صفحه 449 از 700 نخستنخست ... 349399439447448449450451459499549 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 4,481 به 4,490 از 6997

موضوع: <<<<<<< اوندسیمای رئال مادرید در میلان >>>>>>>

فوق حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط vahid نمایش پست ها
    من هیچوقت نگفتم گواردیولا مربی کوچیکه... من گفتم مربی بزرگی نیست مخصوصا اون اندازه ای که بزرگش کردن! این دو تا خیلی با هم فرق داره...
    اون سیستمی که گواردیولا توی بارسا پیاده کرد، یه سیستم بدیع بود که اتفاقا با توجه به ابزاری که داشت، خیلی خوب هم جواب داد... البته من معتقدم اون فوتبالی که بارسا ارائه میداد، مخصوصا این اواخر اونقدرها هم زیبا نبود... اوایل شاید چون یه چیز بدیع بود، همه از زیباییش لذت میبردن ولی خیلی زود برای خیلی ها (از جمله خودم) خسته کننده شد... گلهای یکنواخت، پاسکاری های بیش از اندازه و عدم تنوع تاکتیکی باعث شده تیکی تاکا به مرور طرفداراشو از دست بده...
    به هر حال هیچ شکی وجود نداره که کار کردن حتی با بزرگترین ستاره ها هم کار راحتی نیست، کما اینکه خیلی از مربی ها هم نتونستن درست ستاره هاشونو مدیریت کنن... ولی همچنان قویا میگم تا الان گواردیولا رو نمیشه جزو مربی های بزرگ فوتبال به حساب آورد... از نظر من گواردیولا یکیه در حد پیگرینی... مربی خوبیه، خیلی وقتها هم زیبا بازی می کنه ولی مربی بزرگی نیست!
    اگه بتونه با بایرن سه گانه هم بگیره بازم از نظر من مربی بزرگی نیست... بازم در حد همون پیگرینی یا فوقش دل بوسکه (البته میدونم تو میگی دل بوسکه مربی بزرگیه ولی ما به چپمون هم حساب نمی کنیم )
    تو چند ماه پیش یادمه ته یه نقل به امیر قوام میگفتی اگه گواردیولا با بایرن هم قهرمانیشو تکرار کنه میتونه بگه من مربی بزرگیم حالا نظرت برگشته ؟نگو نگفتم که میزنم تو دهنت
    واسم مهم نیست تو به چپت حسابش میکنی یا نه ولی هر کی تونست همه افتخارات باشگاهی و تیمی رو تو عرصه مربیگری بدست بیاره رو نمیشه بگی مربی بزرگی نیست کما اینکه تاریخ و امار هم به دلبوسکه رنک 3 یا 4 مربی های بزرگ تاریخ رو بدست اورده
    از نظر یه بارسایی هم مورینیو یه مترجمی بیش نیست من گفتم بهتره واقعیت ها بیان شه ...من برخلاف تو رو حرفم هستم اگه گواردیولا تونست بدون کمک یار دوازدهم اینبار قهرمانیشو تکرارکنه دیگه زیر سوال بردنش و مقایسش با مانچینی و پیگرینی توهین به خودته
    من خودم الان جزو تاپ 5 لیست مربیام نیست ولی اگه بتونه قهرمان کنه بازم نیست ولی دیگه نمیتونم زیر سوال ببرمش
    Hero Enter
    Viva Real Madrid

حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط Milad نمایش پست ها
    تو چند ماه پیش یادمه ته یه نقل به امیر قوام میگفتی اگه گواردیولا با بایرن هم قهرمانیشو تکرار کنه میتونه بگه من مربی بزرگیم حالا نظرت برگشته ؟نگو نگفتم که میزنم تو دهنت
    واسم مهم نیست تو به چپت حسابش میکنی یا نه ولی هر کی تونست همه افتخارات باشگاهی و تیمی رو تو عرصه مربیگری بدست بیاره رو نمیشه بگی مربی بزرگی نیست کما اینکه تاریخ و امار هم به دلبوسکه رنک 3 یا 4 مربی های بزرگ تاریخ رو بدست اورده
    از نظر یه بارسایی هم مورینیو یه مترجمی بیش نیست من گفتم بهتره واقعیت ها بیان شه ...من برخلاف تو رو حرفم هستم اگه گواردیولا تونست بدون کمک یار دوازدهم اینبار قهرمانیشو تکرارکنه دیگه زیر سوال بردنش و مقایسش با مانچینی و پیگرینی توهین به خودته
    من خودم الان جزو تاپ 5 لیست مربیام نیست ولی اگه بتونه قهرمان کنه بازم نیست ولی دیگه نمیتونم زیر سوال ببرمش
    لاشی چرا حرف میذاری تو دهنم؟ من کی همچین حرفی زدم؟ تو اگه همچین پستی از من پیدا کردی، من دیگه هیچ وقت رو حرفت حرف نمی زنم

به هر حال نظرات متفاوته... منم تحت هیچ عنوان از نظرم برنمی گردم

فوق حرفه ای
    نه یادم نمیاد... ولی این کلیپه که زیدان تو تمرینات کاستیا دروازبانُ اسکل می کنه خعععلی باحاله
    باو تو کلیپ 112 سالگی رئال مادرید رو ندیدی؟ تو همون هست اگه نداری بگو آپ کنم

فوق حرفه ای
    یکی از بین کاوانی یا فن پرسی خرید فصل بعد رئالن یحتمل

فوق حرفه ای
    من دقیقا یادم نیست رکورد 17 بردی که میگی چه سالی بوده، ولی احتمال میدم همون سال بعد از کالچوپولی بوده که من اون دو سه سال اصلا فوتبال ایتالیا رو پیگیری نکردم... یعنی کلا خیلی فوتبال ایتالیا رو پیگیری نمیکنم، حالا اون سال دیگه بدتر... به هر حال اون سالها شرایط خیلی مهیا بود... شاید خیلی از مربی های دیگه هم تو اون شرایط بودن حتی رکوردهای بهتری هم میزدن... به هر حال عملکرد مانچو بعد از اینتر بیشتر مشخص شد... مانچو هیچوقت مربی بزرگی نبوده و نیست و نخواهد بود
    نه بحث من نه بحث تو سر مانچو نبود گلم
    بحثمون در رابطه با این بود که اینتر تیم داغونی نبود تو ایتالیا تکتاز بود حالا اینکه یوونتوس تخمی بود میلان افت کرده بود و رم بازیکناش رفته بود بقیه تیما پشمی درباد بودن اهمیت نداره
    دورتموند هم یه زمانی شاخ بود شالکه ولورکوزن هم تیمای گولاخی بودن .مونیخ 1860 هم تیم قوی ای بود ولی الان تو المان هیچی نیستن حتی اون دورتموندش
    Hero Enter
    Viva Real Madrid

حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط mohammad نمایش پست ها
    باو تو کلیپ 112 سالگی رئال مادرید رو ندیدی؟ تو همون هست اگه نداری بگو آپ کنم
    چرا اونو دارم... بوگو دقیقه چندشه برم ببینم دوباره

فوق حرفه ای
    ویدال در ادامه افزود:
    "خانواده ام در اینجا احساس راحتی می‌کنند و یوونتوس خانه ام است، راحتی خودم و خانواده ام برایم از پول منچستریونایتد مهم‌تر است."

فوق حرفه ای
    یاد بگیر جناب انخل دیماریا

فوق حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط mohammad نمایش پست ها
    یکی از بین کاوانی یا فن پرسی خرید فصل بعد رئالن یحتمل
    بعید میدونم مهاجم بخریم اگه چیچاریتو امار گلش به 15 به بالا برسه همینو قطعی کنیم بهتره فراموش نکن چیچا همونیه که یه زمانی قراربود کریم و هیگی رو بدیم چیچاریتو رو بگیریم حالا فرگوسن و اون یکی احمق بازیش نمیداد خریت خودشون بوده
    Hero Enter
    Viva Real Madrid

فوق حرفه ای
    چرا اونو دارم... بوگو دقیقه چندشه برم ببینم دوباره
    کلا 4 دیقس دیقه 1:26 ندودو دریبل میزنه دلپیرو هم از پشت تکل میزنه یکم جلوترم دریبل زدن بکامه

صفحه 449 از 700 نخستنخست ... 349399439447448449450451459499549 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 27 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 27 مهمان ها)