الساندرو دل پیه رو در سال 1993 به یوونتوس پیوست و با کسب 8 اسکودتو (2 اسکودتوی وی پس گرفته شد) و یک لیگ قهرمانان و به عنوان رکورددار گلزنی و بازی در یوونتوس، به یک افسانه در این باشگاه تبدیل شد. دل پیه رو در مصاحبه با Gazzetta dello Sport گفت: "در سال 1992 قبل از پیوستن به یوونتوس، میلان در تلاش برای جذب من بود. آگرادی مدیر ورزشی پادووا مبلغ زیادی برای من طلب کرد، بنابراین من به یوونتوس پیوستم. اما من به سیلویو برلوسکونی رییس میلان یک چیزی گفتم: اکنون یک بازیکن آزاد هستم، اگر هنوز شما من را می خواهید."
"به طور جدی از عزت نفسی که او به من داد خوشحالم. من عاشق بازی در کنار بسیاری از بازیکنان میلان بودم، اما خوشبختانه در تیم ملی چنین فرصتی نصیبم شد. زوج مارکو فان باستن بودن، به دلیل کلاس کاری وی و نقشی که به عنوان یک مهاجم نوک ایفا می کرد، می توانست بسیار جالب باشد."
"میلان آریگو ساکی یک نقطه مرجع برای همه بود. برای همه به طور واضح روشن است که میلان، فوتبال را تغییر داد. آن تیم میلان بسیار سازمان یافته بود. سه بازیکن هلندی این تیم (رود گولیت، مارکو فان باستن و فرانک ریکارد) همچون مردانی در مقابل پسران بودند."
دل پیه رو در خصوص دیدار فردای یوونتوس و میلان در سری آ گفت: "رقابت نزدیکی بین این دو تیم همچون رقابت رافا نادال و راجر فدرر در تنیس وجود دارد. میل به پیروزی و مبارزه در هر دو تیم وجود دارد، اما در عین حال احترام زیادی بین دو تیم است."
"اینزاگی؟ به نظر می رسد که او هنوز جوان است، اما طبیعی است. در ایتالیا کار کردن برای مربیان بسیار دشوار است. شما باید ارتباط زیادی با مردم داشته باشید و در عین حال ایده هایتان را داشته باشید. این اصلا آسان نیست."
"پیش بینی من؟ یوونتوس 2-1 پیروز می شود."