[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خبرنگار " : شما در کشور های بسیاری بازی کردین , فرانسه, انگلیس, اسپانیا, ایتالیا و آمریکا - کدامشان بهترین غذا را داشتن ؟؟
آنری :" مامانم . "
خبرنگار ": بهترین بازیکنی که در کنارش توپ زدید کی بوده ؟"
آنری " : دنیس برگکمپ"
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یک ماه دیگر ; خداحافظ نیویورک !!!
تیری در مصاحبه ی خبری امروز : " من جان هیچکس را نجات ندادم , من قهرمان نیستم , من هیچکدام از اونها نیستم , من فقط اینجا بودم تا فوتبال بازی کنم "
فقط 5 هفته تا پایان این فصل MLS باقیمانده و قرار داد تیری در پایان فصل به اتمام می رسد . آنری خودش دو سال پیش که قراردادش با گاوها را تمدید کرد گفت که پس از پایان قرارداد بازنشست خواهد شد . با این وجود احتمال پیوستن پادشاه برای یک فصل دیگر به تیمی دیگر امکان دارد !
جرارد هولیر مدیر باشگاه نیویورک ردبولز در نشست خبری امروز گفت " برنامه ی تیری بازنشستگی در آخر فصل هست و به احتمال قوی آخرین بازی های فوتبال آنری را خواهیم دید اما این امکان وجود دارد که پس از جدایی از ما به تیم دیگری بپیوندد و آنجا بازنشست شود اما بهرحال دیگر در نیویورک نمی ماند و اگر هم باز بازی کند در تیم دیگری خواهد بود ."
زمزمه های احتمالی همگی از بازنشستگی قطعی پادشاه خبر می دهند اما تعدادی نیز در این بین احتمال این را می دهند که آنری آخرین فصل فوتبالیش را به آرسنال , باشگاه نمادینش بپوندد و در آنجا بازنشست شود .
بیا ارسنال از فوتبال خداحافظی کن
ناواس دروازه
په په بره هوملز بیاد
آربلوآ بره کوادرادو بیاد
بنز نیمکت
خامس نوک
خدیرا مودریچ و کروس بازی کنن هافبک
خدیرا هم میتونه بره پوگبا بیاد
همین دیگه بسه
ته وز سپس راجع به شرایط فعلی یووه گفت: " کونته روحیه ی پیروزی را در تیم نهادینه کرد و سپس از تیم جدا شد. با حضور آلگری همه چیز عوض شد، از تاکتیکهایمان گرفته تا آماده سازی ها برای بازی. باید بگویم که من وضعیت فعلی را بیشتر دوست دارم."
در حال حاضر 24 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 24 مهمان ها)