صفحه 621 از 700 نخستنخست ... 121521571611619620621622623631671 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 6,201 به 6,210 از 6997

موضوع: <<<<<<< اوندسیمای رئال مادرید در میلان >>>>>>>

حرفه ای
    فرگوسن: مورينيو شبيه جورج کلوني است

سرالکس فرگوسن، سرمربي سابق منچستريونايتد، معتقد است اينکه ژوزه مورينيو علاوه بر دستاوردهاي فراوان در ‏دوران مربيگري، تا اين اندازه خوش تيپ است و مي تواند به 5 زبان صحبت کند، چندان عادلانه نيست!‏

به گزارش "ورزش سه"، مورینیو در طول دوران مربیگری اش، به افتخارات زیادی از جمله دو قهرمانی در ‏چمپیونزلیگ رسید و فرگوسن که رابطه خوبی با این مربی پرتغالی دارد، او را به خاطر موفقیت هایش مورد ستایش ‏قرار داد.‏
    او در گفتگو با یک برنامه تلویزیونی گفت:" واقعا عادلانه نیست. او خوش تیپ است، موهایش شبیه جورج کلونی شده ‏است. فکر می کنم او یک الگوی فوق العاده است. او می تواند به 5 زبان صحبت کند؛ شاید هم بیشتر. ‏‎
    او مترجم بابی رابسون بود و با او به بارسا رفت و زیر نظر لوئیس فان خال هم کار کرد. او دائما در حال یادگیری است. ‏او مصمم بود که مربی شود. او هرگز فوتبال بازی نکرد و فکر می کنید چند رئیس باشگاه پیدا می شوند به یک مربی که ‏هرگز بازی نکرده، کار بدهند؟ هیچی. اما او کارش را انجام داد. ‏
    او به پرتغال رفت و کارش را با تیم های کوچک آغاز کرد. سپس به پورتو رفت و با این تیم قهرمان لیگ، جام یوفا و ‏چمپیونزلیگ شد. به چلسی رفت و لیگ برتر را برد؛ بعد به اینتر رفت. این یک الگو برای همه است؛ برای کسانی که می ‏خواهند خوب کار کنند. اگر می خواهید موفق شوید، نباید اجازه بدهید موانع سد راهتان شوند."‏

حرفه ای
    دهن لق الدنگ
    جای اینکه قبل هر بازی 20 تا اس بدی، آیه یاس بخونی... بیا 4 تا پست بذار تو تاپیکت

حرفه ای
    وثوق هم اکنون آنلاین است

فوق حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط vahid نمایش پست ها
    وثوق هم اکنون آنلاین است

فوق حرفه ای
    چند تا خبر بذاریم به خاطر وحید

فوق حرفه ای
    به گزارش Football espana و به نقل از AS، سرمربی تیم منچستریونایتد فشار را بر روی مدیران باشگاه برای به خدمت گرفتن گرت بیل بیشتر کرده است.
    طبق گزارشات منتشر شده در بریتانیا، با این که مادرید هیچ تمایلی به فروش این بازیکن ندارد اما قرمزها به طور جدی در ژانویه او را دنبال می کنند و می خواهند هر طور که شده تیم اسپانیایی را راضی کنند. اما موضوعی که مهم است این است که رقم آزادسازی این بازیکن 1 میلیارد یورو می باشد و مادرید به طور جدی به این بازیکن دل بسته است و به راحتی او را از دست نخواهد داد. رسانه ها در اسپانیا می گویند که خود بازیکن نیز در اسپانیا از شرایطش راضی است و در حال حاضر در حال یادگیری زبان اسپانیایی می باشد.
    با این حال فن خال هنوز اعتقاد دارد که تیمش با چلسی و سیتی فاصله دارد و برای رقابت با آن ها به سه تا چهار بازیکن ستاره دیگر نیاز دارد.

فوق حرفه ای
    سرمربی سابق تیم های بایرن مونیخ و رئال مادرید اعتقاد دارد که بهترین مقصد برای ستاره دورتموند، سانتیاگو برنابئو است.به گزارش سایت گل، یوپ هاینکس ایمان دارد که رویس عملکرد بهتری در رئال مادرید نسبت به بایرن مونیخ خواهد داشت.
    دو تیم بایرن و رئال می توانند در پایان فصل این ستاره 25 ساله را با پرداخت مبلغ 25 میلیون یورو به خدمت بگیرند. با توجه به وضعیت بد دورتموند در جدول، بسیار محتمل به نظر می رسد که رویس در پایان فصل این تیم را ترک کند و به یکی از دو تیم رئال یا بایرن مونیخ بپیوندد.
    هاینکس در این مورد گفت: "من به او پیشنهاد می کنم که به اسپانیا برود و در آلمان نماند. مهم این است که رویس واقعا می خواهد در کجا بازی کند؟ اگر دورتموند بخواهد او را 25 میلیون یورو بفروشد پس خیلی از تیم های دنیا به دنبال او خواهند آمد. ولی باز هم به او توصیه می کنم که به لالیگا برود."
    اخیرا مارکو رویس به خاطر رانندگی کردن بدون داشتن گواهینامه، 540 هزار یورو جریمه شده است و هاینکس در این مورد گفت: " هیچ بهانه ای پذیرفتنی نیست. کار وی قابل درک نبود. امیدوارم که دیگر این مشکلات پیش نیاید."

فوق حرفه ای
    سرالکس فرگوسن در صحبت های اخیر خود ضمن حمایت از لوییس فن خال، از بازگشت دوباره وین رونی به فرم اصلی خود تمجید کرده است و البته مایک کریک را بهترین هافبک مرکزی انگلستان دانسته است. به گزارش گاردین، منچستریونایتد هم اکنون با قرار گرفتن در جایگاه سوم جدول لیگ برتر انگلستان و درپیش گرفتنِ روندی مثبت به دنبال آن است که خاطرات بدِ پس از دوران سلطنت فرگوسن را از خاطر همگان پاک کند. سرالکس فرگوسن نیز در صحبت های اخیر خود در مورد یونایتد با تمجید از عملکرد کاپیتان این تیم، وین رونی اظهار داشت: "رونی به پرواز کردن بازگشته است؛ رونی همیشه به شما گل می دهد. این موضوع که یک بازیکن گل زن در تیم حضور دارد برای یونایتد بسیار مثمر ثمر است."
    اسطوره باشگاه منچستریونایتد در ادامه صحبت های خود در مورد لوییس فن خال، سرمربی جدید شیاطین سرخ افزود: "لوییس فن خال، نمی دانم چگونه می توان از او با توجه به وضعیت مصدومان بهترین نتایج را انتظار داشت. هرچند عملکرد او تا کنون با توجه به بازیکنان مصدوم فوق العاده بوده است، اما یونایتد واقعی را باید پس از بازگشت مصدومان ببینید. چرا که او سرمربی فوق العاده ای است و تا کنون نیز کار خود را به خوبی انجام داده است.
    "به دنبال این نیستم که ببینم عملکرد بازیکنانی که او به الدترافورد آورده است چگونه است. چرا که آن ها نیازمند زمان هستند. زمانی که من پاتریس اورا و نمانیا ویدیچ را در ژانویه به باشگاه آوردم، وضعیت چندان خوبی نداشتند. اما پس از گذشت پنج ماه آن ها فهمیدند که باید چگونه برای منچستریونایتد بازی کنند. آن ها فرهنگ و تاریخ باشگاه را درک کردند و این اتفاق برای بازیکنان جدید ما نیز رخ خواهد داد."
    فرگوسن در ادامه صحبت های خود مورد ستاره این روزهای خط میانی یونایتد نیز گفت: "یونایتد هم اکنون بازیکنان بسیار خوبی دارد. من فکر می کنم مایکل کریک هم اکنون بهترین هافبک مرکزی انگلستان است. در مورد رابین فن پرسی نیز باید بگویم که شاید جام جهانی کمی از توان او را گرفته باشد و باید او را در نیم فصل دوم رقابت ها ببینیم. اما اطمینان دارم که او نیز به تیم کمک زیادی را خواهد کرد. اما کسی که واقعاً باید چندین امتیاز را مدیون او بدانیم، داوید دخیا است. زمانی که من او را از اتلتیکو به یونایتد آوردم، او هنوز بچه بود. اما حالا او نمایش های فوق العاده ای را از خود بروز می دهد و من واقعاً از اینکه این پسر را به یونایتد آوردم خوشحال و راضی ام."
    فرگوسن در ادامه صحبت های خود با کلیر بالدینگ در شبکه بی تی که برای برنامه ویژه روز کریسمس تهیه می شد ادامه داد: "مردم از کاری که من در منچستریونایتد انجام داده ام تفاسیر زیادی را می کنند. من در یونایتد با بازیکنان فوق العاده ای مانند رونی، رونالدو، کانتونا، کین، رابسون، اشمایکل و بسیاری از بازیکنان فوق العاده کار کرده ام. اما اگر بخواهم صادقانه بگویم، من فکر می کنم که موفقیت منچستریونایتد از کلاس 92 ناشی شد. فکر می کنم که این گروه همه چیز را به باشگاه برگرداندند و باعث افتخار باشگاه، هواداران، من، کادر فنی، کادر مدیریتی و البته سربابی چارلتون شدند، کسی که از دوران مت بازبی بود. آن ها تاریخ باشگاه را بازگرداندند و در این باره شکی نیست."

فوق حرفه ای
    اینم 3 تا ویدئو کم حجم
    [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

10. کاربر مقابل از HO33E!N عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

حرفه ای
    وثوق نظرت در حال حاضر درباره کارلتو چیه؟

صفحه 621 از 700 نخستنخست ... 121521571611619620621622623631671 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 30 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 30 مهمان ها)