ونگر گفته سه بار پیشنهاد رسمی رئال رو رد کرده
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یاد استاد اسدی افتادم میگفت من کشاورز بودم یه بار تو 20 سالگی اومدم تهران اومدم تهران یه نفر گفت میای با ما بازی کنی ؟منم رفتم بازی کردم
7 ماه بعد تیم ملی دعوت شدم
بکن باوئر یه هفته تیم ملی المان رو تحویل گرفت چون المان اصلا قرار نبود تو جام جهانی شرکت کنه رفت تیم رو قهرمان کرد بدون اردو و ...
از این مثالا زیاده ولی در کل فوتبال زمان پله فوتبال نبوده اگه پله هم فوتبالیست بوده رقیباش مالی نبودن
Hero Enter
Viva Real Madrid
کاسیاس - آربلوا، واران، راموس، مارسلو - ایارامندی، موردیچ - بیل، ایسکو، رونالدو - هرناندز
تیتر ورزش سه تخمیه وگرنه ونگر اینو نگفته
ونگر افزود:" 15 سال قبل، پراکندگی بازیکنان بزرگ در تیم های کوچک تر بیشتر از الان بود و حدس زدن نام تیم قهرمان اروپا خیلی ساده نبود. اما الان اگر رای گیری بگذارید، 80 تا 90 درصد، نام چهار تیم را انتخاب خواهند کرد.
در سال های اخیر قهرمان شدن در چمپیونزلیگ بسیار سخت تر از گذشته شده با این حال کار غیر ممکنی برای باشگاهی چون آرسنال نیست. شاید ما جزو 4 تیم صاحب شانس برای قهرمانی نباشیم اما فوتبال ورزش عجیبی است و کسی چه می داند؟ شاید ما امسال برای اولین بار قهرمان اروپا شدیم "
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مثه این می مونه که 50 سال دیگه بگی فوتبال زمان مسی و رونالدو فوتبال نبود بخاطر اینکه رقیباشون مالی نبودن
دی استفانو میگفت فوتبال اون زمان خیلی سخت تر بود چون الان هر چی میشه خطا میگیرن زمین چمن ما یه چیزی شبیه مزرعه کلم بود مدافع های حریف خیلی خشن بودن
تو اینطوری داری میگی پله بازیکن نبوده
در حال حاضر 9 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 9 مهمان ها)