من هیچوقت نگفتم گواردیولا مربی کوچیکه... من گفتم مربی بزرگی نیست مخصوصا اون اندازه ای که بزرگش کردن! این دو تا خیلی با هم فرق داره...
اون سیستمی که گواردیولا توی بارسا پیاده کرد، یه سیستم بدیع بود که اتفاقا با توجه به ابزاری که داشت، خیلی خوب هم جواب داد... البته من معتقدم اون فوتبالی که بارسا ارائه میداد، مخصوصا این اواخر اونقدرها هم زیبا نبود... اوایل شاید چون یه چیز بدیع بود، همه از زیباییش لذت میبردن ولی خیلی زود برای خیلی ها (از جمله خودم) خسته کننده شد... گلهای یکنواخت، پاسکاری های بیش از اندازه و عدم تنوع تاکتیکی باعث شده تیکی تاکا به مرور طرفداراشو از دست بده...
به هر حال هیچ شکی وجود نداره که کار کردن حتی با بزرگترین ستاره ها هم کار راحتی نیست، کما اینکه خیلی از مربی ها هم نتونستن درست ستاره هاشونو مدیریت کنن... ولی همچنان قویا میگم تا الان گواردیولا رو نمیشه جزو مربی های بزرگ فوتبال به حساب آورد... از نظر من گواردیولا یکیه در حد پیگرینی... مربی خوبیه، خیلی وقتها هم زیبا بازی می کنه ولی مربی بزرگی نیست!
اگه بتونه با بایرن سه گانه هم بگیره بازم از نظر من مربی بزرگی نیست... بازم در حد همون پیگرینی یا فوقش دل بوسکه (البته میدونم تو میگی دل بوسکه مربی بزرگیه
ولی ما به چپمون هم حساب نمی کنیم
)