هایزه در مصاحبه با Reporters گفت: "هر چقدر درباره دی ماریا صحبت کنم کافی نخواهد بود. از دید من او یکی از چهار بازیکن برتر حال حاضر جهان است.![]()
هایزه در مصاحبه با Reporters گفت: "هر چقدر درباره دی ماریا صحبت کنم کافی نخواهد بود. از دید من او یکی از چهار بازیکن برتر حال حاضر جهان است.![]()
کوکه: رونالدو یک ستاره است اما مسی خدای فوتبال!
رونالدو و مسی در 6 سال اخیر، تنها برنده های توپ طلای بهترین بازیکن دنیا بودند و در این بین، مسی با 4 توپ طلا، از رقیبش پیش است.
کوکه، ستاره جوان اتلتیکو مادرید، معتقد است اگرچه کریس رونالدو را می توان یک بازیکن بزرگ دانست اما لیونل مسی، در سطحی به مراتب بالاتر از ستاره پرتغالی است.
رونالدو و مسی در 6 سال اخیر، تنها برنده های توپ طلای بهترین بازیکن دنیا بودند و در این بین، مسی با 4 توپ طلا، از رقیبش پیش است. این در حالی است که توپ طلای 2013 به رونالدو رسید و امسال نیز این بازیکن از شانس بالایی برای تکرار موفقیت سال گذشته دارد اما کوکه نظر دیگری دارد.
او به خبرنگاران گفت:" رونالدو یک ورزشکار بزرگ است ولی مسی خدای فوتبال است."
کوکه همچنین در مورد رد پیشنهاد بارسا و ماندن در اتلتیکو گفت:" تصمیمم را گرفتم که در اتلتیکو بمانم.از پیشنهاد بارسلونا خوشحالم ولی وقتی در تیم خوبی مثل اتلتیکو بازی میکنم، چرا از این تیم بروم؟"
در این فصل شاگردان سیمئونه با اتهام ارائه نمایش هایی خشن روبرو شده اند؛ اتهامی که کوکه آن را کاملا رد می کند:" دیگر از شنیدن اینکه ما خشن هستیم خسته شده ام. یک جمعیتی مقابل ماست و کار آسانی مقابلشان نداریم ولی به حضور در اتلتیکو افتخار میکنم. ما با تمام وجود برای باشگاه میجنگیم و از کودکی همینطور بوده است."
![]()
باتیستوتا: قرار گرفتن در تالار افتخارات فیورنتینا یک افتخار است
این ملی پوش سابق آرژانتینی در 9 فصلی که برای بنفش ها به میدان رفت، در 269 بازی، 168 گل برای این تیم به ثمر رساندگابریل باتیستوتا، اسطوره فوتبال آرژانتینی، از اینکه نامش در تالار افتخارات باشگاه فیورنتینا قرار گرفت، ابراز خوشحالی کرد و برای دقایقی نیز اشک ریخت.
این ملی پوش سابق آرژانتینی در 9 فصلی که برای بنفش ها به میدان رفت، در 269 بازی، 168 گل برای این تیم به ثمر رساند؛ به طوری که هواداران فیورنتینا به او لقب باتی گل داده بودند. تنها چند روز پس از اینکه پسر او به عضویت باشگاه فیورنتینا درآمد، مدیران این باشگاه نام او را در تالار افتخارات شان قرار دادند.
او به خبرنگاران گفت:" بسیار خوشحالم که در تالار مشاهیر فیورنتینا حضور دارم زیرا این بدین معناست که من در تاریخ این باشگاه ثبت خواهم شد."باتیستوتا همچنین در مورد رقابت قهرمانی این فصل سری آ و دیدار جنجالی یووه-رم، گفت:" یووه و رم جلوتر از فیورنتینا هستند ولی هنوز باقی تیمها هم شانس دارند. بازی زیبا و نزدیکی بود و فکر نمیکنم عمدی در اشتباهات داوری وجود داشت، متاسفانه اوضاع برای رم خوب پیش نرفت. هند پنالتی؟ توپ با دست برخورد کرد ولی به نظر من پنالتی نبود. مدافع دیوار دفاعی میخواست از خود دفاع کند."
مرجع خبری رئال مادرید : ایسکو آلارکون، هافبک رئال مادرید در مورد شرایط خودش در اردوی تیم ملی اسپانیا در مسابقات راهیابی به المپیک 2016 صحبت کرد.
نقش:” هدف هر کسی حضور در تیم بزرگسالان است اما حالا به تیم امیدها آمدم و بیشترین تلاشم را انجام خواهم داد. دو بازی مهم در پیش داریم.”
رئال:” وظیفه ام این است که تلاش کنم تا بیشتر بازی کنم اما این کار در رئال آسان نیست. باید در همه دقایقم خوب باشم. در تیم بزرگسالان اسپانیا بازیکنان زیادی ممکن است باشند و بازی نکنند اما من در این ا فرصت خواهم داشت.”
محبت:” محبت زیادی را از سوی هواداران حس می کنم و متشکرم. به هر حال سعی می کنم همیشه بهترین عملکردم را داشته باشم.”
تغییر نسل:”تیم ملی اسپانیا در سالهای اخیر دستاوردهای زیادی داشته است. بازیکنان همه چیزشان را برای فوتبال اسپانیا می گذارند و باید به خود باور داشته باشیم.”
قدرت رهبری:”شاید به خاطر تجربه ام و حضورم در یوروی زیر 21 سال قبلی یکی از سردمداران این تیم باشم اما بازیکنان دیگری هستند که خوب کار می کنند و مهم هستند.”
صربستان:” خیلی قدرتمند هستند و روی ضربات ایستگاهی خوب کار می کنند. از نظر من این یک بازی برابر خواهد بود و باید خیلی مراقب باشیم. می دانیم که باید چطور حرکت کنیم و به یورو و المپیک صعود کنیم.”
شرایط خودش:” خیلی مادرسگ هستم (می خندد). یک بازیکن همیشه بیشتر و بیشتر می خواهد. نا امید شدن آسان است اما سعی می کنم که از فرصت هایم استفاده کنم.”
مونیر او را آماده می بینم. از فرصت های لوئیز انریکه استفاده کرده است و هیچ مشکلی ندارد.”
-------------------------------------
طرفداری- ایسکو آلارکون، هافبک بازیساز 22 ساله تیم رئال مادرید عصر امروز در کمپ تمرینی تیم ملی زیر 21 سال اسپانیا گفتگویی با خبرنگاران انجام داد.
نقش خود: "هرکس رؤیای بازی در تیم بزرگسالان را دارد اما در حال حاضر من همراه تیم زیر 21 سال هستم و باید بهترین عملکردم را ارائه کنم. اگر قصد پیشرفت داشته باشید، هر دوی آنها مهم هستند."
رئال مادرید: "من تلاش می کنم تا نقش بیشتری در ترکیب اصلی به دست آورم، اما انجام این کار در تیمی چون رئال مادردی آسان نیست. در دقایقی که به دست آورده ام، تلاش کرده ام تا همه چیز را خوب انجام دهم. در تیم بزرگسالان اسپانیا بازیکنانی حضور دارند که امسال دقایق زیادی برای باشگاه خود بازی نکرده اند بنابراین احتمالش وجود دارد که من هم بتوانم بازی کنم."
محبت از سوی هواداران: "با توجه به چیزهایی که من خوانده ام، مردم دوستم دارند و من قدردان آنها هستم. به همین خاطر است که وقتی بازی می کنم، تلاش می کنم تا بهترین عملکردم را ارائه کنم."
رهبری: "این ممکن است به خاطر تجربه ام باشد، در طول رقابت های جام ملت های زیر 21 سال اروپا نیز یکی از رهبران تیم بودم، اما اسپانیا لیدر های زیادی دارد و بازیکنان جوان دیگری که آمده اند و عملکرد چشمگیری داشته اند و ما را به یک تیم قدرتمند تبدیل کرده اند."
صربستان: "آنها بسیار سرسخت هستند، و تاکتیک آنها بر مبنای قدرت خواهد بود. از نظر من، یک بازی برابر خواهد بود. آنها همچنین باید مراقب ما باشند، چرا که می دانیم چگونه فوتبال خوبی ارائه کنیم. می دانیم که چه چیزی در خطر است - صعود به جام ملت های زیر 21 سال اروپا و بازی های المپیک."
نظر در مورد خود: "من فوق العاده با استعداد هستم. یک فوتبالیست همیشه بیشتر می خواهد. تسلیم شدن راحت خواهد بود، اما من به سخت کوشی ادامه خواهم داد تا زمانی که مربی فرصت حضور در ترکیب اصلی را به من بدهد."
مونیر الحدادی: "او به نظر من خوب می رسد. او از فرصت هایی که توسط لوئیز انریکه به دست آورده، استفاده کرده است."
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)