نوشته اصلی توسط HO33E!N پیشینه درخشانی داشت برا همون گفتم ....وگرنه هر کدوم حال دارین یه تاپیک بزنید دور همی بد نی به نظرم یه روز خاصی هم باشه خیلی بهتر میشه مثلا شبای جمعه رو بزاری بحث رو شروع کنیم که همه باشن بعد تو کل روزای هفته بحث رو جمع کنیم
Hero Enter Viva Real Madrid
نوشته اصلی توسط HO33E!N پیشینه درخشانی داشت برا همون گفتم ....وگرنه هر کدوم حال دارین یه تاپیک بزنید دور همی بد نی اخه از هر دری تو اون حرف زدن! سند این تاپیکا رُ 6 دانگ به اسم خودت زدیم دیگه خودت زحمتشُ بکش هر وقت حوصله داشتی
نوشته اصلی توسط HO33E!N ساخو یه کم 3 نمیزنه؟ یکم ولی خیلی خوب شده
نوشته اصلی توسط HO33E!N پپ و گواردیولا عملکردشون جداد جدا برسی کنیم؟ فک کنم عملکرد پپ بکشه به پایان عملکردش تو لیگ قهرمانان امسال خیلی خوب میشه
نوشته اصلی توسط Milad به نظرم یه روز خاصی هم باشه خیلی بهتر میشه مثلا شبای جمعه رو بزاری بحث رو شروع کنیم که همه باشن بعد تو کل روزای هفته بحث رو جمع کنیم واسه خودت و من و حسینم یه سری امتیازات ویژه بذارین
نوشته اصلی توسط Milad فک کنم عملکرد پپ بکشه به پایان عملکردش تو لیگ قهرمانان امسال خیلی خوب میشه کلا عملکردا بهتره در پایان فصل بررسی بشه
نوشته اصلی توسط Herzeleid واسه خودت و من و حسینم یه سری امتیازات ویژه بذارین حضور در بحثا بدون هزینه باشه یا بلیط فروشی صورت بگیره؟
نوشته اصلی توسط Herzeleid واسه خودت و من و حسینم یه سری امتیازات ویژه بذارین دیگه باید بقیه بدونن که احترام به پیشکسوت واجبه
در اخر بهتره نمره هم داده شه تا یه رنکینگی هم از مربی ها و بازیکنا داشته باشیم
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 16 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 16 مهمان ها)
مشاهده قوانین انجمن