زمان رسمی الکلاسیکو مشخص شد
بازی رئال مادرید و بارسلونا در هفته نهم لالیگا در روز سوم آبان برگزار می شود.
همان طور که پیشتر اعلام شده بود این بازی برای بدست گرفتن بازار آسیایی در ساعت 20:30 برگزار می شود.
زمان رسمی الکلاسیکو مشخص شد
بازی رئال مادرید و بارسلونا در هفته نهم لالیگا در روز سوم آبان برگزار می شود.
همان طور که پیشتر اعلام شده بود این بازی برای بدست گرفتن بازار آسیایی در ساعت 20:30 برگزار می شود.
تبریک تولد از سوی گرت بیل برای مودریچ
گرت بیل از بازیکنانی بود که تولد لوکا مودریچ را دیروز به این بازیکن تبریک گفت .
مودریچ دیروز 29 ساله شد و بیل که از دوران حضور در تاتنهام رفاقت نزدیکی با مودریچ دارد، به این بازیکن تبریک ویژه ای را تقدیم کرد.
ناپولی در فکر خرید آربلوا در زمستان
فوزی غلام، مدافع راست ناپولی در زمستان یک ماه به بازیهای ملی می رود تا در مسابقات جام ملت های آفریقا در تیم ملی آنگولا حاضر باشد.
به همین خاطر به نظر می رسد که ناپولی عزم خود را جزم کرده است تا آربلوا را به خدمت بگیرد تا در آن مقطع به مشکل نخورد.
کروس:”از کودکی رویایم بازی در رئال بود”
کروس در مصاحبه با مجله آفمانی 11 فرانده در مورد پیوستنش به رئال صحبت کرد. وی گفت :” خیلی خوشحالم. گام بزرگی برداشتم. در بهترین باشگاه دنیا توپ می زنم.”
وی در مورد شرایط فعلی خود گفت :” تقریبا 100 درصد هستم. پیش فصل کوتاهی داشتم اما شرایط خوبی دارم. حضور در سوپرجام اروپا خیلی احساسی بود. در رئال باید هر چهار روز یک بار بازی کنیم و به همین علت باید خیلی سریع با تیم هماهنگ می شدم.”
وی افزود :” رئال بزرگترین باشگاه است. از کودکی رویایم حضور در این باشگاه بود. در بایرن، یک باشگاه بزرگ دیگر بودم اما رئال بزرگترین است. از نظر من بایرن، رئال ، بارسا و منچستر بزرگترین باشگاه های جهان هستند و برای همه جامها می جنگند. رئال بزرگترین است اما در بایرن عادت کردم که چطور با فشارها هماهنگ شوم. در سال آخرم در آن جا از سبک ما انتقاد می کردند. در رئال فشار وحشتناک است. وقتی یک بازی را می بازی انتقادات خیلی زیاد می شود. به همین خاطر این باشگاه بزرگترین است.”
نکست مچ:
رئال مادرید - اتلتیکو مادرید
استادیوم سانتیاگو برنابئو
شنبه 22 شهریور - ساعت: 22:30
داور: ماتیو لاهوز
لوپز:”وقتی پیشنهاد میلان به دستم رسید، تردید نکردم”
دیگو لوپز، دروازه بان میلان گفت که از پیوستن به این تیم کاملا اطمینان داشته است. وی گفت :” رئال و میلان دو باشگاه بسیار بزرگ هستند. هر دو باشگاه در جمع بهترین ها هستند. آرام آرام با سن سیرو و هم تیمی های جدیدم هماهنگ شدم. وقتی پیشنهاد میلان به دستم رسید، بدون هیچ تردیدی پذیرفتم. میلان باشگاهی با تاریخچه ای بی نظیر است و تلاش می کنیم آن را به جایی که لیاقتش را دارد برگردانیم.”
لوپز در ادامه گفت :” آنجلوتی و وچی همیشه برای من از میلان تعریف می کردند. حالا همه تلاش خود را انجام می دهم و سخت تلاش می کنم تا در میلان اثر بگذارم.”
شایعه عجیب انگلیسی ها در مورد تمایل مورینیو به خرید رونالدو
طبوعات انگلیس در شایعه ای عجیب مدعی شدند که مورینیو علاقه خاصی به خرید رونالدو دارد. در حالی که همه می دانند که رونالدو چقدر از مربی پرتغالی بدش می آید و همین چند هفته پیش نیز به انتقاد شدیدی از مربی چلسی پرداخته بود، دیلی اکسپرس ین شایعه مضحک را تبدیل به تیتر اصلی خود کرده است!
یوفا و تقسیم 400 میلیون بین تیمهای چمپیونزلیگی
یوفا سالانه 1340 میلیون یورو از اسپانسرها و قراردادی تلویزیونی چمپیونزلیگ دریافت می کند که این رقم تا پایان سه فصل آینده به 1750 میلیون یورو نیز می رسد. یوفا از این مبلغ 410 میلیون یورو را بر اساس پاداش بین تیمهای حاضر در چمپیونزلیگ تقسیم می کند.
مورینیو باز هم از اون اظهار نظرا کرده و گفته آدمی که از شغلش لذت میبره کچل نمیشه در حالی که گواردیولا کچله
چشه این مورینیو خدایی خیلی بی اخلاقه
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] وبسایت رسمی برنامه نود - باشگاه رئال مادرید در نظر دارد مهاجم هلندی منچستریونایتد را در فصل نقل و انتقالات زمستانی به خدمت بگیرد.
به گزارش وبسایت نود، بر اساس گزارش رسانههای انگلیسی، رئال مادرید در حال بررسی انتقال رابین فانپرسی به سانتیاگوبرنابئو است. سفیدپوشان در آخرین روز نقل و انتقالات توانستند چیچاریتو را به صورت قرضی از یونایتد به مدت یک فصل به خدمت بگیرند اما اکسپرس مدعی شد که توجه آنها اکنون به ستاره هلندی این تیم جلب شده است.
این روزنامه مدعی شد که گالاردو، ایجنت فیفا گفته است که رئال مادرید در حال حاضر بر روی قراردادی به منظور جذب فانپرسی که احتمالا ۲۵ میلیون یورو ارزش خواهد داشت، کار میکند.
مهاجم ۳۱ ساله تیم ملی فوتبال هلند از زمانی که از آرسنال به این تیم ملحق شد، ۴۸ بار در ۷۶ بازیاش برای یونایتد گلزنی کرده است. وی در اولین فصل حضورش در اولدترافورد، ۲۶ بار گلزنی کرد و شیاطین سرخ به قهرمانی رسیدند.
حضور رادامل فالکائو به این معنا است که اکنون فانپرسی برای قرار گرفتن در ترکیب اصلی باید با وی رقابت کند و رئال میتواند با پیشنهاد جذب وی از این فرصت استفاده کند.
فانپرسی با وجود شایعات در خصوص انتقالش به پایتخت اسپانیا اعلام کرده که از حضور در منچستر راضی است و منتظر است که در کنار بازیکنان جدید این تیم از جمله دیماریا بازی کند.
در حال حاضر 36 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 36 مهمان ها)