صفحه 434 از 700 نخستنخست ... 334384424432433434435436444484534 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 4,331 به 4,340 از 6997

موضوع: <<<<<<< اوندسیمای رئال مادرید در میلان >>>>>>>

حرفه ای
    توی پرانتز هم بگم تو بین مربی های فعلی، کلوپ رو هم به صورت ویژه دوست دارم

از تنها مربی که خیلی بدم میاد هم، همون کچل فراریه... نه به خاطر بارسایی بودنش... به خاطر دو رو بودن و ترسو بودنش

فوق حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط vahid نمایش پست ها
    توی پرانتز هم بگم تو بین مربی های فعلی، کلوپ رو هم به صورت ویژه دوست دارم

از تنها مربی که خیلی بدم میاد هم، همون کچل فراریه... نه به خاطر بارسایی بودنش... به خاطر دو رو بودن و ترسو بودنش
    اون روز روزنامه جام جم زده بود مربی های بددهن

کچل رو هم گفته بود بازی بارسا مقابل والنسیا فحش ناموسی و رکیک به داور بازی داد تو کنفرانس
    خودش میگه من هیچوقت بخاطر پاس اشتباه یا سوت و داوری اشتباه شما رو سرزنش نمیکنم

حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط mohammad نمایش پست ها
    پوستراش رو دیوار اتاقمبیشتر از اینکه عاشق فوتبال باشم عاشق رائولمدلیل رئالی شدنم
    من رئالو به خاطر هیچ شخصی دوست ندارم، عاشق رئالم به خاطر رئال بودنش... ولی نمیشه رئالی باشی و دیوونه رائول نباشی... رائول ابر اسطوره رئاله

فوق حرفه ای
    از من میپرسید میشود با پول قهرمان شد من میگومیم بلی
    [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
    [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

فوق حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط vahid نمایش پست ها
    من رئالو به خاطر هیچ شخصی دوست ندارم، عاشق رئالم به خاطر رئال بودنش... ولی نمیشه رئالی باشی و دیوونه رائول نباشی... رائول ابر اسطوره رئاله
    شاید اگه خورخه والدانو نبود رائول هیچوقت مطرح نمیشد

فوق حرفه ای
    مقایسه ونگر و مورینیو یه مقایسه بی رحمانس
    ونگر با دار و ندار ارسنال ساخته
    با پولداری و بی پولی ارسنال ساخته
    یه فصل ستاره داشت بدون باخت قهرمان شد
    ونگر یه فلسفه داره اونم استفاده از جووناس فلسفه ای که به باشگاه ارسنال تزریق کرده
    این فلسفه هزینه داره جام نگرفتن و 8-2 داره
    مورینیو غیر از پورتو هر جا رفته شرایط مهیا بوده واسش
    با اینکه مورینیو رو بیشتر دوس دارم
    اما نباید مقایسه کرد مورینیو رو باید با امثال پپ گواردیولا یا همون کچل فراری مقایسه کرد
    نکته حرف زلاتانم همینه مورینیو یه مربیه که چالش دوس داره ولی گواردیولا یه اماده خوره
    با پیگرینی مقایسه کرد با انتونیو کونته
    ونگر رو باید با امثال فرگوسن و کاپلو و انچلوتی مقایسه کرد
    با این حال مورینیو
    ونگرم خیلی دوس دارمخیلی وقتا دوس داشتم سرمربی رئال باشه
    آنجلوتی و کاپلو رُ به چه توجیهی کنار فرگوسن قرار دادی الان؟؟
    اگر بشه یک نفر رُ مقایسه کرد از بین مربیای حال حاضر همون ونگره
    من خودم ونگرُ قبول دارم همیشه هم گفتم اینم بحث کل کل و شوخی و الا کیه که ندونه هانری چقدر واسه من محبوب!
    اولا تا دوران هر مربی تموم نشده نمیشه قضاوت درستی ازش داشت
    الان میگن کچل فراری بهترین مربی دهه اخیر بوده چرا؟؟ چون 4 فصل فوق العاده داشته و لی تو تیم دوم و چالش بعدیش که نا موفقه
    میگن خوزه اماده خوره ولی پورتو رُ قهرمان کرده کهر کسی دیگری نمیتونست چلسی رُ در شرایطی قهرمان کردکه با همون ستاره ها کسی دیگری نمیتونست کما این که رانیری بود و نتونست اون چلسی رُ اورد تا نیمه نهایی اروا و به بدشانسی و گل ارواح فینال رُ از دست داد
    خیلی ها با پول و ستاره اومدن ولی میبینی سال هاست در حسرت حتی یه نیمه نهایی موندن
    همون ابزاری که میگین تو اینتر داشته کی میتونست باهاش قهرمان شه؟؟ پس چرا قبل و بعدش نشدن؟؟
    تو رئال ناموفق بود درستمقصرم بوده صد در صد!
    ولی هر مربی دروان موفق و ناموفق داره حتی همون فرگی هم 25 سال تو اوج نبود
    خود فرگوسن میگه مورینیو اگر همین طوری پیش بره از منم میتونه بهتر شه...امارش کاملا واضحه
    خوزه تازه 50 سالش ولی ونگر 65 ساله داره میشه تو وقتی حق داری مقایسه کنی که 15 سال دیگه خوزه هم ببینی
    یکی حرف خوبی میزد یه بار میگفت اگر مورینیو 25 سال یا چه میدونم 18 سال تو یه تیم میموند شاید لیگ اون کشور از بین میرفت دیگه
    به قول خودن چالش ها بوده اما الان تموم شده.....الان تغییر کرده میخواد طولانی مدت بمونه دنبال ثبات دنبال ساخت پس بعدا میشه قضاوت درستی داشت.
    ضمن این که در بزرگی ونر همین بس که با این همه رقابت این همه سال تیمش رُ تو 4 تا نگه داشته و کسی هم نمیتونه منکرش شه.
    ولی مقایسه امثال پیگیرینی و کونته و ......با مورینیو هم از نظر من توهین امیزه
    ویرایش توسط Herzeleid : 10-03-2014 در ساعت 08:17 PM

حرفه ای
    اون روز روزنامه جام جم زده بود مربی های بددهن

کچل رو هم گفته بود بازی بارسا مقابل والنسیا فحش ناموسی و رکیک به داور بازی داد تو کنفرانس
    خودش میگه من هیچوقت بخاطر پاس اشتباه یا سوت و داوری اشتباه شما رو سرزنش نمیکنم
    آهای پیتزا پپرونی...

حرفه ای
    شاید اگه خورخه والدانو نبود رائول هیچوقت مطرح نمیشد
    خودت بهتر میدونی از والدانو بدم میاد... شک ندارم اون هم نبود باز رائول مطرح میشد... رائول نون توانایی های استثنایی شو میخورد... شاید اگه والدانو نبود، فقط با تاخیر بیشتر و یه جای دیگه مطرح میشد

فوق حرفه ای
    تو سه سال
    خودتونو گول نزنین ونگر اصلا مربی کوچیک ولی شرایط ونگر با مورنیو انچلوتی به هیچ وجع قابل مقایسه نیست

حرفه ای
    امین تو اینکه من و ممد و میلاد و وثوق (به ویژه من و وثوق)، عشق مورینیویم و ژوزه رو حتی از ونگر و فرگی هم بالاتر میدونیم شک نکن... ولی اگه الان چیزی میگیم چون یه جاهایی تو کوبوندن ونگر واقعا بی انصافی کردی...

صفحه 434 از 700 نخستنخست ... 334384424432433434435436444484534 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 5 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 5 مهمان ها)