کاستا هم رفت چلسی
شما از دستش راحت شدین
کاستا هم رفت چلسی
شما از دستش راحت شدین
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فلورنتینو پرز مهمان ویژه برنامه El Larguero از رادیو Cadena SER بود و در مورد وضعیت فعلی رئال مادرید صحبت کرد.پیراهن ها: "فروش پیراهن های ما بیشتر از سایرین خواهد بود. لباس های ما همیشه قابل توجه است و این همیشه موفقیت بزرگی محسوب می شود."
حکم محرومیت یوفا: "ما در برار رأی یوفا مبنی بر بسته شدن دو جایگاه ورزشگاه در اولین دیدار خانگی چمپیونزلیگ [فصل بعد] درخواست تجدید نظر ارائه خواهیم کرد."
ایکر کاسیاس: "من با کاسیاس و مدیر برنامه های او صبحانه خوردم. او هرگز چیزی در مورد جدایی به من نگفت. کاسیاس از وقتی که تنها 9 سال داشت در رئال مادرید بوده است و تا جایی که من می دانم او می خواهد در اینجا بازنشسته شود. فصل بعد او را در رئال مادرید خواهید دید. باید به این قرارداد ها احترام گذاشت، او رقم فسخ قرارداد دارد."
چمپیونزلیگ: "ما برای فتح دسیما زحمات زیادی کشیدیم. ما در 7 نیمه نهایی حضور داشته ایم."
خرید ها: "ما هنوز وارد بازار نقل و انتقالات نشده ایم. ما با موراتا صحبت خواهیم کرد، اما هنوز با هم ملاقات نکرده ایم. من با مدیران یووه دوست هستم اما هنوز با آنها هم صحبت نکرده ام. احتمال پیوستن موراتا به یوونتوس صفر است."
جام جهانی: "نمی توانم به برزیل بروم. در شرکت و رئال مادرید کارهای زیادی دارم که باید انجام بدهم."
مصدومیت ها: "من نگران مصدومیت بازیکنان هستم چرا که ممکن است اتفاقی که برای کاکا یا خدیرا رخ داد تکرار شود. بازیکنانی مانند کریستیانو تنها زمانی باید بازی کنند که آماده هستند."
تقویت تیم: "من مطمئنم که سال بعد نه پوگبا و نه آگوئرو اینجا نخواهند بود."
مورینیو: "او یک پیام تبریک به من فرستاد چرا که او یکی از بزرگترین هواداران رئال مادرید است."
اتلتیکو هم به سرنوشت والنسیای هکتور کوپر تبدیل میشه![]()
عجب والنسیایی بود خدایی![]()
بازیکناش تارو مار شدن
اینم اینجوری میشه
* منچستر یونایتد علاقمند است تا توماس مولر را فصل آینده در ترکیبش داشته باشد، گفته می شود مولر بیان کرده که فصل آینده اگر در ترکیب ثابت بایرن نباشد از این تیم جدا خواهد شد.
منبع: Daily Mail* تیم شروود، مربی سابق تاتنهام قصد دارد هدایت وست برومویچ را بر عهده بگیرد.منبع: Birmingham Mail* سران باشگاه اتلتیکو مادرید به مسئولین چلسی اعلام کرده اند که اگر قصد خرید فیلیپه لوئیز را دارند باید مبلغ 20 میلیون پوند را پرداخت کنند.منبع: AS* لیورپول از آمدن لالانا اطمینان حاصل کرده و حال به دنبال لازار مارکوویچ مهاجم بنفیکا هستند، قیمت او حدود 25 میلیون پوند تخمین زده می شود.منبع: Daily Mirror* والنسیا قصد دارد پیشنهادی 18 میلیون پوندی را به چلسی بابت خرید لوکاکو ارائه دهد.منبع: Daily Mirror* شالکه و العین امارات علاقمند هستند تا لسکات را به خدمت بگیرند، این مدافع قراردادش با سیتی به اتمام رسیده است.منبع: Sky Sports* گزارش شده کارلوس ولا امکان دارد به آرسنال بازگردد، اما در همین حال گفته می شود ممکن است او راهی رئال مادرید شود.منبع: ESPN* تاتنهام قصد دارد آلبرتو مورنو را از چنگ لیورپول در بیارود، لندنی ها پیشنهاد 17 میلیون یورویی به علاوه قرض دادن سولدادو را به سویا پیشنهاد داده اند.منبع: Daily Mail* بارسلونا در حال آماده کردن پیشنهادی 69 میلیون یورویی به من سیتی می باشد تا سرجیو آگوئرو را به خدمت بگیرد. چندی پیش پدر این بازیکن بیان کرده بود که پسرش دوست دارد در بارسلونا بازی کند.منبع: Daily Star* آرسنال بندی در قرارداد کارلوس ولا قرار داده که می تواند این بازیکن را با مبلغ 4 میلیون یورو بازخرید نماید.منبع: The Sun* اینتر در حال برنامه ریزی است که بتواند در فصل نقل و انتقالات موثر ظاهر شود، آن ها قصد دارند پابلو اوسوالدو مهاجم ساهتهمپتون که به طور قرضی نیم فصل دوم را برای یووه بازی کرد به خدمت بگیرند.منبع: Mediaset* بالوتلی قصد دارد میلان را ترک کند، گفته می شود امکان دارد او به گالاتاسرای و مربی سابق خود، روبرتو مانچینی ملحق شود.منبع: Milliyet* آنتونیو کونته به دنبال یک مدافع چپ می باشد، گزینه اول آن ها مارسلو دفاع رئال است و گزینه دوم آدریانو بازیکن بارسلونا.منبع: Tuttosport* منچستر یونایتد وضعیت سسک فابرگاس را تعقیب می کند، گفته می شود آن ها قصد دارند هر پیشنهادی چلسی ارائه داد با مبلغ 9 میلیون یورو بیشتر سسک را متقاعد کنند که به اولدترافورد برود.منبع: Marca* خوزه مورینیو هم چنان قانع نشده که فابرگاس بازیکن مناسب برای چلسی است، او خواهان کوکه و پوگبا می باشد.
آقا داود صحبت کن ویدال و پوگبا رو بدن به ما 100 میلیون با موراتا رو وردارن![]()
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
البته بلاگه گفته پیکه هرچی میخواد بگه ولی مذاکرات هنوز تموم نشده و دارن هنوز مذاکره میکنن
خیلی عجیبه تمام این اتفاقات
یه زمانی همین پپیکه دیوث پفیوز به زور لباس بارسا رو تن سسک کردن اینقد زیر سرش خوندن تا رفت الان میخوان با اردنگی بندازنش بیرون
سسک به ارسنال نمیاد
الان ارسنال به رفتن سانیا و فابینسکی نه دفاع راست داره نه دروازه بان دوم
مهاجم هم که تعطیل هافک دفاعی هم که تعطل
مث شما هم بودجه نامحدود نداریم
خود ارسنال سسک رو نمیخواد وگرنه با بند هایی که تو قرار دادشه راحت میشه خریدشخودشم از خداشه برگرده ولی وقتی باشگاه نمیخوادش چیکار کنه
همین فصل سسک به مورنیو گفته بود بهتره خفه شه وقتی در مورد بارسا صحبت کرده بود اون زمان که تو رئال بود مورنیو سر سسک رو لگد کرد الان میخواد بره شاگردش بشه
این عذاب الهیه که وقتی بازی منچستر رو مبینیم باید حسرت فن پرسی رو بخوریم و اینجور که پیداس از این به بعد بازی های چلسی هم با خون جیگر باید دنبال کنیم
کاشکی یهو سر کله پارسی ژرمن پیدا میشد و میزد تو پوز شما و سسک میخرید
فابرگاس در سال 2010:
"اگر من پیراهن چلسی رو پوشیدم شما می تونید منو بکشید."
اگه تو لندن بودم حتما همین کارو میکردم
ویرایش توسط HOSSEIN : 06-05-2014 در ساعت 03:00 PM
گزینه خرید رئال در میانه میدان ؛ ویدال و فقط ویدال
قیمت ویدال 50 میلیون یورو تخمین زده می شود . باشگاه یوونتوس در اولین واکنش خود خواهان جذب دی ماریا یا مارسلو در ازای ویدال شده است.
باشگاه رئال مادرید هنوز به صورت جدی وارد بازار نقل و انتقالات نشده اما از درون باشگاه خبر های رسیده حاکی از آنند که گزینه اصلی خرید این تیم در میانه میدان مشخص شده و آن کسی نیست جز آرتورو ویدال بازیکن تیم یوونتوس.
این بازیکن اهل شیلی گزینه مورد علاقه آنچلوتی و فلورنتینو پرز است . همین دیروز بود که پرز در مصاحبه با ال لارگرو فاش ساخت که نه آگرو و نه پوگبا گزینه های مورد علاقه رئال برای این تابستان نیستند.
اما مشکلی که رئال مادرید برای جذب ویدال با آن روبروست یک چیز است و آن هم عدم وجود رقم فسخ قرارداد در ایتالیاست.
چیزی که در اسپانیا مدت هاست که وجود دارد و در قرارداد هر بازیکن این رقم قید می شود. به نوعی در شرایط فعلی ، توپ در دستان یوونتوس است و این باشگاه می تواند کار را برای رئال سخت کند.
اولین تماس با یووه به منظور مذاکره برای جذب ویدال روز بازی پیشکسوتان دو تیم در تورین برقرار شد.
قیمت ویدال 50 میلیون یورو تخمین زده می شود . باشگاه یوونتوس در اولین واکنش خود خواهان جذب دی ماریا یا مارسلو در ازای ویدال شده است.
مسلم است که در صورت ورود مارسلو به این پروسه رئال باید مبلغی اضافه تر نیز پرداخت کند. با این وجود آنچلوتی راضی به از دست دادن هیچ کدام از بازیکنان خود بخصوص دی ماریا نیست.
رئال مادرید به خوبی می داند که در این راه دو رقیب بسیار جدی بنام های بارسلونا و منچستر یونایتد دارد . دو رقیبی که به شدت خواهان ویدال هستند.
قرار داد این بازیکن تیم ملی شیلی با یووه تا سال 2017 اعتبار دارد و بعید است که یووه به آسانی به وی اجازه جدایی دهد.
منبع : As
در حال حاضر 17 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 17 مهمان ها)