بیل:” دلیلی ندارد چیزی را به کسی ثابت کنم”
گرت بیل در مصاحبه با بی تی اسپورت یک سال پس از پیوستنش به رئال گفت :” دلیلی ندارد که چیزی را به کسی ثابت کنم.”
فشار :” من فوتبال خودم را بازی می کنم و امیدوارم که بتوانم هواداران را راضی کنم. دلیلی ندارد که چیزی را به کسی ثابت کنم.”
فصل قبل :” سال خوبی بود. دسیما را با رئال بردم که حاصل تلاش همگانی بود و برای من شخصا خیلی خاص بود. در سال اولم رویایم به حقیقت پیوست. کوپا دل ری را هم بردیم. خوشحالم که در موفقیت بهترین باشگاه جهان نقش داشتم.”
بهترین لحظه :” بی تردید بهترین لحظه ام بردن چمپیونزلیگ بود. باشگاه دوازده سال منتظر بود و به همین خاطر خریدهایی مثل من را داشتند تا تیمشان را تقوئیت کنند. این یک رویا برای همه بود.”
هدف امسال :” فکر می کنم که چمپیونزلیگ در باشگاهی مثل رئال همیشه خاص است. باشگاهی که به شب های بزرگ اروپایی خود شنخته می شود. بردن چمپیونزلیگ هدف اصلی ماست اما می خواهیم همه جامها را ببریم.”
بازی محبوب :” همیشه به الکلاسیکو ها نگاه می کنم چرا که برای کل دنیا بازیهای خاصی هستند. همیشه به عنوان یک هوادار یا یک بازیکن دوست داشتم که بشخی از این بازی باشم. یک تجربه فرا واقعی است. جو بی نظیری در طول بازی وجود دارد. هیچ لحظه ای سکوت وجود ندارد و همیشه اتفاقات در حال رخ دادن هستند. جو استادیوم ده برابر مشکل تر از حد عادی است. بازی خاصی است.”
بازیکن محبوب :” به دلایل مختلف الگویم همیشه راین گیگز بوده است. مثل من در سمت چپ بازی می کرد و ولزی است. سبک بازیش خیلی زیبا بود. ”
بازیکن مورد تحسین :” بازیکنان زیادی هستند که مثل رونالدو، مسی یا بقیه تحسینشان می کنم. شایسته نحسین است که هر روز و هر سال سخت تلاش کنی.”