صفحه 648 از 700 نخستنخست ... 148548598638646647648649650658698 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 6,471 به 6,480 از 6997

موضوع: <<<<<<< اوندسیمای رئال مادرید در میلان >>>>>>>

فوق حرفه ای
    زین الدین زیدان خطاب به پاول پوگبا می گوید که بهترین بازیکنان همیشه در پایان به رئال مادرید ملحق می شوند.

به نقل از سایت گل، ماروتا مدیر باشگاه یوونتوس روز دوشنبه اعلام کرد که این باشگاه آماده است تا برای حفظ هافبک فرانسوی اش با ابر باشگاه های اروپا رقابت کند. این مدیر همچنین نشان داد که کارلو آنچلوتی به دنبال پوگبا بوده است، هر چند که مربی ایتالیایی رئال مادرید این موضوع را تکذیب می کند.

زیدان که در حال حاضر مربی تیم رئال کاستیا است، می گوید که هیچ تلاشی برای متقاعد کردن پوگبا به رئال مادرید انجام نخواهد داد، اما از آمدن او به سانتیاگو برنابئو شگفت زده خواهد شد.
    زیزو می گوید: "من سعی نمی کنم که پوگبا را برای آمدن به مادرید متقاعد کند، زیرا که این موضوع را شخصی نمی دانم. اما در پایان، بهترین بازیکنان همیشه به مادرید می آیند."
    اگر پوگبا به رئال مادرید ملحق شود، باید با ایسکو که این روزها بسیار خوب بازی می کند رقابت کند. زیدان که بازی ملی پوش 22 سال اسپانیایی رئال مادرید را از نزدیک دیده است، از او تعریف کرده و ایسکو را با خودش مقایسه نموده است. زیدان می افزاید:
    "ایسکو از لحاظ فنی کمی شبیه به من است. طرفداران به او محبت می کنند و او لحظات خاصی را سپری می کند. او برای تیم اصلی به طور منظم به میدان می رود و نشان داده که خرید بزرگی بوده است."

2. کاربر مقابل از HO33E!N عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فوق حرفه ای

براساس گفته های شبکه TVE اسپانیا کریستیانو رونالدو ، ستاره پرتغالی رئال مادرید با لوسیا ویالون خبرنگار شبکه رئال مادرید تی وی رابطه برقرار کرده است . به گفته برخی منابع لوسیا ویالون که با کریستیانو رونالدو به مراسم توپ طلا رفته بود با ستاره پرتغالی رئال مادرید قرار می گذارد و با وی در ارتباط است .

4. کاربر مقابل از HO33E!N عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فوق حرفه ای
    لوارو آربلوا مدافع تیم رئال مادرید مصاحبه ای با برنامه ‘Al Primer Toque’ از Onda Cero داشت و و در مورد مسائل مختلفی از جمله دوران حضورش در رئال مادرید، رابطه اش با کاسیاس و ژوزه مورینیو صحبت کرد. وی در مورد ژوزه مورینیو گفت: "ما دوران سختی را با مورینیو تجربه کردیم اما حالا دوباره از فوتبال لذت می برد، او دوره ای که برای خود و خانواده اش سخت بود را پشت سر گذاشته است. من هنوز هم با او در تماس هستم، من رابطه خوبی با تمام مربیانی که با آنها کار کرده ام، دارم: رافا بنیتز، کاپاروش، پیگرینی،... مورینیو خیلی به ما نزدیک بود و گاهی اوقات برای ما مثل یک دوست و یا پدر بود.

لحظات خوبی بودند، او از ما محافظت می کرد، و همیشه وجهه خود را در مقابل ما قرار می داد، ما از او قدردانی می کنیم که سینه اش را به خاطر ما در مقابل گلوله ها قرار می داد."
    وی در مورد رئال مادرید نیز افزود: "تقاضا در لیگ اسپانیا بسیار بالاست. امسال خیلی مهم است، در مادرید سه سال بدون قهرمانی در لیگ مدت زمانی طولانی است. صدرنشینی با یک بازی کمتر از سایر تیم ها به این معنی است که خیلی خوب عمل کرده ایم. نمی توان دست از فکر کردن کشید، ما از تعداد پیروزی های پیاپیمان بی اطلاع بودیم.
    یکی از هم تیمی ها، وقتی که از بنزما حمایت کردم، مرا سرزنش کرد و از من پرسید که آیا فکر می کنی کاپیتان تیم هستی... اما من این کار را انجام دادم چرا که به تیم فکر می کردم. من همیشه سعی می کنم بهترین هم تیمی ممکن باشم. امیدوارم آنهایی که مرا مخروط می خوانند [موانع پلاستیکی در تمرینات]، همه عناوینی که من در کارنامه دارم را داشته باشند.
    هنگامی که بارسلونا در مقابل شما پنج گل به ثمر می رساند، بسیار پیچیده است. بیشتر از این کاری به عکس پیکه نداشتیم... قبل از فینال کوپا دل ری ما آن را در رختکن تیم آویختیم، اما نه فقط آن... این بخشی از برنامه انگیزه دهی بود، تا بار دیگر تکرار نشود. من چیزهایی شنیدم که ناراحتم کرد به خصوص به این دلیل که خانواده ام نیز رنج می بردند. اینجا، همه ما یکدیگر را می شناسیم، و من می دانم که هرکس صحبت می کند، صادقانه است. این یک سیرک کوچک است که همه ما بخشی از آن هستیم."

6. کاربر مقابل از HO33E!N عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فوق حرفه ای
    پیشنهاد 25 میلیونی بیلبائو برای ایارا
    Hero Enter
    Viva Real Madrid

8. کاربر مقابل از Milad عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فوق حرفه ای
    دوست دختر جدید کریس شبیه خسه نیست ؟
    Hero Enter
    Viva Real Madrid

10. کاربر مقابل از Milad عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فوق حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط Milad نمایش پست ها
    پیشنهاد 25 میلیونی بیلبائو برای ایارا
    کسخلن؟

12. کاربر مقابل از HO33E!N عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فوق حرفه ای
    رونالدو ستاره سابق فوتبال برزیل معتقد است که زلاتان ایبراهیموویچ بهترین مهاجم حال حاضر فوتبال جهان است.

زلاتان ایبراهیموویچ تاکنون برای بسیاری از باشگاه های معتبر اروپایی از جمله یوونتوس، بارسلونا، اینتر، آیاکس و میلان بازی کرده و هم اکنون در پاریسن ژرمن عضویت دارد و آقای گل دو فصل گذشته لیگ 1 فرانسه شده است.

به گزارش وب سایت بین المللی گل، رونالدو در مصاحبه با Sports Illustrated گفت: "من تصور می کنم ایبراهیموویچ بهترین مهاجم جهان است. او شماره 10 را می پوشد، اما وی شبیه یک بازیکن شماره 9 بازی می کند. سال گذشته من دو بار به پاریس سفر کردم و بازی هایی که وی در آن به میدان رفت را نظاره کردم. جنب و جوش او شگفت انگیز است. او خیلی خیلی خوب است و در جابجایی بهترین است."
    رونالدو همچنین معتقد است که زین الدین زیدان که در فینال جام جهانی 98 قهرمانی را از برزیل گرفت و سپس در رئال مادرید با وی همبازی شد، بهترین بازیکنی است که در مقابلش بازی کرده است.
    وی افزود: "زین الدین زیدان بهترین بازیکنی است که در مقابلش بازی کردم. من از تمرین با او لذت می بردم. مردم چیزهای زیادی از او در مسابقه مشاهده می کردند، اما من هر روز او را در تمرینات و بازی ها می دیدم. هر بار گه او را مشاهده می کردم، شگفت انگیز بود."
    رونالدو معتقد است که پائولو مالدینی دوست بسیار خوبی است و او را سرسخت ترین مدافعی که در مقابلش به میدان رفته می نامد و همچنین می گوید بوفون سرسخت ترین دروازه بانی بوده که در مقابلش به میدان رفته است.
    رونالدو همچنین در مورد رابطه دوستی اش با روبرتو کارلوس گفت: "بهترین هم تیمی من روبرتو کارلوس بود. من با روبرتو کارلوس در کمپ های تمرینی بیشتر از تمامی زن های زندگی ام، خوابیده ام! من تمام زندگی ام را با روبرتو کارلوس سپری کرده ام. 20 سال با وی در تیم ملی، رئال مادرید و کورینیتانس هم تیمی بوده ام."

14. کاربر مقابل از HO33E!N عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فوق حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط HO33E!N نمایش پست ها
    کسخلن؟
    یه خری پیدا شده بخرتش ببینم میتونی بپرونیش
    Hero Enter
    Viva Real Madrid

16. کاربر مقابل از Milad عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فوق حرفه ای
    [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

Hero Enter
    Viva Real Madrid

18. کاربر مقابل از Milad عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فوق حرفه ای
    بنا به گزارش as، در ایتالیا بسیاری از رسانه ها مدعی شده اند که پل پوگبا، ستاره تیم یوونتوس ترجیح می دهد پیشنهاداتی از لیگ برتر انگلستان داشته باشد و این یعنی بار دیگر مارکو وراتی به عنوان یکی دیگر از گزینه های کارلو آنچلوتی مطرح می شود، کسانی که به خوبی همدیگر را از زمان حضور در پاریس می شناسند. به نظر می رسد که سرمربی ایتالیایی چندین بار خرید هموطنش را به باشگاه توصیه کرده است. وراتی در مورد گزینه پیش رو مشتاق است و می خواهد فوتبال فرانسه را ترک کند اما ظاهراً اولویت نخست رئال مادرید در نقل و انتقالات تابستانی مارکو رویس و داوید دخئا خواهند بود.
    Hero Enter
    Viva Real Madrid

20. کاربر مقابل از Milad عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

صفحه 648 از 700 نخستنخست ... 148548598638646647648649650658698 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 98 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 98 مهمان ها)