صفحه 643 از 700 نخستنخست ... 143543593633641642643644645653693 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 6,421 به 6,430 از 6997

موضوع: <<<<<<< اوندسیمای رئال مادرید در میلان >>>>>>>

حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط HO33E!N نمایش پست ها
    بهترین جا برای ریدنش ها همونجاس
    اولا که اینطور نیست... ذاتا بازی بیل بگیر نگیر زیاد داره... حالا چه این سمت چه اون سمت....
    ولی به فرض هم که حرف تو درست باشه، اگه رونالدو بیاد راست، به جای یه نفر، دو نفر میرینن... خامس هم که پای ثابت باشه... هت ریک می کنیم در زمینه ریدن

حرفه ای
    شما درست فکر میکردی و مخالفانت در جهل بودن ....
    فعلا انگشت اتهام فقط به سمت خودته ... تنها کسی که حتی برای چند روز ازش طرفداری کرده، خودت بودی

فوق حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط vahid نمایش پست ها
    فعلا انگشت اتهام فقط به سمت خودته ... تنها کسی که حتی برای چند روز ازش طرفداری کرده، خودت بودی
    انکار نمیکنم که از اینکه ستاره ی جام گفت طرفدار رئالم حس خوبی داشتم ولی بعدا فهمیدم اینا همش فیلم بوده

4. کاربر مقابل از HO33E!N عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فوق حرفه ای
    خامس ریده ولی باز خواهد گشت
    Hero Enter
    Viva Real Madrid

فوق حرفه ای
    دنیا رو میبینی؟ ما 60 دقیقه وحشتناک از همه طرف فشار میاریم، دفاعشون حتی یه دونه اشتباه هم نمی کنه... اونوقت جلو بارسا با کمتر از یک سوم فشار دو تا پاس گل میدن بهشون

خامس خیلی بده، البته همیشه گفتم برای بازی های معمولی لالیگا خوبه ولی برای بازیها سرنوشت ساز به درد نمیخوره

ولی ایسکو خدایی دیشب یکی از بهترینامون بود... لوکا برگرده، باید ایسکو فیکس بشه، خامس بره نمیکت
    از این جمله ناشیانه ای ها نزن یه زمانی هم میگفتن کریس بازیکن بازی های بزرگ نیست یا هیگواین یا الان هم میگن بنزما به گرت بیل هم میگفتن گرت فیل
    بازیکن وقتی ریده باشه ریدهمگه لیورپولو بارسا تیمای کوچیکین ؟برزیل و اروگوئه چی ؟
    تو بازی کوچیک و بزرگ افت کرده که تو بازی های بزرگ افتش بیشتر مشهود میشه فقط خدا کنه زودتر اماده شه
    Hero Enter
    Viva Real Madrid

فوق حرفه ای
    خامس خیلی بده
    خیلی ولی یکی از دلایلش 4-3-3 بازی کردن تیم اونم بدون هافبک دفاعیه خامس هم بازیکن فانتزی بازیه اصن جواب نمیده از دروازه دور باشه
    Hero Enter
    Viva Real Madrid

فوق حرفه ای
    یادتونه پارسال چقدر به ایسکو انتقاد کردیم باو خامس تازه 6 ماهه اومده امارش هم بد نبوده انتظار نداشته باشید یه هو بشه انخل
    حسین حتی از اینکه ایسکو جای اوزیل رو گرفته هم انتقاد میکرد الان هم همین قضیه درمورده خامس و انخل واسش پیش اومده
    Hero Enter
    Viva Real Madrid

حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط Milad نمایش پست ها
    از این جمله ناشیانه ای ها نزن یه زمانی هم میگفتن کریس بازیکن بازی های بزرگ نیست یا هیگواین یا الان هم میگن بنزما به گرت بیل هم میگفتن گرت فیل
    بازیکن وقتی ریده باشه ریدهمگه لیورپولو بارسا تیمای کوچیکین ؟برزیل و اروگوئه چی ؟
    تو بازی کوچیک و بزرگ افت کرده که تو بازی های بزرگ افتش بیشتر مشهود میشه فقط خدا کنه زودتر اماده شه
    تفسیر نکن برای من عنتر

من از اول هم گفتم خامس بازیکنی نیست که به درد تیم ما بخوره... کلا سیستم تیممون جوری نیست که خامس باهاش مچ بشه... اگر هم بشه یکی دو سال طول میکشه... این جملاتی بوده که از روز اول گفتم، هنوز هم تاکید می کنم
    سبک تیم ما طوریه که نیاز داریم اون وسط یه بازیکن سرعتی - تکنیکی باشه که بتونه به بهترین شکل انتقال از دفاع به حمله رو انجام بده، هم بتونه مواقع لازم دریبل بزنه، هم سانتر کنه، هم شوت بزنه... خامس به جز سرعت، بقیه رو تا حدودی داره و بازیکنی که این قابلیت ها رو داشته باشه ذاتا نمیشه گفت بازیکن بدیه... ولی تیم ما اون فاکتور سرعت خیلی براش مهمه، چیزی که متاسفانه خامس اصلا نداره... توی تمام کورسها و تمام حرکات سرعتی به شدت ضعیفه... حتی ایسکو و بنز هم به مراتب از خامس بهترن... بازی با پای راستش هم دیگه زیادی ضعیفه ...

لیورپول امسال هم که اصلا نمیشه اسمشُ بزرگ گذاشت... بیشترین موقعی که خامس برامون داستان میشه بازی هاییه که تیم تحت فشار قرار میگیره و ما باید از تک فرصتها استفاده کنیم که امسال عملا همچین بازی نداشتیم تا حالا... علاوه بر اینا امسال خامس تو بازیهایی که نیاز به بازیکنی بوده که گره بازی رو باز کنه هم کار خاصی نکرده
    چه بخوایم، چه نخوایم خامس با دی ماریا مقایسه میشه... با این شرایط هم تا تبدیل به دی ماریا بشه چند سالی طول میکشه

حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط Milad نمایش پست ها
    یادتونه پارسال چقدر به ایسکو انتقاد کردیم باو خامس تازه 6 ماهه اومده امارش هم بد نبوده انتظار نداشته باشید یه هو بشه انخل
    حسین حتی از اینکه ایسکو جای اوزیل رو گرفته هم انتقاد میکرد الان هم همین قضیه درمورده خامس و انخل واسش پیش اومده

خدا رو شکر من اولین کسی بودم که زمانی که ایسکو هنوز مالاگا بود، خودمُ به در و دیوار میزدم که ایسکو رو بگیریم...

تازه وقتی هم که گفتم ایسکو رو میشه تو هافبک دفاعی بازی داد، همتون بالاتفاق بهم خندیدید ولی ایسکو بیلاخ بزرگی رو حوالتون کرد

در حال حاضر هم تنها چیزی که فکرمو مشغول کرده اینه که نکنه سال دیگه پرز دیوث بزنه به سرش ایسکو رو بفروشه

فوق حرفه ای
    تفسیر نکن برای من عنتر

من از اول هم گفتم خامس بازیکنی نیست که به درد تیم ما بخوره... کلا سیستم تیممون جوری نیست که خامس باهاش مچ بشه... اگر هم بشه یکی دو سال طول میکشه... این جملاتی بوده که از روز اول گفتم، هنوز هم تاکید می کنم
    سبک تیم ما طوریه که نیاز داریم اون وسط یه بازیکن سرعتی - تکنیکی باشه که بتونه به بهترین شکل انتقال از دفاع به حمله رو انجام بده، هم بتونه مواقع لازم دریبل بزنه، هم سانتر کنه، هم شوت بزنه... خامس به جز سرعت، بقیه رو تا حدودی داره و بازیکنی که این قابلیت ها رو داشته باشه ذاتا نمیشه گفت بازیکن بدیه... ولی تیم ما اون فاکتور سرعت خیلی براش مهمه، چیزی که متاسفانه خامس اصلا نداره... توی تمام کورسها و تمام حرکات سرعتی به شدت ضعیفه... حتی ایسکو و بنز هم به مراتب از خامس بهترن... بازی با پای راستش هم دیگه زیادی ضعیفه ...

لیورپول امسال هم که اصلا نمیشه اسمشُ بزرگ گذاشت... بیشترین موقعی که خامس برامون داستان میشه بازی هاییه که تیم تحت فشار قرار میگیره و ما باید از تک فرصتها استفاده کنیم که امسال عملا همچین بازی نداشتیم تا حالا... علاوه بر اینا امسال خامس تو بازیهایی که نیاز به بازیکنی بوده که گره بازی رو باز کنه هم کار خاصی نکرده
    چه بخوایم، چه نخوایم خامس با دی ماریا مقایسه میشه... با این شرایط هم تا تبدیل به دی ماریا بشه چند سالی طول میکشه
    مگه دیماریا فصل اولش دیماریای فصل اخرش بود ؟همین دیماریا تو من یو زیادهم فوق العاده کار نکرده جون مچ نشده هنوز با من یو
    یه سوال ؟مگه زمان اوزیل که تو ضد حملاتی که از دفاع تا حمله توپو 9 ثانیه حرکت میدادیم سرعت داشت ؟قرار نیست همه بشن کریس و بیل که در ضمن اگه همیشه بخوایم با یه فاکتور بازی میکنیم و بگیم به سبک بازیمون نمیخوره که با بارسا چه فرقی داریم ؟بارسا هم هرکی رو میخواد بخره یا هر مربی ای میخواد بیاره میگه این به سبکمون نمیخوره اخرش هم داریم میبینم که به چه سرنوشتی دارن دچار میشن
    خامس در کل بازیکن بسیار خوبیه امارش هم واسه فصل اول بد نبوده چند هفته ای هست که ریده قبول دارم ولی اینکه کلا بگیم بفروشیمش یا بگیم هیچ کاری واسمون نکرده و نمیکنه هم دیگه خیلی زیاد از حده
    یه زمانی هم میگفتیم بیشتر از اینکه به سرعت بیل نیاز داشته باشیم به خلاقیت اوزیل نیاز داریم منکر این نمیشم که به خلاقیت اوزیل نیاز داشتیم ولی دیدیم که بیل بود که پارسال تو اخرای فصل مخصوصا جلو بایرن و بارسا و اتلتیک کمک کرد تا نتیجه بگیریم
    الان هم نمیگم به انخل نیاز نداریم ولی خامس یه سری فاکتورا داره که انخل نداشت و تو اینده مشخص میشه به دردمون میخوره یا نه
    Hero Enter
    Viva Real Madrid

صفحه 643 از 700 نخستنخست ... 143543593633641642643644645653693 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 22 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 22 مهمان ها)