صفحه 642 از 700 نخستنخست ... 142542592632640641642643644652692 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 6,411 به 6,420 از 6997

موضوع: <<<<<<< اوندسیمای رئال مادرید در میلان >>>>>>>

فوق حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط Milad نمایش پست ها
    راموس و په په هر چقدر هم عالی باشن هر چه قدر هم خوب کار کنن و تو بهترین فرم زندگیشون باشن پتانسیل به فنا دادن یه تیم رو دارن
    دو سوتی مسخره باعث حذفمون شد
    رویس جامس فرانسیسکو
    خامس خیلی بده

فوق حرفه ای
    بنا به گزارش AS، روبن در مصاحبه با Goal.com اظهار داشت: "من در 25 سالگی از رئال مادرید به بایرن مونیخ پیوستم. این بهترین تصمیم دوران حرفه ای من بوده است." این بازیکن هلندی 30 ساله در طول پنج فصل حضورش در آلیانز آرنا عناوین قهرمانی مختلفی کسب کرده است؛ سه بوندس لیگا، سه جام جذفی آلمان، دو سوپرکاپ آلمان، یک چمپیونزلیگ، یک جام باشگاه های جهان و یک سوپرکاپ اروپا. روبن در این رابطه می گوید:
    "این دوره فوق العاده ای است، ما در طول چند سال گذشته عناوین قهرمانی زیادی کسب کرده ایم و من از اینکه با این باشگاه به تمام این افتخارات دست یافته ام بسیار افتخار می کنم."
    روبن افزود که در دوران جوانی، الگوی او روماریو بوده است که زمانی در تیم پی اس وی آیندهوون بازی می کرد. این بازیکن تا سال 2017 با بایرن مونیخ قرارداد دارد. و بعد از آن؟
    "خیلی مطمئن نیستم که در آینده چه اتفاقاتی رخ خواهد داد. هنگامی که از فوتبال بازنشسته شوم شاید به مربیگری روی بیاورم و یا شاید کاری کاملاً متفاوت با این انجام دهم. اما در حال حاضر، تمام کاری که می خواهم انجام دهم، ادامه دادن به فوتبال است."

فوق حرفه ای
    مورینیو در پایان راجع به خرید 28 میلیون پوندی اخیر منچستر سیتی، ویلفرد بونی صحبت کرد که از سوانزی خریداری شده است: "کار خوبی بود، کار خوبی بود. او مهاجم خوبی است و آنها اگر مشکلی با قانون فیرپلی مالی نداشته باشند می توانند پول خرج کنند. کار خوبی است. آنها فقط می توانند با 11 بازیکن به میدان بیایند، مگر اینکه قوانین برای آنها متفاوت باشد و بتوانند با 12 بازیکن بازی کنند.
    به نظر می رسد که قوانین برای آنها در جنبه های خاصی متفاوت است اما این یکی (تعداد بازیکنان در داخل زمین)، هیچ تفاوتی نخواهد داشت. اگر بونی بازی کند و ادین ژکو روی نیمکت بنشیند، من خوشحال خواهم شد."
    هنگامی که خبرنگاران سؤال کردند که کدام قوانین برای سیتی در مقایسه با باشگاه های دیگر متفاوت است، مورینیو تنها پاسخ داد: "شما می دانید منظور من چیست."

فوق حرفه ای
    بنا به گزارش as، آنچلوتی در مورد شکست مقابل اتلتیکو مادرید گفت: "ما تاوان برخی از اشتباهات خود را دادیم و باید به این اشاره کنیم. حالا، در این ماه، می توانیم روی لیگ و سپس چمپیونزلیگ تمرکز کنیم." تحـلیل: "با انتقاد از خود، می خواهم بگویم ما در طول دو بازی خوب بازی کردیم و همه چیز را تحت کنترل داشتیم، اما تاوان برخی اشتباهات خود را دادیم، که اجازه صعود به دور بعدی کوپا دل ری را به ما نداد. این ناراحت کننده است چرا که این جام یکی از اهداف باشگاه بود. سال گذشته ما قهرمان شده بودیم و این اذیت می کند. اما ما باید رو به جلو نگاه کنیم؛ ما در دو جام دیگر حضور داریم. حالا ما یک ماه فرصت داریم تا جایگاه خود در لیگ را تحکیم بخشیم و سعی کنیم که امتیازات بیشتری نسبت به رقبای خود جمع کنیم و بعد از آن روی چمپیونزلیگ تمرکز خواهیم کرد."
    عصبانیت رئیس [فلورنتینو پرز]: "بله، من با او صحبت کرده ام. او هم ناراحت است. بدیهی است که ما از حذف شدن و شکست مقابل اتلتیکو خوشحال نیستیم اما حالا باید روی لیگ و چمپیونزلیگ تمرکز کنیم."
    سیستم چرخشی: "در حال حاضر من نیازی به چرخش نمی بینم. ما برخی مصدومیت ها داریم اما تیم خوب است. اجرای سیستم چرخشی کاملاً ضروری نیست؛ ما بازی های خیلی زیادی نداشته ایم. اعضای تیم تمرین می کنند و بازی می کنند و می توانند استراحت کنند. فکر نمی کنم تیم خسته به نظر برسد."

فوق حرفه ای
    رسانه های کشور ایتالیا معتقدند که نام سردار آزمون، مهاجم جوان تیم ملی ایران و باشگاه روبین کازان، در لیست خرید آث میلان قرار گرفته اند. ووچیدی اسپرت می گوید آث میلان می خواهد پیشنهاد رسمی خود را به تیم روسی ارائه کند. اعضای تحریریه کالچو مرکاتو معتقدند که مهاجم متولد 1995 ایران که بازی خود را از باشگاه سپاهان شروع کرده است، به دلیل درخشش در فوتبال روسیه، مورد توجه استعدادیاب های باشگاه های زیادی از جمله یوونتوس، آرسنال، بارسلونا و میلان قرار گرفته است. مسی ایران، پس از زدن گلی زیبا به قطر، دوباره به تیتر برخی از رسانه های اروپا تبدیل شده است.

فوق حرفه ای
    برای گرفتن چند نتیجه مثبت پس از حذف دردناک رئال از کوپا ، می توان اشاره کرد که بیل در سمت چپ خیلی بهتر از سمت راست است. بازیکن ولزی به دلیل حضور رونالدو که یک دلیلی بهدیهی است که کمتر در این پست بازی کرده است اما مشخص است که در این پست بیشتر در خدمت تیم است. با حضور بیل در سمت چپ سرعت تیم بالاتر می رود. کریستیانو را نمی توان دست زد اما آنچلوتی باید کاری کند که از داشته هایش به نحو احسن بهره ببرد.به خاطر دلایل مشخص ، کریستیانو باید استارت های بلندش را کم کند تا بتواند که بیشتر در مرکز بازی کند. اگر بازیکن ولزی در سمت چپ باشد، بازیکن پرتغالی کمتر می دود و بیشتر شوت می زند. اگر آنچلوتی از این فرمول استفاده کند شاید هر دو پیروز شوند.آنتونیو رومرو

منم همیشه میگم بیل راست به درد نمیخوره

حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط HO33E!N نمایش پست ها
    برای گرفتن چند نتیجه مثبت پس از حذف دردناک رئال از کوپا ، می توان اشاره کرد که بیل در سمت چپ خیلی بهتر از سمت راست است. بازیکن ولزی به دلیل حضور رونالدو که یک دلیلی بهدیهی است که کمتر در این پست بازی کرده است اما مشخص است که در این پست بیشتر در خدمت تیم است. با حضور بیل در سمت چپ سرعت تیم بالاتر می رود. کریستیانو را نمی توان دست زد اما آنچلوتی باید کاری کند که از داشته هایش به نحو احسن بهره ببرد.به خاطر دلایل مشخص ، کریستیانو باید استارت های بلندش را کم کند تا بتواند که بیشتر در مرکز بازی کند. اگر بازیکن ولزی در سمت چپ باشد، بازیکن پرتغالی کمتر می دود و بیشتر شوت می زند. اگر آنچلوتی از این فرمول استفاده کند شاید هر دو پیروز شوند.آنتونیو رومرو

منم همیشه میگم بیل راست به درد نمیخوره
    اتفاقا در حال حاضر تو سیستم فعلی، بهترین جا براش همون راسته

حرفه ای
    من کیون خودمو پاره کردن زمان جام جهانی گفتم این خامس به درد لای جرزم نمی خوره ..کو گوش شنوا

فوق حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط vahid نمایش پست ها
    اتفاقا در حال حاضر تو سیستم فعلی، بهترین جا براش همون راسته
    بهترین جا برای ریدنش ها همونجاس

فوق حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط Al!rezA نمایش پست ها
    من کیون خودمو پاره کردن زمان جام جهانی گفتم این خامس به درد لای جرزم نمی خوره ..کو گوش شنوا
    شما درست فکر میکردی و مخالفانت در جهل بودن ....

صفحه 642 از 700 نخستنخست ... 142542592632640641642643644652692 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 6 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 6 مهمان ها)