کورتوآ: با مورینیو صحبت کرده ام؛ گل راموس به کابوس من تبدیل شده است
به گزارش فوتبال اسپانیا، کورتوآ که حالا سه سال است به صورت قرضی برای آتلتیکو مادرید به میدان می رود، در فصل گذشته موفق شد به همراه روخی بلانکوس به قهرمانی لالیگا برسد و به فینال لیگ قهرمانان اروپا راه یابد. وی در نیمه نهایی لیگ قهرمانان اروپا در ورزشگاه استمفورد بریج در برابر تیم اصلی خود، یعنی چلسی به میدان رفت.
اما وی در مورد وضعیت خود برای فصل آینده به لا درنییر هئورا گفت: "به نظر می رسید وضعیت من مشخص است، اما در آن زمان ما در لیگ قهرمانان بازی می کردیم؛ بله، مورینیو قبل از بازی ما در برابر بارسلونا به من زنگ زد. محتویات این مکالمه به خودمان مربوط است. من دو سال دیگر را باید با چلسی بگذرانم، بنابراین باید برای تمرینات در آنجا باشم و بعدا در مورد آینده صحبت خواهیم کرد. الان وقت جام جهانی است، نه زمان صحبت در مورد نقل و انتقالات."
کورتوآ هم چنین در مورد جام جهانی برزیل نیز گفت: "من کاملا آماده ام؛ جمعه و دیروز تمرینات خوبی را انجام دادم وکاملا سرحال هستم. اما این هفته من بدون دفاع بازی کردم، و این تفاوتی است که تمرینات اینجا با تمرینات آتلتیکو دارد. اگر ویلموتس سیمن (مینیوله) را انتخاب کند، من نمی توانم اعتراض کنم."
این دروازه بان جوان بلژیکی در نهایت نیز در مورد فینال لیگ قهرمانان اروپا گفت: "من حس می کنم که خالی شده ام و نمی توانم بخوابم. بارها در طول شب با دیدن سرخیو راموس در خواب و فکر کردن به او از خواب بیدار می شوم. خیلی به توپ راموس نزدیک بودم، فقط یک سانتیمتر را از دست دادم. البته نباید فراموش کرد، ما در لالیگا قهرمان شدیم و این دست آورد بزرگی است."
کورتویس ریده به خودش
Hero Enter
Viva Real Madrid
اخه لباس تیم صورتی
خیلی ضایعست انصافا کاملا صورتی
لباس اول هم که طرح شاخی نداره
ادیداس ریده
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سوژه شد رفت
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در حال حاضر 16 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 16 مهمان ها)