☺
|
هر جای خونه
هر جای خونه
هر جای خونه
شــمع روشن شه
پـروانــه ها
دور تــو
میـگـردن
از این مردن
که دنیامو گرفته
1:کارلوس کیروش: رئالمادرید. البته آنها تیم دوم من در اروپا هستند. اول منچستر یونایتد.
2:جواد نکونام: بارسلونا. طرفدار دوآتیشه این تیم هستم.
3:مسعود شجاعی: نه بارسا، نه رئال، طرفدار فوتبال زیبا هستم!
4:محمد رضا خلعتبری: بارسلونا. یک بار در اردوی تیمملی که رئال برد همه ریختند سر من!
5:علی دایی: بارسلونا. عاشق سبک بازی این تیم هستم. به ویژه از وقتی که گواردیولا به این تیم آمد. 6
:کریم باقری: رئالمادرید.
7:هاشم بیک زاده: بارسلونا. داداش این که دیگه سؤال نداره. شیره بارسلونا. امشب هم برنده ما هستیم. 8:علی کفاشیان: من فقط بازیهایشان را میبینم و خوشم میآید وگرنه طرفدار تیم خاصی نیستم. فقط طرفدار تیمملی ایران هستم.
9:امیر قلعه نویی: بارسلونا. سبک بازیشان را دوست دارم. سرعتی بازی میکنند. من عاشق فوتبال سرعتی هستم.
10:محسن بنگر: فقط بارسلونا.
11:مهرداد پولادی: بارسلونا. همیشه هم برای رئالیها کری میخوانم.
12:کریم انصاری فرد: رئالمادرید. به بارساییها امشب قدرت واقعی رئال را نشان میدهیم.
13:مارکار آقاجانیان: رئالمادرید
14:اوسیانو (دستیار کروش): بارسلونا
15:خسرو حیدری: رئالمادرید. از شکستهای این تیم هم بدجور ناراحت میشوم.
16:سید مهدی رحمتی: نه رئال نه بارسا، هر جا بوفون بازی میکند یعنی یوونتوس
17:قاسم حدادی فر: بارسلونا. سر الکلاسیکو با خیلیها کری دارم.
18:پیام صادقیان: رئالمادرید
19:امیرحسین صادقی: رئال مادرید
20:نیلسون: بارسلونا. عاشق این تیم هستم.
21:حسین ماهینی: رئالمادرید. از بچگی طرفدار این تیم و پرسپولیس بودم.
22:رضا قوچان نژاد: بارسلونا. (شنیده میشود شدیداً هم کری میخواند)
23:اشکان دژاگه: رئالمادرید. آرزو داشتم در این تیم بازی کنم!
24:سردار آزمون: رئالمادرید. شدیداً رئالی هستم و کریس رونالدو را خیلی دوست دارم.
25:آندرانیک تیموریان: نه رئالی هستم و نه بارسایی. نتیجه بازی را هم نمیتوانم پیشبینی کنم!!!
26:پژمان منتظری: بارسلونا
27:علی کریمی: رئالمادرید. همیشه در طول زندگیام دوست داشتم برای این تیم بازی کنم. البته رئالمادرید و میلان. هر دو تیم را واقعاً دوست دارم. حتی بازیکنانی را هم که وارد ترکیب آنها میشدند خیلی دوست داشتم.
28:فرهاد مجیدی: بارسلونا. (او یک بار هم به بازدید از نوکمپ رفت)
29:رضا حقیقی: رئال مادرید
اتفاقا بدجور هم سینه سپر می کردیم... خیلی از بازی ها هم بوده بحثی در مورد داوری نداشتیم مثل ال کلاسیکوی 5-0، بازی رفت کوپای سال دوم مورینیو، یا بازی برگشت **** جام سال دوم مورینیو و قص علی هذا
دو تا نکته هم وجود داره:
یکی اینکه اون موقع پایه های تاپیک کل کلهای بارسا امید ریلود و وحید خاله و علی کاشونی بودن که بعد از دو تا باخت اول تو ال کلاسیکو تو افق محو شدن
دوم اینکه الان تعداد فیکهای تاپیک رئالی های فعلی رو مقایسه کن با بارسایی های اون موقع
در حال حاضر 4 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 4 مهمان ها)