مارادونا: " راﺋول باهوش ترین بازیکنیه که در عمرم دیدم!"
فرانس بکن بائر (9 مي 2000) : رائول يکي از بهترين هاي اروپاست. او روح رئال مادريد است. نقش او در رئال مادريد مانند نقش "لوتار ماتئوس" در تيم ما بايرن مونيخ است.
تيري آنري (25 ژوئن 2000) : زماني که رائول در زمين حاضر مي شود، گلزني تنها ملکه ذهن اوست.
ديويد ترزگه (8 مي 2003) : همه ما به خوبي مي دانيم که رائول نه تنها به تيم خود بلکه به تمام فوتبال روحي تازه مي بخشد.
فقط یه چیپ خوشگل دیگه به بارسا بزن
اینکه تو 25 سال دریه تیم و تیمت دچار تکرار تاتیکی نشه و همیشه موفق باشی خیلی بالاتر از اینکه هر 3.2 سال بری یه تیم
شاید مربی هایی پیدا بشن که 2 برابر فرگوسن سی ال ببرن - 2 برابر فرگوسن پرمیوم لیگ ببرن ولی ایا میتونن همه این افتخارات و ثبات رو در یک تیم داتشته باشن ؟! اونم 25 سال ؟!
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من اصولا اهل کل کل نیستم اینحا هم به شوخی فقط با تو و احمد و میلاد و اینا گاهی کری میخونیم دور همی
من خودم این قدر قدرت تشخیص دارم بدون کدوم کار بزرگه کدوم نه...من هیچ وقت زیر سوال نبردم
ولی یه بحثی هست میگه خودکرده را تدبیر نیست....بالاخره ونگر شرایط رُ پذیرفته پاش مونده و تاوانشم داده ولی دمش گرم
راجع به ده سال هم منظور نتایج نبود...اون رکورد بازی های رو به رو بود...که خیلی ابزارم دخیل نیست دیگه گوستاوو پویت و الن پاردیو و سم الازدایز هم مورینیو رُ بردن ولی ونگر ...(صرفا واسه فان ماجراست اینم)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در حال حاضر 98 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 98 مهمان ها)