مقایسه اینتر و بایرن خیلی خنده داره!
این اینتری که میگی بدون رقیب قهرمان میشد تو اروپا هیچ بود....
موراتی رفت مورینیو رُ اورد واسه اروپا اصلا
خود فردوسی پورم یادمه تو یه گزارش عین اینو گفت که اون زمان لیگ رُ مانچینی هم میبردن رفت مورینیو ر اورد که اروپا رُ بگیره که گرفت
بعدم تو اون 2 دوران رُ با هم مقایسه میکنی؟؟؟
تیم خوزه با اقتدار تمام حریفا رُ شکست داد و قهرمان شد تو حذفی هم قهرمان شد اخرم سه گانه رُ تکمیل کرد
اقتداری که داد به اینتر با اون بازی ها و نتایج 4 بر 3 بر صفر و نتایج این طوری تمام بزرگان رُ میبرد
میلیتو اومد شد اقای گل
ببین بازیکنایی که الان میگین ستارن و فلان و .....به جز اتوئو بقیشون خیلی تاپ نبودن اون زمان به نسبت ستاره های اون وقت
ولی اینا این قدر پیشرفت کردن که صد در صد تو تیم منتخب اون سال باید چند تا نماینده از اینتر میبود
مقایسه اینتر مورینو مانچینی فقط از نظر قهرمانی لیگ شباهت داره و الا نه از نظر شخصیت تیمی نه بازی نه نتایج تک تک بازیا شوخیه...
مروینیو به اینتر شخصیت داد جون دوباره داد همون کاری که با چلسی کرد و اینتر با مورینیو اوج گرفت بعد از رفتنشم سقوط بدی کرد!
مورینیو دنبال چالش بود اون زمانم حتی پیشنهاد بارسا مطرح شده بود که سر یه موردایی به توافق نرسیدن بعد رفت اینتر چون میخواست قهرمان اروپا بشه و خود موراتی تو مصاحبه گفت تنها هدفمون این بوده
مثل پپ خونه نشینی نکرد مجبور شد صبرر کنه....خوزه فرار نکرد از چلسی به بهانه خستگی و اینا... بیرونش کردن!
دیگه کیه که ندونه مورینیو اهل جنگیدن ولی گواردیولا ترجیح میده همیشه برنده باشه!!
حتی وقتی رئالم قبول کد یه ریسک بزرگ بود اون زمان چون از نظر مالی موراتی تامینش میکرد خیلی راحت تر ولی اونجا ارضاش کرده بود دیگه
ویرایش توسط Herzeleid : 10-03-2014 در ساعت 11:53 PM
وحید جان با تمام احترامی که برات قائلم ولی یه کم واقع بین باشی هم بد نیست
درسته که مورینیو و گواردیولا از هیچ نظر قابل مقایسه نیستن و مورینیو خیلی بزرگتره ولی اینکه گواردیولا رو هیچ فرض کنیم هم درست نیست
بله قبول دارم قهرمان کردن تیم بی ستاره ای مثل اینتر و پورتو خیلی سخته واقعا هم تحسین برانگیزه و هیچ شکی نیست ولی مورینیو اینکارو با تیم چلسی یا رئال با این همه ستاره تونست ؟
کل حرفم رو زدم به اینجا برسم که اگه گواردیولا امسال سه گانه ش رو با بایرن تکرار کنه دیگه نمیشه بگی مربی کوچیکیه شاید گرفتن اون دوتاجام کار سختی نباشه ولی گرفتن یو سی ال تو بایرن خیلی سخته چون مثل رئال حاشیه هاش زیاده و کار تو بایرن خیلی سخته
Hero Enter
Viva Real Madrid
در کل برای من بزرگترین مربی مورینیوست ولی گواردیولا هم کم ادمی نیست بازیاش تو 2009 فوق العاده بود
Hero Enter
Viva Real Madrid
وحید جان اینکه میگی اینتر تیم تخمی ای بود اون تیم رکورد 17 برد پیاپی رو تو کالچو به نام خودش با مربیگری مانچینی ثبت کرد که تو تاریخ فوتبال ایتالیا که هیچ تو تاریخ فوتبال جهان هم غیر قابل تکراره اینتر پس تو لیگ خودش تیم بدی نبوده
Hero Enter
Viva Real Madrid
تو لیگی که تا نیم فصل یه تیم همه رو ببره و هیچ تیمی نتونه ازش امتیاز بکنه دوتانکته رو نشون میده
1-قوی بودن تیم خودت
2-ضعیف بودن رقبا
Hero Enter
Viva Real Madrid
من هیچوقت نگفتم گواردیولا مربی کوچیکه... من گفتم مربی بزرگی نیست مخصوصا اون اندازه ای که بزرگش کردن! این دو تا خیلی با هم فرق داره...
اون سیستمی که گواردیولا توی بارسا پیاده کرد، یه سیستم بدیع بود که اتفاقا با توجه به ابزاری که داشت، خیلی خوب هم جواب داد... البته من معتقدم اون فوتبالی که بارسا ارائه میداد، مخصوصا این اواخر اونقدرها هم زیبا نبود... اوایل شاید چون یه چیز بدیع بود، همه از زیباییش لذت میبردن ولی خیلی زود برای خیلی ها (از جمله خودم) خسته کننده شد... گلهای یکنواخت، پاسکاری های بیش از اندازه و عدم تنوع تاکتیکی باعث شده تیکی تاکا به مرور طرفداراشو از دست بده...
به هر حال هیچ شکی وجود نداره که کار کردن حتی با بزرگترین ستاره ها هم کار راحتی نیست، کما اینکه خیلی از مربی ها هم نتونستن درست ستاره هاشونو مدیریت کنن... ولی همچنان قویا میگم تا الان گواردیولا رو نمیشه جزو مربی های بزرگ فوتبال به حساب آورد... از نظر من گواردیولا یکیه در حد پیگرینی... مربی خوبیه، خیلی وقتها هم زیبا بازی می کنه ولی مربی بزرگی نیست!
اگه بتونه با بایرن سه گانه هم بگیره بازم از نظر من مربی بزرگی نیست... بازم در حد همون پیگرینی یا فوقش دل بوسکه (البته میدونم تو میگی دل بوسکه مربی بزرگیه ولی ما به چپمون هم حساب نمی کنیم )
من دقیقا یادم نیست رکورد 17 بردی که میگی چه سالی بوده، ولی احتمال میدم همون سال بعد از کالچوپولی بوده که من اون دو سه سال اصلا فوتبال ایتالیا رو پیگیری نکردم... یعنی کلا خیلی فوتبال ایتالیا رو پیگیری نمیکنم، حالا اون سال دیگه بدتر... به هر حال اون سالها شرایط خیلی مهیا بود... شاید خیلی از مربی های دیگه هم تو اون شرایط بودن حتی رکوردهای بهتری هم میزدن... به هر حال عملکرد مانچو بعد از اینتر بیشتر مشخص شد... مانچو هیچوقت مربی بزرگی نبوده و نیست و نخواهد بود
در حال حاضر 34 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 34 مهمان ها)