صفحه 49 از 700 نخستنخست ... 3947484950515999149549 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 481 به 490 از 6997

موضوع: <<<<<<< اوندسیمای رئال مادرید در میلان >>>>>>>

حرفه ای
    میلاد خیلی چرت گفتی واقعا، نمیدونی فابیو تمدید کرده؟

بحث قهرمانی فرق داشت، امسال اگه چند هفته آخر یه خسه بود، قهرمان میشدیم، اگه این همه مصدوم نداشتیم هم قهرمان میشدیم، تازه اگه هیچکدوم نبود، کارلتو و تیم بازی ها رو ول نمیکردن بازم قهرمان میشدیم

هم چنان به نظرم تاکید میکنم که توی همه پستا بازیکن میخوای الا هافبک... دیگه نبینم کسی رو حرفم حرف بزنه ها

فوق حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط vahid نمایش پست ها
    میلاد چقدر زر میزنی

این چه ترکیبیه نوشتی؟ خداوکیلی هنوز نمیدونی سیستم تیم 3-3-4 شده؟
    اولا که خودت زر میزنی
    دوما هم باز خودت زر میزنی من دیماریا رو جا انداختم که کنار مودریچ بزارمش حسش نبود گفتم همون 4-2-3-1 بچینم
    سوما باز خودت زر میزنی لاشی انقدر نگو هافبک نمیخوایم
    Hero Enter
    Viva Real Madrid

فوق حرفه ای
    اين ميلاد با هر پست فوتبالي كه ميده ثابت ميكنه هيچي بارش نيست

قبلا عرض كردم هافبك ميخوايم اما نه بهر قيمتي
    كروس و ويدال و راميرز و اين اشغالا رو دورشو خط بكش كلا

پوگبا و تا حدي وراتي لاشي! اگر چه تنها گزينه من همون پوگبا و به نظرم براي اومدنش باس تلاش ها رو رو همين گزينه متمركز كنيم
    پوگبا هم از نظر دفاعي فوق العدست هم تو ضد حمله ها روي بازيسازي از عقب خيلي كمك ميكنه بازيكن مطمئن جوون منعطف ديگه چي ميخوايم؟؟

ژابي سنش رفته بالا كمترم ممكنه بازي كنه طبيعي هم هست اين ايلارامندي هم اميدي بهش نيست يعني بازيكن خودشو تو همين سنم نشون ميده اين نهايت يه بازيكن متوسط بشه ابدا نميتوه جانشين ژابي يا همچين چيزي باشه

امسال نخريم سال بعد سخت تر ميشه كار نبايدم به اميد اين داستانا نشست امسال به مراتب كارمون از سالي كه گذشت سخت تره و تيم بايد تقويت بشه پوگبا ميتونه كيفيت رو به خط مياني تيم اضافه كنه اين مهم تر از نقشش به عنوان يه بازيكن تنهاست!

واسه مهاجم هم نظرم اينه اگر سوارز مياد كه هيچي استقبال ميشه اما اگر سوارز نمياد كريم باس بمونه چون گزينه هاي ديگه چيزي اضافهاز كريم نيستن منتها يه مهاجم دوم هم باس اضافه كنيم يكي مثل مانژو يا مارتينزي چيزي

فوق حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط vahid نمایش پست ها
    میلاد خیلی چرت گفتی واقعا، نمیدونی فابیو تمدید کرده؟

بحث قهرمانی فرق داشت، امسال اگه چند هفته آخر یه خسه بود، قهرمان میشدیم، اگه این همه مصدوم نداشتیم هم قهرمان میشدیم، تازه اگه هیچکدوم نبود، کارلتو و تیم بازی ها رو ول نمیکردن بازم قهرمان میشدیم

هم چنان به نظرم تاکید میکنم که توی همه پستا بازیکن میخوای الا هافبک... دیگه نبینم کسی رو حرفم حرف بزنه ها
    دیدی باز زر زدی مگه ایرانه که یکی تمدید نکنه بگن میره تمدید کنن بگن نمیره ؟
    دیماریا هم پارسال تمدید کرد ولی همون سال نیم فصل میخواستیم ردش کنیم بره امسال هم اول فصل همه گفتن رفتنیه
    در ضمن مگه اوزیل سه سال قرار داد نداشت ؟کونته هم گفته اگه پوگبا رو میخواید فابیو یا مارسلو + موراتا رو بدین پس یکی از بین فابیو یا مارسلو شاید بره من نمیگم احتمالش زیاده ولی از احتمال فروش اوزیل کمتر نیست کسی فکرشو میکرد مسوت بره؟ولی دادنش رفت
    Hero Enter
    Viva Real Madrid

فوق حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط Herzeleid نمایش پست ها
    اين ميلاد با هر پست فوتبالي كه ميده ثابت ميكنه هيچي بارش نيست

قبلا عرض كردم هافبك ميخوايم اما نه بهر قيمتي
    كروس و ويدال و راميرز و اين اشغالا رو دورشو خط بكش كلا

پوگبا و تا حدي وراتي لاشي! اگر چه تنها گزينه من همون پوگبا و به نظرم براي اومدنش باس تلاش ها رو رو همين گزينه متمركز كنيم
    پوگبا هم از نظر دفاعي فوق العدست هم تو ضد حمله ها روي بازيسازي از عقب خيلي كمك ميكنه بازيكن مطمئن جوون منعطف ديگه چي ميخوايم؟؟

ژابي سنش رفته بالا كمترم ممكنه بازي كنه طبيعي هم هست اين ايلارامندي هم اميدي بهش نيست يعني بازيكن خودشو تو همين سنم نشون ميده اين نهايت يه بازيكن متوسط بشه ابدا نميتوه جانشين ژابي يا همچين چيزي باشه

امسال نخريم سال بعد سخت تر ميشه كار نبايدم به اميد اين داستانا نشست امسال به مراتب كارمون از سالي كه گذشت سخت تره و تيم بايد تقويت بشه پوگبا ميتونه كيفيت رو به خط مياني تيم اضافه كنه اين مهم تر از نقشش به عنوان يه بازيكن تنهاست!

واسه مهاجم هم نظرم اينه اگر سوارز مياد كه هيچي استقبال ميشه اما اگر سوارز نمياد كريم باس بمونه چون گزينه هاي ديگه چيزي اضافهاز كريم نيستن منتها يه مهاجم دوم هم باس اضافه كنيم يكي مثل مانژو يا مارتينزي چيزي
    میرسیم به بحث با دوست خوبمون
    اولا که هافبک نیاز داریم خیلی هم نیاز داریم چون تیم یه پلن خوب میخواد واسه زمانی که یه تیم دهنمونو با دفاعش سرویس میکنه عین بارسا هی پاس ندیم یه خلاق که بتونه پاس تو عمق بده شوت بزنه دایو کنه
    در ضمن ویدال اشغال نیست پوگبا هم خدا نیست من خودم تو ایتالیا بازی های یووه رو کامل دنبال میکردم ویدال خیلی خوبه همه جا هم میتونه بازی کنه
    ولی پوگبا خیلی بگیر نگیر داره و با این قیمتش و شرایطی که میخوان فرو کنن (معاوضه با دیماریا یا مارسلو و موراتا ) اصلا مقرون به صرفه نیست و به ریسکش نمیارزه
    کروس هم چون قرار دادش داره تموم میشه وبه درد ما میخوره و میتونه جا اوزیل رو پر کنه خیلی خوبه ایده ال ترین گزینه واسه تیم رئال ه
    مهاجم هم من بحثی ندارم ولی به نظرم 90 80 تا پا سوارز 9-28 بدی یه کم زیاده ولی یه مهاجم خوب میخوایم
    Hero Enter
    Viva Real Madrid

فوق حرفه ای
    یکی از دوستانمون که الان خیلی هم شده طرفدار مودریچ و میگه مودریچ بهترینه
    قشنگ یادمه بعد از لالیگای رکورد ها که میخواست مورینیو لوکا رو بخره دو ساعت باش بحث کردم سر لوکا که میگفتم واسمون خرید خوبی مخصوصا واسه بازی های بزرگ میتونه اون وسط رو جمع کنه ولی ایشون میگفت نه ولی بعد از بازی با من یو اومد تو یکی از تاپیکا گفت من از روز اول به لوکا اعتقاد خاصی دارم همه هم اینو میدونن
    به هرحال من اهل کش دادن به یه داستان نیستم ولی خودتون رو هیچوقت گول نزنید عزیزانم
    اسم نمیارم که کی چون اگه بگم میخواد بزنه زیرش و دو ساعت بحث کنه که منظورم یه چیزی دیگست الانم سایتم که ترکید من نمیتونم برگردم به تاپیک های اسبق رئال و حرفمو اثبات کنم ولی به قول سروش هیچکس خودش میدونه با کی ام
    Hero Enter
    Viva Real Madrid

فوق حرفه ای
    در اخر جا داره که از بگم من از مواضعم کوتاه نمیام و همچنان میگم یه هافبک خوب خریداری شود
    یک درصد احتمال بدید یکی از بین لوکا -انخل -ایسکو مصدومیت خرکی واسشون پیش بیاد
    اونوقت اون دوتا باید کل فصل رو مثل اسب بازی کنن ولی اگه کروس یا وراتی بیان مخوصا کروس ....
    Hero Enter
    Viva Real Madrid

فوق حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط Milad نمایش پست ها
    یکی از دوستانمون که الان خیلی هم شده طرفدار مودریچ و میگه مودریچ بهترینه
    قشنگ یادمه بعد از لالیگای رکورد ها که میخواست مورینیو لوکا رو بخره دو ساعت باش بحث کردم سر لوکا که میگفتم واسمون خرید خوبی مخصوصا واسه بازی های بزرگ میتونه اون وسط رو جمع کنه ولی ایشون میگفت نه ولی بعد از بازی با من یو اومد تو یکی از تاپیکا گفت من از روز اول به لوکا اعتقاد خاصی دارم همه هم اینو میدونن
    به هرحال من اهل کش دادن به یه داستان نیستم ولی خودتون رو هیچوقت گول نزنید عزیزانم
    اسم نمیارم که کی چون اگه بگم میخواد بزنه زیرش و دو ساعت بحث کنه که منظورم یه چیزی دیگست الانم سایتم که ترکید من نمیتونم برگردم به تاپیک های اسبق رئال و حرفمو اثبات کنم ولی به قول سروش هیچکس خودش میدونه با کی ام
    من بودم؟

حرفه ای
    منم صراحتا اعلام میکنم از مواضعم تحت هیچ عنوان کوتاه نمیام

برای آخرین بار میگم تو خط هافبک امسال نیاز به بازیکن نداریم.
    اومدن پوگبا، وراتی یا ویدال یعنی نیمکت نشینی یکی بین بازیکن ورودی و ژابی یا سیستم چرخشی که اصلا خوب نیست، تازه با این اعتقادی که کارلتو به ایارا داره ممکنه تو بعضی بازیها جفتشون هم بشونه روی نیمکت!
    اومدن کروس یا هر بازیساز دیگه ای، یعنی نیمکت نشینی نسبی (!) یکی بین دیماریا، مودریچ یا کروس و نیمکت نشینی مطلق ایسکو که اینم یعنی فاجعه!
    فوروارد با سوراز موافقم گرچه اون نگرانی هایی که گفتم هم دارم! اگه سوارز نشه بنز بمونه یه فوروارد مثل مارتینز، لوکاکو یا گریزمن هم بذاریم کنارش ولی مانزو مفتش گرونه
    یه گلر ذخیره جای لوپز و یه دفاع وسط هم میخوایم

و من الله التوفیق
    ویرایش توسط vahid : 06-09-2014 در ساعت 08:29 AM

حرفه ای
    حرکتای زیدان از عرض تو حلقم ...

انگار نه انگار این همه ساله بازنشست شده

صفحه 49 از 700 نخستنخست ... 3947484950515999149549 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 18 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 18 مهمان ها)