ایوان زامورانو مهاجم سابق باشگاه رئال مادرید و اینتر میلان در مورد آرتورو ویدال و کلودیو براوو که به ترتیب مورد نظر رئال مادرید و بارسلونا هستند، صحبت میکند.به گزارش فوتبال اسپانیا، زامورانو در مورد این دو بازیکن اهل شیلی میگوید: "فلورنتینو پرز 6 ماه پیش در مورد ویدال از من سؤال کرد و من گفتم که با چشم بسته وی را به خدمت بگیرد. وی بازیکن فوق العادهای است که در مادرید عالی خواهد بود. ویدال در تمام کشورها میتواند بازی کند. وی در جاه طلبترین جای دنیا یعنی ایتالیا درخشیده است."
زامورانو در مورد براوو هم میگوید: "براوو در لا رئال خوشحال است اما شانس حضورش در بارسلونا وجود دارد. وی کیفت و قدرت رهبری که لویز انریکه میخواهد را دارا است."
تیم ملی زامورانو با هلند و اسپانیا در جام جهانی هم گروه شده است و حالا زامورانو میگوید: "تیم خوبی داریم. فکر میکنیم خوب کار کردیم. بازیکنانی که در لیگهای مختلف موفق بودند را داریم و این ما را قدرتمند میسازد. امیدوارم که خوب بازی کنیم و در برزیل نتیجه خوبی بگیریم. آنها به عنوان میزبان بازی را گرم خواهند کرد. امیدوارم که شیلی جز شگفتیهای جام باشد. 90% از بازیکنان خارج از کشور بازی میکنند که به معنی این است که شیلی آماده پیروزی است. باید تا آنجا که میتوانیم به جلو برویم."