صفحه 441 از 700 نخستنخست ... 341391431439440441442443451491541 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 4,401 به 4,410 از 6997

موضوع: <<<<<<< اوندسیمای رئال مادرید در میلان >>>>>>>

فوق حرفه ای

بارسا5 -0 پاسخ +1
    آدم بچت دزد باشه نه پدرت فرار مالیاتی داشته باشه آخرشم یقه این مرد دوست داشتنی گیره

فوق حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط vahid نمایش پست ها
    میشه فقط یکی از این مربی هایی که میگی قرار گرفته رو نام ببری؟
    گواردیولا از همون اول هم مشکل عدم تنوع تاکتیک داشت ولی اون اوایل تیمهای رقیب نمیدونستن چطور جلوشُ بگیرن تا زمانی که مورینیو اومد رئال... از اون زمان به بعد این مشکل بیشتر نمود پیدا کرد...
    از نظر من گواردیولا هیچ وقت مربی بزرگی نبوده چون بزرگ فکر نمیکنه
    گواردویلا همونطور که اقا هم فرمودن از فوتبال لذت نمیبره
    به نظر من گواردیولا یه چور خودشیفتست و یه باوری داره تو فوتبال خیلی دلش میخواد اونو موفق کنه نه تیمشُ
    فلسفه گواردوبلا از نتیجه و تیم واسش مهم تره واسه همین خیلی وقتا عذابش میده این پایبندیش به سبکی که داره
    گواردویلا حتی اگر بدونه سیستمش شکست خوردست بازم بهش اصرار میکنه وقتی که 3 گل عقب میفته بازم بهش اصرار میکنه اینا نشون میده همه چیو
    ویرایش توسط Herzeleid : 10-03-2014 در ساعت 09:10 PM

فوق حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط vahid نمایش پست ها
    میشه فقط یکی از این مربی هایی که میگی قرار گرفته رو نام ببری؟
    گواردیولا از همون اول هم مشکل عدم تنوع تاکتیک داشت ولی اون اوایل تیمهای رقیب نمیدونستن چطور جلوشُ بگیرن تا زمانی که مورینیو اومد رئال... از اون زمان به بعد این مشکل بیشتر نمود پیدا کرد...
    اشتباه نکن گاس هیدینگ راه مبارزه رو پیدا کرد که سرشو بریدن چون بارسا اون سال باید به هر قیمتی قهرمان میشد بخاطر اون مسائل یونیسف و قرارداد با فیفا و ...

مورینیو کامل تر کرد

حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط HOSSEIN نمایش پست ها
    من میگم این قدرت رو نداشتن که بمونن نه اینکه نخوان
    نه همش هم به قدرت ربطی نداره... به سیاست های باشگاه هم ربط داره... مثلا همین فرگی اگه تو رئال بود، دو سه سال حتی لیگ هم میگرفت ولی مثلا 4-5 سال یو سی ال نمیگرفت یکی مثل پرز تحملش نمی کرد... یه بخشش هم برمیگرده به روحیه افراد... خیلی ها ذاتا دنبال فرصت های جدیدترن... خیلی ها هم اگه شرایط بهشون سخت بشه حاضر نمیشن بمونن

فوق حرفه ای
    طرفداري 10 -0 پاسخ +1
    واقعا كه ببين با اسطوره ي فوتبال چي كار مي كنن اينا همش دستاي پشت پردن واااي خدا تصورش خيلي سخته مسي بره دادگاه و رونالدو دلش خنك شه و بهش بخنده 46 دقیقه پیش

فوق حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط HOSSEIN نمایش پست ها
    من میگم این قدرت رو نداشتن که بمونن نه اینکه نخوان
    این طورم نمیشه گفت
    الان مثلا یکی مثل ابرام و یا پرز خب اینا وقت نمیدن به یه مربی تا بمونه
    این که ونگر این همه سال مونده رابطه دو طرفست
    این که مورینیو نمیتونه تو چلسی بمونه یک طرفست و الا کیه که ندونه همون تیم که ساخت رفت فینال اروپا و شاید اگر یک فصب تحمل میکرد و یکم ابراموویچ فوتبالی تر بود شاید تا الانم مونده بود
    ضمنا بعضی مربی ها هم هستن دنبال چالش حدید تری هستن
    مثلا یکی تو فرانسه قهرمان میشه اما دلش میخاود تو پریمیر لیگم موفق باشه دلش میخواد تو اروپا هم حرفی واسه گفتن داشه باشه ولی شدنی نیست پس محبوره تغییر
    پس کلوب اگر جاه طلب باشه واقعا دورتموند نمیتونه ارضاش کنه

فوق حرفه ای
    محمد کاتالان -0 پاسخ +3
    جناب مدیر عزیز خواهش میکنم نظرات دوریالی ها رو اینجا تایید نکنید...این آدم بی فرهنگی که اینجا نظر میذاره بهتره تشریف ببره تو سایت تیم خودش...مثل این میمونه بزور خودتو وارد ی مهمونی کنی و هیچکس هم تحویلت نگیره..پیشنهادم به عزیزان بارسایی اینه که اصلا جواب این آدمهارو ندیم ما بارسایی هستیم و اخلاق برامون مهمه

حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط Herzeleid نمایش پست ها
    از نظر من گواردیولا هیچ وقت مربی بزرگی نبوده چون بزرگ فکر نمیکنه
    گواردویلا همو نطور که اقا هم فرمودن از فوتبال لذت نمیبره
    به نظر من گواردولا یه حور خودشیفتست و یه باروی داره تو فوتبال خیلی دلش میخواد اونو موفق کنه نه تیمشُ
    غلسفه گواردوبلا از نتیجه و تیم واسش مهم تره واسه همین خیلی وقتا عذابش میده این پایبندیش به سیکی که داره
    گواردویلا حتی اگر بدونه سیستمش شکست خوردست بازم بهش اصرار میکنه وقتی که 3 گل عقب میفته بازم بهش اصرار میکنه اینا نشون میده همه چیو
    یه نکته دیگه هم هست... گواردیولا اگه تو بارسا موفق شد، حاصل چند تا چیز با هم بود... یکی افول کامل رئال تو اون سالها... یکی حمایت های خاص تو اروپا... تو یکی هم شخص مسی که وقتی تو اوج بود، هر وقت تاکتیک گواردیولا خنثی میشد از خلاقیت شخصیش استفاده می کرد گره بازی رو باز می کرد... همین باعث شد گواردیولا فکر کنه بارسا اگه اوج گرفته صرفا به خاطر تفکرات شخص خودش بوده... به همین خاطر وقتی رفت بایرن، به جای اینکه سعی کنه تاکتیک مناسب با ابزارش رو انتخاب و تقویت کنه، رفت سعی کرد بازیکنها رو مطابق تاکتیک خودش بچینه و عوض کنه... همین هم باعث شد شکست بخوره...

فوق حرفه ای
    صد در صد! منم گفتم هم ثبات داشته هم تو اوج بوده...
    درسته حالا به نظر من رقابت اون قدرا هم سنگین نبوده تو کل این 25 سال ولی این که همیشه جایگاهش ثابت بوده و یکی از ارکان رقابت بوده برزیگشُ نشون میده
    یکی از کارای بزرگ فرگی همینه میره کلاس 92 رُ میاره و n تا کار بزرگ میکنه باهاشون حتی وقتی که کسی به اون تیم امیدوار نیست باز قهرمان میکنه حتی تو شرایط نابرابر
    به قول خودت اگر پارسال خودش رو نیمکت بود چه بسا با اون ابزار بازم قهرمان میشد کاری که واقعا از دست هیچکس دیگه ساخته نبوده و نیست
    بزرگیش همین بوده که این الش های جدید که پیش اومده واسش رُ خوب مدیریت کرده
    ولی من میگم بیا از این زاویه نگاه کنیم اگر مربی دیگری 25 سال تو یه تیم میموند و این شرای داشت چطور نتیجه میگرفت؟؟ در واقع ما نمیدونیم حدس بزنیم
    به هر حال وقتی میشه بگی این یمشد یا اون که دقیقا همه چی برابر باشه ولی واسه هیچ دو مربی یکسان نبوده هیچوقت
    من خودم معتقدم اگر خوزه تو چلی میموند سال 2007 شاید امروز دستاوردی داشت که کسی حتی فکر رسیدن بهشم نمیتونست بکنه ولی خب اینا حسرت های فوتبالی دیگه
    به هر حال فرگوسن بهترین بوده و قطعا هیچ وقت کارای بزرگش رُ کسی نمیتونه زیر سوال ببره
    منم معتقدم اگه فصل 2004.2005 ارسنال تیمشو نگه میداشت نمیگم تقویت میکرد حداقل حداقل همون تیم رو نگه میداشت الان هر دو سال یک بار حداقل قهرمان میشد مثل بازه زمانی 98 تا 2004
    الان هم شما نمیومدی رکورد مورنیو و دی متئو رو تو سر ونگر بکوبی
    ولی اما - اگر - کاشکی .... اینا فوتبال رو تعیین نمیکنن

اینکه فرگوسن اینقدر بزرگ شده بدون شک عوامل خارجی هم دست داشتن افت لیوپول ، ورشگاه 400 ملیون پوندی ارسنال بحران - اختالاف و رفتن مرینیو از چلسی - ضعف منچستر سیتی تو کنترل و مدیریت سرمایه های میلیاردیش و....
    و همه این عوامل دست به دست هم دادن که فرگوسن تا اینقدر بزرگ بشه
    [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

فوق حرفه ای
    این طورم نمیشه گفت
    الان مثلا یکی مثل ابرام و یا پرز خب اینا وقت نمیدن به یه مربی تا بمونه
    این که ونگر این همه سال مونده رابطه دو طرفست
    این که مورینیو نمیتونه تو چلسی بمونه یک طرفست و الا کیه که ندونه همون تیم که ساخت رفت فینال اروپا و شاید اگر یک فصب تحمل میکرد و یکم ابراموویچ فوتبالی تر بود شاید تا الانم مونده بود
    ضمنا بعضی مربی ها هم هستن دنبال چالش حدید تری هستن
    مثلا یکی تو فرانسه قهرمان میشه اما دلش میخاود تو پریمیر لیگم موفق باشه دلش میخواد تو اروپا هم حرفی واسه گفتن داشه باشه ولی شدنی نیست پس محبوره تغییر
    پس کلوب اگر جاه طلب باشه واقعا دورتموند نمیتونه ارضاش کنه
    مربی بعدی رئال

صفحه 441 از 700 نخستنخست ... 341391431439440441442443451491541 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 13 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 13 مهمان ها)