صفحه 644 از 700 نخستنخست ... 144544594634642643644645646654694 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 6,431 به 6,440 از 6997

موضوع: <<<<<<< اوندسیمای رئال مادرید در میلان >>>>>>>

فوق حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط vahid نمایش پست ها
    خدا رو شکر من اولین کسی بودم که زمانی که ایسکو هنوز مالاگا بود، خودمُ به در و دیوار میزدم که ایسکو رو بگیریم...

تازه وقتی هم که گفتم ایسکو رو میشه تو هافبک دفاعی بازی داد، همتون بالاتفاق بهم خندیدید ولی ایسکو بیلاخ بزرگی رو حوالتون کرد

در حال حاضر هم تنها چیزی که فکرمو مشغول کرده اینه که نکنه سال دیگه پرز دیوث بزنه به سرش ایسکو رو بفروشه
    اگه قرار باشه پوگبا بیاد دم دست ترین ادم واسه پرز این بیچارست
    البته چیچاریتو و ایارا دیگه احتمالا اخر فصل برن
    Hero Enter
    Viva Real Madrid

فوق حرفه ای
    اینا رو ول کنید خسه چه ریده
    Hero Enter
    Viva Real Madrid

فوق حرفه ای
    [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

ویدیو؛ جواب دندان شکن مهاجم مسلمان به مجری فرانسوی (با زیرنویس)

فوق حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط Milad نمایش پست ها
    اینا رو ول کنید خسه چه ریده
    خیلی بده فک کنم از وقتی اومده یه دریبل موفق نتونسته بزنه شده عین هاشم

فوق حرفه ای
    یادتونه پارسال چقدر به ایسکو انتقاد کردیم باو خامس تازه 6 ماهه اومده امارش هم بد نبوده انتظار نداشته باشید یه هو بشه انخل
    حسین حتی از اینکه ایسکو جای اوزیل رو گرفته هم انتقاد میکرد الان هم همین قضیه درمورده خامس و انخل واسش پیش اومده
    منُ گاییدیاهنوزم من اوزیلُ بیشتر از ایسکو قبول دارم ولی خدایی یکی از خوبانمونه هر چند که من جلوی اتلتیکو ازش ناراضی بودم
    ولی خامس کند و سنگینه و به درد ما نمیخورهباید نوک امتحانش کنه شاید یه کاری کنه وگرنه به عنوان هافبک بشینه بیرون ایسکو خدیرا مودریچ و کروس بازی کنن بهتره

6. کاربر مقابل از HO33E!N عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فوق حرفه ای
    مگه دیماریا فصل اولش دیماریای فصل اخرش بود ؟همین دیماریا تو من یو زیادهم فوق العاده کار نکرده جون مچ نشده هنوز با من یو
    یه سوال ؟مگه زمان اوزیل که تو ضد حملاتی که از دفاع تا حمله توپو 9 ثانیه حرکت میدادیم سرعت داشت ؟قرار نیست همه بشن کریس و بیل که در ضمن اگه همیشه بخوایم با یه فاکتور بازی میکنیم و بگیم به سبک بازیمون نمیخوره که با بارسا چه فرقی داریم ؟بارسا هم هرکی رو میخواد بخره یا هر مربی ای میخواد بیاره میگه این به سبکمون نمیخوره اخرش هم داریم میبینم که به چه سرنوشتی دارن دچار میشن
    خامس در کل بازیکن بسیار خوبیه امارش هم واسه فصل اول بد نبوده چند هفته ای هست که ریده قبول دارم ولی اینکه کلا بگیم بفروشیمش یا بگیم هیچ کاری واسمون نکرده و نمیکنه هم دیگه خیلی زیاد از حده
    یه زمانی هم میگفتیم بیشتر از اینکه به سرعت بیل نیاز داشته باشیم به خلاقیت اوزیل نیاز داریم منکر این نمیشم که به خلاقیت اوزیل نیاز داشتیم ولی دیدیم که بیل بود که پارسال تو اخرای فصل مخصوصا جلو بایرن و بارسا و اتلتیک کمک کرد تا نتیجه بگیریم
    الان هم نمیگم به انخل نیاز نداریم ولی خامس یه سری فاکتورا داره که انخل نداشت و تو اینده مشخص میشه به دردمون میخوره یا نه
    این حرفت زر بود ....ما صبر کردیم بازیکن 3 سال به قول تو مچ بشه فروختیم باید صبر کنیم 3 سال آینده این هم مچ بشه بفروشیمش
    اینم در نظر بگیر دیماریا خرید مورینیو بود خامس خرید پرزبرا دیماریا 30 تا دادیم برا خامس 80 تا

8. کاربر مقابل از HO33E!N عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فوق حرفه ای
    رونالدو خیلی کم اثر شده ....

10. کاربر مقابل از HO33E!N عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فوق حرفه ای
    حاج کریم کمر خالی

12. کاربر مقابل از HO33E!N عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فوق حرفه ای
    یواش یواش باید به فکر جایگزین به جای کاسیاس رونالدو په په باشیم
    خدیرا و ایارا هم که خودشون میرن

14. کاربر مقابل از HO33E!N عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فوق حرفه ای
    هفته ای بدون بازی میان هفته برای رئال (به دلیل حذف شدن از کوپا دل ری)

البته که طبیعی نیست؛ چرا که دیگر عادت کرده ایم که هر سه روز، یک بازی انجام بدهیم. کار خاصی انجام نمی دهیم و فقط برای بازی بعدی مقابل کوردوبا استراحت بیشتری خواهیم داشت. برای این بازی بهتر آماده می شویم.

نظرتان در مورد بازی و حرکت عالی بنزما در صحنه گل اول

در مجموع، بازی خیلی خوبی بود.در ابتدا خوب و با دقت بازی نمی کردیم چرا که بازی قبلی ما روز پنجشنبه بود و کمی کند بودیم.در نیمه دوم، از بازی تیمم خیلی راضی هستم. در این نیمه خیلی هوشمندانه بازی کردیم و حرکت کریم در صحنه گل اول نیز بسیار تماشایی بود. همه تیم عالی بازی کردند اما صحنه کلیدی بازی، حرکت خارق العاده کریم بود که با پاس خود به رونالدو و گلزنی کریستیانو، قفل بازی شکسته شد.

قهرمان نیم فصل با یک بازی کمتر

نیم فصل اول برای ما خیلی خوب پیش رفت. رقابت ها را با کمی مشکل آغاز کردیم اما در ادامه، روند بردهایمان شروع شد و در مسیر بسیار خوبی قرار گرفتیم. بازیکنانم از حداکثر انگیزه و تمرکز برخوردارند و باید همینگونه ادامه دهیم.

رئال تمرکزش را در ابتدای سال جدید از دست نداده بود؟

در مجموع با توجه به عملکردمان، باید بگویم که تمرکز و دقت ما خوب بوده است. تیم در حال بهتر شدن است؛ بطور مثال، خامس در دو هفته اخیر، از لحاظ بدنی در اوج نبود اما در این بازی یکی از بهترین بازیکنان زمین بود. به تدریج همان رئال مادرید ماه پیش می شویم.

از دو گل رونالدو خوشحالید؟

همه گل های ما روی حرکت تیمی بود و از این مساله خوشحالم. پاس گل کریم و دو پاس گل خامس تماشایی بودند. رونالدو و بیل هم خیلی خوب این موقعیت ها را به گل تبدیل کردند.

وضعیت بیل و مودریچ

بیل مشکلی ندارد و در انتهای بازی یک ضربه کوچک به پای او وارد شد.وضعیت بدنی گرت خوب است. مودریچ هم یک ماه دیگر شاید هم کمتر، آماده بازی خواهد شد. او فعلا بصورت انفرادی تمرین می کند.

رئال به بهترین فرمش نزدیک شده؟

یک بازی هوشمندانه و بدون ریسک را امروز انجام دادیم اما باید زمانیکه صاحب توپ نیستیم، فشار بیشتری روی حریف وارد کنیم.در نیمه اول بازی با ختافه اینگونه عمل نکردیم.ریتم بازیمان در نیمه اول خیلی کند بود.

ترجمه : رضا سیف

16. کاربر مقابل از HO33E!N عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

صفحه 644 از 700 نخستنخست ... 144544594634642643644645646654694 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 17 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 17 مهمان ها)