صفحه 587 از 700 نخستنخست ... 87487537577585586587588589597637687 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 5,861 به 5,870 از 6997

موضوع: <<<<<<< اوندسیمای رئال مادرید در میلان >>>>>>>

حرفه ای
    شایعه اوزیل و بایرن... اینُ بذارم کجای دلم؟

فوق حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط vahid نمایش پست ها
    شایعه اوزیل و بایرن... اینُ بذارم کجای دلم؟
    بره شاید درست شد

فوق حرفه ای
    اوزیل 12 هفته فرت شد
    تو تمرین تیم ملی المان زانوش داغون شده
    این دیگه چجور تیمیه
    [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

فوق حرفه ای
    جریان لیگ ملت های یوفا چیه؟

ehsan1361
    Guest
    نقل قول نوشته اصلی توسط HO33E!N نمایش پست ها
    جریان لیگ ملت های یوفا چیه؟
    پلاتینی میخواد بارسا رو قهرمان کنه

با موافقت اکثریت اعضای اتحادیه فوتبال اروپا (یوفا) از سال 2018 تورنمنت جدیدی با عنوان لیگ ملت‌های اروپا به تقویم رویدادهای فوتبالی قاره سبز اضافه خواهد شد که این تورنمنت جایگزینی برای اکثر بازی‌های تدارکاتی و دوستانه پراکنده‌ای است که در طول سال میان تیم‌های اروپایی برگزار می‌شود.
    رقابت‌های لیگ ملت‌های اروپا که در واقع بازی‌های دوستانه تیم‌‌های ملی عضو یوفا را سازماندهی می‌کند، همانطور که از اسم آن پیداست در قالب لیگ برگزار می‌شود و در آن از سیستم سقوط یا صعود هم استفاده می‌شود. هنوز شیوه دقیق برگزاری این رقابت‌ها مشخص نشده است اما طبق گزارش طرح اولیه یوفا حضور تمامی 54 عضو این اتحادیه در رقابت‌هاست که بر اساس جایگاه‌شان در رنکینگ ضریب مشترک یوفا، در 4 گروه تقسیم خواهند شد و تیم‌هایی که عملکرد و نتایج قابل قبولی در این تورنمنت داشته باشند حتی می‌توانند جایزه‌ای مانند سهمیه حضور در مرحله نهایی جام ملت‌های اروپا (یورو ) دریافت کنند.
    طبق اعلام یوفا هر یک از 4 گروه‌های بزرگی که بر اساس رنکینگ ضریب مشترک مشخص می‌شوند، در ادامه به 3 یا 4 گروه‌ کوچک‌‌تر تقسیم می‌شوند که در آن هر تیم در فاصله ماه‌های سپتامبر تا نوامبر هر سال بین 4 تا 6 بازی انجام خواهند داد.

فوق حرفه ای
    یک روز در یک مصاحبه رائول گونزالس به من گفت :” اسپانیا کشور حسودان است.” با حرفهایی که در مورد زیدان زده می شود می توان درک کرد که بیراه نگفته است ….

فردریک هرمل

فوق حرفه ای
    بنا به گزارش as و به نقل از این مجله فرانسوی، آنچلوتی می گوید: "در پایان دومین فصل، من کم کم قانع شدم که چیز هایی اشتباه پیش می روند. ما در لیگ صدرنشین بودیم، اما مطمئن نبودم کاری که انجام می دهیم درست باشد. و همچنین، با مدیران باشگاه نیز احساس خوشحالی نمی کردم. بنابراین تصمیم گرفتم که جدا شوم."
    این مربی 55 ساله ایتالیایی ادامه می دهد: "من کاملاً روزی که برنامه ام را ارائه کردم، به یاد می آورم: 1 مارس 2013 بود." این تاریخ دقیقاً قبل از شکست تیمش مقابل رمس بود و دو روز بعد از فتح جام حذفی فرانسه مقابل مارسی (2-0).
    "عملکرد ما بد نبود، و ما در حال قهرمانی در لیگ فرانسه بودیم، اما مدیران باشگاه راضی نبودند. در آن لحظه متوجه شدم که آنها به پروژه های من باور ندارند و بیشتر در فکر کسب نتایج فوری بودند. آنها نگران بودند، در حالیکه آنچه پاریسن ژرمن نیاز داشت، این بود که طبق یک برنامه متوسط و بلند مدت کار کند. باشگاه نباید به فتح فوری چمپیونزلیگ فکر می کرد. وقتی که من آنجا بودم، هر بازی که ما واگذار می کردیم، با داد و فریاد همراه می شد."
    طبق گفته های آنچلوتی، او تمایل به ترک پاریسن ژرمن داشت، اما مقصدش معلوم نبود و او می گوید زمانی که تصمیم به ترک باشگاه فرانسوی گرفت، هیچ تماسی با باشگاه اسپانیایی رئال مادرید نداشته است.
    "من خوش شانس بودم که قبل از پایان فصل از قصدم برای جدایی صحبت کردم، چرا که بعد از آن، با قهرمانی های به دست آمده، مدیران باشگاه استعفای مرا قبول نمی کردند. مشکلات زیادی وجود داشت اما من هرگز به آنها خیانت نکردم. وقتی در ماه مارس گفتم که می خواهم جدا شوم، هیچ توافقی با باشگاه های دیگر نداشتم."

فوق حرفه ای
    طبق گفته فرانسوا گالاردو، ایجنت رسمی فیفا، این ملی پوش آرژانتینی که در فصل جدید به خوبی در ترکیب پاریسن ژرمن جا افتاده است، از انتقال به سانتیاگو برنابئو استقبال می کند.
    گالاردو طی گفتگو با برنامه ورزشی El Chiringuito در اسپانیا، گفت: "رئال مادرید به پاستوره چشم دوخته است. او هفته گذشته در چمپیونزلیگ بازی کرده است و در پیروزی پاریسن ژرمن مقابل بارسلونا نقش بسیار مهمی داشت. او بازیکنی با تکنیک فوق العاده است و وقتی در خط میانی بازی می کند، ظرافت خالصی دارد.
    مادرید وضعیت او را برای هرگونه انتقال در فصل آینده، بررسی کرده و زیر نظر دارد، اگرچه او می تواند به بارسلونا نیز بپیوندد."
    کارلو آنچلوتی، سرمربی لوس بلانکوس یکی از تحسین کنندگان این بازیکن 25 ساله است، و زمانی که هدایت پاریسن ژرمن را به عهده داشت با مبلغ 40 میلیون یورو این بازیکن را از تیم پالرمو به خدمت گرفتند.
    منابعی در فرانسه می گویند که باشگاه پاریسن ژرمن پیشنهادی در حدود 25 میلیون یورو را نیز برای این بازیکن قبول خواهد کرد، در حالیکه برخی منابع دیگر نیز می گویند که وی با مبلغی کمتر از مبلغ خریداری شده، اجازه جدایی به دست نخواهد آورد.

فوق حرفه ای
    به غیر از کاسیاس هیچ رئالی در ترکیب نیست

فوق حرفه ای
    این ستاره پرتغالی فصل گذشته 31 گل در لالیگا به ثمر رساند تا به طور مشترک جایزه کفش طلای اروپا را با لوئیز سوارز دریافت کند. اکنون رونالدو در مصاحبه ای اختصاصی با مجله World Soccer اظهار داشته است:
    "جوایز فردی نتیجه اهداف تیمی است که به دست آمده اند. ما فصل فوق العاده ای داشتیم، فاتح چمپیونزلیگ، کوپا دل ری و سوپرکاپ اروپا شدیم، و کسب جایزه ای مثل کفش طلا حاصل یک بازی خوب تیمی می باشد. دروغ نخواهم گفت. من واقعاً می خواستم این جایزه را ببرم."
    رونالدو همچنین اظهار داشت که اگرچه وی نمی خواست فینال چمپیونزلیگ و یا جام جهانی 2014 برزیل را از دست بدهد، اما در آن زمان وضعیت جسمانی خوبی نداشته است.
    "من نمی خواستم هیچکدام را از دست بدهم، اما در شرایط عالی نبودم، اگرچه در سطح باشگاهی خوب بودم. ما پیروز شدیم، من گلزنی کردم و تیم موفق به فتح لا دسیما شد، چیزی که همه ما برای فتحش امیدوار بودیم.
    در زندگی شما بدون فداکاری و ریسک کردن، چیزی را به دست نمی آورید. ما در تورنمنت های بزرگی حضور داشتیم و این سخت بود، اما همه چیز خوب پیش رفت. با پرتغال چندان خوب نبودیم. هرکس که در مادرید بازی می کند، از فشار موجود در باشگاه آگاه است. نه تنها در داخل زمین، بلکه در خارج از آن نیز این فشار وجود دارد.
    ما در مورد بهترین تیم دنیا صحبت می کنیم و فکر می کنم فشار برای فتح لا دسیما در بالاترین سطح خود قرار داشت. باشگاهی با این بزرگی معتقد است که هر سال می تواند فاتح چمپیونزلیگ شود. امسال ما از لحاظ ذهنی خیلی آرام تر هستیم بنابراین وضعیت یکسان نخواهد بود."

صفحه 587 از 700 نخستنخست ... 87487537577585586587588589597637687 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 120 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 120 مهمان ها)