صفحه 353 از 700 نخستنخست ... 253303343351352353354355363403453 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 3,521 به 3,530 از 6997

موضوع: <<<<<<< اوندسیمای رئال مادرید در میلان >>>>>>>

حرفه ای

بیل:” دلیلی ندارد چیزی را به کسی ثابت کنم”

گرت بیل در مصاحبه با بی تی اسپورت یک سال پس از پیوستنش به رئال گفت :” دلیلی ندارد که چیزی را به کسی ثابت کنم.”

فشار :” من فوتبال خودم را بازی می کنم و امیدوارم که بتوانم هواداران را راضی کنم. دلیلی ندارد که چیزی را به کسی ثابت کنم.”
    فصل قبل :” سال خوبی بود. دسیما را با رئال بردم که حاصل تلاش همگانی بود و برای من شخصا خیلی خاص بود. در سال اولم رویایم به حقیقت پیوست. کوپا دل ری را هم بردیم. خوشحالم که در موفقیت بهترین باشگاه جهان نقش داشتم.”
    بهترین لحظه :” بی تردید بهترین لحظه ام بردن چمپیونزلیگ بود. باشگاه دوازده سال منتظر بود و به همین خاطر خریدهایی مثل من را داشتند تا تیمشان را تقوئیت کنند. این یک رویا برای همه بود.”
    هدف امسال :” فکر می کنم که چمپیونزلیگ در باشگاهی مثل رئال همیشه خاص است. باشگاهی که به شب های بزرگ اروپایی خود شنخته می شود. بردن چمپیونزلیگ هدف اصلی ماست اما می خواهیم همه جامها را ببریم.”
    بازی محبوب :” همیشه به الکلاسیکو ها نگاه می کنم چرا که برای کل دنیا بازیهای خاصی هستند. همیشه به عنوان یک هوادار یا یک بازیکن دوست داشتم که بشخی از این بازی باشم. یک تجربه فرا واقعی است. جو بی نظیری در طول بازی وجود دارد. هیچ لحظه ای سکوت وجود ندارد و همیشه اتفاقات در حال رخ دادن هستند. جو استادیوم ده برابر مشکل تر از حد عادی است. بازی خاصی است.”
    بازیکن محبوب :” به دلایل مختلف الگویم همیشه راین گیگز بوده است. مثل من در سمت چپ بازی می کرد و ولزی است. سبک بازیش خیلی زیبا بود. ”
    بازیکن مورد تحسین :” بازیکنان زیادی هستند که مثل رونالدو، مسی یا بقیه تحسینشان می کنم. شایسته نحسین است که هر روز و هر سال سخت تلاش کنی.”

2. 2 کاربر مقابل از vahid عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

ehsan1361
    Guest
    حالا معلوم شد چرا به پرز توپ طلا داده

به مقصد چلسي!
    بازگشت کريس رونالدو به ليگ برتر

دارنده‌ي توپ طلاي دنيا به احتمال قوي در تابستان آينده از جمع شاگردان کارلو آنچلوتي جدا خواهد شد و بازگشت او به اولدترافورد يکي از محتمل‌ترين گزينه‌ها براي مقصد بعدي وي به شمار مي‌رود.

منچستر یونایتد مبلغ ۶۰ میلیون پوند را برای بازگرداندن رونالدو کنار گذاشته است و لوییس فان‌خال نیز در نظر دارد رقمی بیش از دستمزد فعلی ۲۹۰ هزار پوند در هفته را به او پیشنهاد بدهد. با این حال گزارش‌ها حاکی از آن است که ژوزه مورینیو که در دوران حضور در سمت سرمربی رئال ارتباط نزدیکی با این ستاره‌ی ۲۹ ساله برقرار کرده، گام به این معرکه گذاشته است.

مادریدی‌ها که در این تابستان ستاره‌هایی مثل ژابی آلونسو و آنخل دی‌ماریا را از دست داده‌اند، احتمالاً در صورت اصرار رونالدو با بی‌میلی با جدایی او موافقت خواهند کرد. با این حال، از مارکو رویس از بروسیا دورتموند و ادن هازارد از چلسی به عنوان جانشین‌های احتمالی رونالدو در رئال نام می‌برند.

علی‌رغم اظهار علاقه‌ی استمفورد بریج به جذب رونالدو، بازگشت او به جمع شیاطین سرخ احتمال بیشتری دارد، آن هم پس از این اظهار نظر رونالدو که: «من عاشق منچستر هستم. همه این را می‌دانند. بارها گفته‌ام. منچستر قلب من است. من دوستان خوبی آن‌جا دارم. هواداران عالی هستند و امیدوار ام بتوانم روزی به آن‌جا برگردم.» اما شاید تصمیمات ژرژه مندز دلال سرشناس این روزهای فوتبال که هم با مسوولان منچستر یونایتد رابطه‌ی خوبی دارد و هم مدیر برنامه‌های ژوزه مورینیو است، از تاثیرگذارترین عوامل در سرنوشت انتقال احتمالی رونالدو به انگلیس باشد.

4. کاربر مقابل از ehsan1361 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

حرفه ای
    هیچ کس نیست

ehsan1361
    Guest

حرفه ای
    ترکیب رئال : کاسیاس، کوئنت رائو، راموس، په په ، آربلوا ، کروس، خامس، مودریچ، رونالدو، بنزما و بیل.

فوق حرفه ای
    چه گلای تخمی ای میخوریم
    Hero Enter
    Viva Real Madrid

فوق حرفه ای
    ریدن تو اعصابمون با این بازیشون
    Hero Enter
    Viva Real Madrid

فوق حرفه ای
    گل دوم رو هم خوردیم
    Hero Enter
    Viva Real Madrid

فوق حرفه ای
    توغ تو روحت پرز
    ریدی تو تیم قهرمان
    Hero Enter
    Viva Real Madrid

فوق حرفه ای
    پرت کنن بیرون این جاکش رو از تیم
    Hero Enter
    Viva Real Madrid

صفحه 353 از 700 نخستنخست ... 253303343351352353354355363403453 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 18 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 18 مهمان ها)