صفحه 435 از 700 نخستنخست ... 335385425433434435436437445485535 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 4,341 به 4,350 از 6997

موضوع: <<<<<<< اوندسیمای رئال مادرید در میلان >>>>>>>

فوق حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط Herzeleid نمایش پست ها
    آنجلوتی و کاپلو رُ به چه توجیهی کنار فرگوسن قرار دادی الان؟؟
    اگر بشه یک نفر رُ مقایسه کرد از بین مربیای حال حاضر همون ونگره
    من خودم ونگرُ قبول دارم همیشه هم گفتم اینم بحث کل کل و شوخی و الا کیه که ندونه هانری چقدر واسه من محبوب!
    اولا تا دوران هر مربی تموم نشده نمیشه قضاوت درستی ازش داشت
    الان میگن کچل فراری بهترین مربی دهه اخیر بوده چرا؟؟ چون 4 فصل فوق العاده داشته و لی تو تیم دوم و چالش بعدیش که نا موفقه
    میگن خوزه اماده خوره ولی پورتو رُ قهرمان کرده کهر کسی دیگری نمیتونست چلسی رُ در شرایطی قهرمان کردکه با همون ستاره ها کسی دیگری نمیتونست کما این که رانیری بود و نتونست اون چلسی رُ اورد تا نیمه نهایی اروا و به بدشانسی و گل ارواح فینال رُ از دست داد
    خیلی ها با پول و ستاره اومدن ولی میبینی سال هاست در حسرت حتی یه نیمه نهایی موندن
    همون ابزاری که میگین تو اینتر داشته کی میتونست باهاش قهرمان شه؟؟ پس چرا قبل و بعدش نشدن؟؟
    تو رئال ناموفق بود درستمقصرم بوده صد در صد!
    ولی هر مربی دروان موفق و ناموفق داره حتی همون فرگی هم 25 سال تو اوج نبود
    خود فرگوسن میگه مورینیو اگر همین طوری پیش بره از منم میتونه بهتر شه...امارش کاملا واضحه
    خوزه تازه 50 سالش ولی ونگر 56 ساله داره میشه تو وقتی حق داری مقایسه کنی که 15 سال دیگه خوزه هم ببینی
    یکی حرف خوبی میزد یه بار میگفت اگر مورینیو 25 سال یا چه میدونم 18 سال تو یه تیم میموند شاید لیگ اون کشور از بین میرفت دیگه
    به قول خودن چالش ها بوده اما الان تموم شده.....الان تغییر کرده میخواد طولانی مدت بمونه دنبال ثبات دنبال ساخت پس بعدا میشه قضاوت درستی داشت.
    ضمن این که در بزرگی ونر همین بس که با این همه رقابت این همه سال تیمش رُ تو 4 تا نگه داشته و کسی هم نمیتونه منکرش شه.
    ولی مقایسه امثال پیگیرینی و کونته و ......با مورینیو هم از نظر من توهین امیزه
    من از نظر فلسفه گفتم وگرنه هیشکی قابل مقایسه با فرگوسن نیست
    جوابت در مورد مورینیو رو تو پست بعدی دادمبخونش
    خو همین دیگه مقایسه مورینیو با پیگرینی و کونته نشون از کار بزرگ مورینیو میده و اختلافش با این مربیا
    من پیگرینی رو هنوز مربی بزرگی نمیدونم حتی اگه سی ال هم بگیره ولی اگه همون ویارئال می موند و مثه قبل میومد تو 4 تا سی ال خیلی خیلی بزرگ تر از الان بود
    خوزه پورتو رو قهرمان کرد رفت چلسی رو بعد از 50 سال قهرمان کرد و رفت اینتر 3 گانه برد و رفت رئال 3 نیمه نهایی پشت سر هم رفت که با تئاتر بازی امثال گواردیولا حقشو خوردن وگرنه یه سی ال داشت تا الان
    کی میگه مورینیو تو رئال ناموفق بود کاری که مورینیو کرد انقلابی تو رئال بود خرید بازیکنایی مثه اوزیل و دیماریا و ... و شکوفاییشون از مورینیو بر میومد بقول کاکا من و مورینیو تو رئال ناموفق نبودیم 3 تا جام گرفتیم تو 3 سال
    الانم برگشته به چلسی و داره یه تیم قوی میسازه این یعنی چالش وگرنه چالش این نیست بری سرمربی تیمی بشی که قهرمان سی ال بود و استاد اسدی هم میتونست قهرمان بوندس لیگاش بکنه

فوق حرفه ای
    با احترام به ونگر - مورینیو - کلوپ - گوردیولا - انچلوتی و دلبوسکه و .... من در حالی که یه انتی منچستری وحشتناکم ولی بدون شک بهترین مربی تاریخ کسی نیست جز سر الکس فرگوسن در حالی که از خودش به شدت متنفرم
    [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

فوق حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط HOSSEIN نمایش پست ها
    تو سه سال
    [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
    خودتونو گول نزنین ونگر اصلا مربی کوچیک ولی شرایط ونگر با مورنیو انچلوتی به هیچ وجع قابل مقایسه نیست
    دیوث 10 تا پست بالاتر رو بخون هی عکس نزار نظرم در مورد ونگر و مورینیو رو گفتم

فوق حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط mohammad نمایش پست ها
    دیوث 10 تا پست بالاتر رو بخون هی عکس نزار نظرم در مورد ونگر و مورینیو رو گفتم
    دومیش دستم در رفت

فوق حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط vahid نمایش پست ها
    خودت بهتر میدونی از والدانو بدم میاد... شک ندارم اون هم نبود باز رائول مطرح میشد... رائول نون توانایی های استثنایی شو میخورد... شاید اگه والدانو نبود، فقط با تاخیر بیشتر و یه جای دیگه مطرح میشد
    اتفاقا من عاشق والدانوم به نظرم جز 10 فرد تاثیر گذار رئاله
    هم بازیکن هم سرمربی هم مدیر فنی هم معرفی اسطوره هایی مثه رائول و ردوندو

خورخه والدانو: "راﺋول شجاعت جورج بست، تکنیک بوتراگوﺋنو، سرعت خنتو و دید لادروپ رو در زمین داره. من اون رو کشف نکردم اون خودش،خودش رو به همه نشون داد.

فوق حرفه ای
    واسه ختم کلام

الیا مارتل

حرفه ای
    با احترام به ونگر - مورینیو - کلوپ - گوردیولا - انچلوتی و دلبوسکه و .... من در حالی که یه انتی منچستری وحشتناکم ولی بدون شک بهترین مربی تاریخ کسی نیست جز سر الکس فرگوسن در حالی که از خودش به شدت متنفرم
    با احترام به خودت، چرت گفتی... اینایی رو که اسم بردی هیچ کدوم با فرگی نمیشه مقایسه کرد... زمانی میتونی مقایسه کنی که اونا هم بازنشست شده باشن... مثلا الان فرگی رو میشه با هاینکس یا سایر بازنشسته ها مقایسه کرد

فوق حرفه ای
    بی ربط ولی اینو تو نت دیدم جالب بود
    الان بعضیا به زور میخوان مردمو بببرن بهشت

9. کاربر مقابل از HOSSEIN عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فوق حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط vahid نمایش پست ها
    امین تو اینکه من و ممد و میلاد و وثوق (به ویژه من و وثوق)، عشق مورینیویم و ژوزه رو حتی از ونگر و فرگی هم بالاتر میدونیم شک نکن... ولی اگه الان چیزی میگیم چون یه جاهایی تو کوبوندن ونگر واقعا بی انصافی کردی...
    نه بابا این چه حرفیه
    حالا من که خودم این جا با حسین و احمد اینا کری میخونم و نمک بحث این حرفا به خدا جای دیگه و تو جمع چلسی فنا همیشه از ونگر دفاع کردم
    من این قدری درک میکنم که مربی بزرگ و کوچیک رُ تشخیص بدم ونگر حتی اگر اون افتخارات گذشته هم نداشت قطعا همیشه مربی بزرگی بوده چون کارای بزرگی کرده
    ولی خیلیا هستن مثل بنیتز و اگر ناراحت نشین دلبوسکه مثلا جام های معتبری هم اوردن اما تا اخر دنیا کسی جزو بهترینا حسابشون نمیکنه چون کار بزرگ نکردن

فوق حرفه ای
    صد در صد فرگوسن بهترینه
    ولی هیچ مربی رو به اندازه کاپلو دوس ندارمبا اینکه شخصیت ضد ستاره ای رو داره مادریدیستای اصیله
    فقط کاپلو میتونه با دلپیرو به مشکل بخوره
    خیلیا درک تاکتیکی کاپلو رو بیشتر از اریگو ساکی میدونن

صفحه 435 از 700 نخستنخست ... 335385425433434435436437445485535 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 40 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 40 مهمان ها)