که نماینده رئال مادرید باشم. از زمان حضورم در چیواس همیشه مطبوعات سعی کردند که من را مقابل هم تیمی هایم قرار بدهم اما من و بنزما با هم سازگار هستیم و حتی می توانیم کنار همدیگر در ترکیب بازی کنیم. او اگر گل نزند پاس گل می دهد. هر بازیکنی نقاط قوت خاص خود را دارد. بحث میان حضور من یا او در ترکیب همیشه وجود خواهد داشت اما خودم را درگیرش نمی کنم.
اگر ناکام شدی چه؟
در باشگاهی مثل رئال جایی برای توجیه وجود ندارد. تو بر اساس عملکردت به جایگاه واقعی خود می رسی. وقتی رویاهای بزرگی داری باید سخت تلاش کنی و در سطح حضور در این باشگاه باشی.حرفه ای بودن نباید فقط یک جمله زیبا برای من باشد. باید نشان بدهم که کسانی که پشت سر من هستند را نا امید نمی کنم. نباید والدین و پدربزرگم را ناراحت و نا امید کنم.
واقعا در همین حدی که می گویی امیدوار هستی؟
بازی در رئال اولین معجزه زندگی من است که به تحقق پیوسته است. بازیکنی نیستم که خیلی زود راضی شوم. سعی می کنم که از هر فرصت استفاده کنم و عملکرد بهتری ارائه بدهم. در رئال تلاش می کنم که نام مکزیک را با افتخار برافراشته کنم. از مکزیکی ها که همیشه از من حمایت کردند متشکرم.
این حرفهایت برای جلب محبوبیت در میان هواداران که نیست؟
کسانی که مرا می شناسند می دانند که نظر واقعی من همین است. با همه وجودم بازی می کنم و برای این پیراهن جان می دهم. یک تماس ساده می تواند زندگی تو را تغییر بدهد. در دو هفته اخیر همین اتفاق برای من رخ داده است.
بحث میان رونالدو و مسی را چطور می بینی؟ کدامشان بهتر هستند؟
بدون هیچ شکی کریستیانو بهتر است. باید دیوانه باشی که این گونه فکر نکنی. رونالدو بهترین است. مسی خوب است اما عقب تر از رونالدوست.
چرا اسم خودت را چیچاریتو گذاشتی؟
وقتی فوتبال را در مکزیک آغاز کردم سن زیادی نداشتم و به همین خاطر مرا مثل یک نخودفرنگی می دانند. به همین خاطر می گفتند :” ببینید، شبیه یک نخودفرنگی است!” چون که سن کمی داشتم ، پدر و پدربزرگم مرا چیچاریتو ( به معنی نخودفرنگی کوچک) نام نهادند و این نام روی من باقی ماند. برایم نام جالبی است.
الگوهای فوتبالی تو چه کسانی هستند؟
فرناندو تورس و رائول را در روزهای اوجشان به خاطر حرکاتشان در محوطه جریمه مورد توجه قرار می دادم اما رونالدوی برزیلی بهترین بود.
ایکر یا کیلور؟
هر دو نفر آنها دروازه بان های فوق العاده ای هستند و مربی تصمیم می گیرد که کدام یک از آنها بازی کنند. به نظرم ایکر نماد رئال مادرید است اما برخورد خوبی با او نشده است. به عنوان یک دروازه بان همه جامها را برده است و ذهن قدرتمندی دارد.
اولین گلت را به چه کسی تقدیم می کنی؟
خانواده ام، هم تیمی ها ، مربیان و همه کارمندان باشگاه.
در زمان فینال لیگ قهرمانان کجا بودی؟
در کنار دوستانم در خانه یکی از آنها جمع شده بودیم. خیلی شگفت زده شدیم اما زیبایی فوتبال به همین چیزهاست.
آنجلوتی :”رئال مادرید دیزلی است!”
کارلو آنجلوتی ، مربی ایتالیایی رئال با ال ژورناله مصاحبه کرد که در مورد مسائلی مثل موراتا و لوپز نیز صحبت کرد.
بدشانسی بازیهای ملی با مصدومیت خدیرا و کارواخال:” در مدتی که در این جا بودم در بازیهای ملی شانس نیاوردم.”
شایعه جدایی ژابی از رئال به خاطر نجات خانواده اش :” جواب نمی دهم.”
پرز گفته که نقل و انتقالات با توافق مربی بوده است :” همین طور است. مربی به این نقل و انتقالات رضایت داده است.”
موراتا:” برایم جالب است که ببینم در ایتالیا چه کار می کند. او را خوب می شناسم و باید فرصت بازی پیدا کند چرا که هنوز جوان است.
پیش فصل رئال : راستش را بخواهید، رئال مادرید موتور دیزلی است!” (یعنی زمان می برد تا روشن شود!)
وراتی به جای پیرلو:”ژود است که او را جایپیرلو بگذاریم اما نقش یکسانی دارند. وراتی توانایی دارد و باید استفاده کند. می تواند وارث جایگاه پیرلو باشد.”
لوپز:” در مادرید با کاسیاس رقابت می کرد اما در نهایت چالش جدیدی را برگزید. او پس از رئال می خواست چالش جدیدی داشته باشد. کیفیت خوبی دارد. او ترجیح داد که به جایی برود که ثباتش بیشتر باشد.”
“رونالدو می خواهد در دربی بازی کند و می کند”
کریستیانو سیزده روز استراحت می کند تا شرایط زانویش بهبود پیدا کند. وی شنبه وارد زمین شد و حضورش در دربی اگر اتفاق غیرمترقبه ای رخ ندهد، به خودش بستگی خواهد داشت. زمانی په په سائز، رئیس فدراسیون بسکتبال گفت که پائو گسول کسی نیست که ببتوان متوقفش کرد، او خودش هر وقت بخواهد استراحت می کند. روحیه جنگندگی این بازیکن بی نظیر است. اگر شرایط بازی کردن داشته باشد، بازی می کند. پزشکان به طور کلی سعی می کنند که کمک کنند اما در نهایت خود ورزشکار است که تصمیم می گیرد که چقدر بالای سطح نرمال قرار دارد. تیم و مربی نیز چاره ای به جز پذیرش این تصمیم ندارند. میشل زمانی به پزشکان گفته بود:”پای خودم است و خودم تصمیم می گیرم که عمل کنم یا نه و به پزشکان ربطی ندارد. ” عمل نکرد و سالهای موفقی را سپری کرد.
به کریستیانو برگردیم، پس از سیزده روز تمرین هیچ کس نمی تواند جلوی حضورش در دربی را بگیرد. به خصوص آن که رئال در غیابش در آنوئتا ضعیف بود. بازیکن پرتغالی روزی شش ساعت تمرین کرده است تا دربهترین شرایط خود به دربی برسد. او فقط و فقط به بازی با اتلتیکو فکر می کند و برای انتقام گیری از سیمئنه قید بازی با سوسیه داد را زد. مهم نیست که پزشکان چه نظری داشته باشند، او فقط و فقط می خواهد در این بازی حاضر باشد.
پدرو سن مارتین
بارسا اعلام کرد : الکلاسیکو اولین بازی سوارز
الکلاسیکوی سوم آبان اولین بازی رسمی لوئیز سوارز، مهاجم اروگوئه ای در پیراهن بارسلونا خواهد بود.
بارسلونا در بیانیه ای این خبر را تائید کرد و بدین ترتیب مهاجم اروگوئه ای برای اولین بار در مقابل رئال در پیراهن بارسا بازی می کند.
در حال حاضر 14 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 14 مهمان ها)