صفحه 672 از 700 نخستنخست ... 172572622662670671672673674682 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 6,711 به 6,720 از 6997

موضوع: <<<<<<< اوندسیمای رئال مادرید در میلان >>>>>>>

حرفه ای
    رکورد خارق العاده کارلتو (ft پرز): 6 تا دربی - 4 باخت، دو مساوی

2. کاربر مقابل از vahid عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فوق حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط vahid نمایش پست ها
    رکورد خارق العاده کارلتو (ft پرز): 6 تا دربی - 4 باخت، دو مساوی
    یادش بخیر خوزه به اتلتیکوباخت چه قد فوش خورد که از این تیم درپیت باخته الان بردن همون تیم برامون آرزو شده

4. کاربر مقابل از HO33E!N عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

نیمه فعال
    تسلیت
    تیم رءال باز هم ترکییییییییییییییید

6. کاربر مقابل از k@mbiz عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط HO33E!N نمایش پست ها
    یادش بخیر خوزه به اتلتیکوباخت چه قد فوش خورد که از این تیم درپیت باخته الان بردن همون تیم برامون آرزو شده
    اونم بعد از سه سال باختن... اونم توی وقت اضافه... اونم بعد از اینکه سه تا توپ به تیر زدیم.... اونم با آربلوای کیون نشور

8. کاربر مقابل از vahid عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

حرفه ای
    خوب شد ما باختیم سر و کله بعضی از دوستان هم پیدا شد

علی کاشونی این دور و بر رویت نشده آیا؟

حرفه ای
    حسین در ادامه بحثای دو نفره مون:

تیم ما به شدت توی خط هافبک مشکل داره... مخصوصا هافبک دفاعی... حرفی که از اول فصل هم زدم... ما الان رسما هافبک دفاعی نداریم... چند تا بازیکن داریم که در نقش هافبک دفاعی بازی می کنن...
    البته امروز باید استثنا بشه، چون بدترین شب فصلمون بود، عملا همه به صورت جماعت ریده بودن... از خط دفاعی تا نوک حمله، همه با هم...
    ولی در مجموع تیممون به شدت نیاز به یه هافبک دفاعی شش دنگ داره... پوگبا بدجور واجبه
    البته علاوه بر هافبک دفاعی نیاز به یه پلی میکر همه کاره هم داریم... نه یکی مثل خامس، یکی که بتونه مواقع لازم گره بازی رو باز کنه... در حال حاضر هم هیچ بازیکنی تو ذهنم نیست
    کریس هم فوقش تا یکسال دیگه به دردمون میخوره... باید کم کم با یکی مثل رویس یا هازارد جایگزینش کنیم

البته برای بازی امشب به کارلتو نقد زیاد هست، با این همه غایب باید تیمُ با یه سیستم دیگه ارنج می کرد... وقتی هم جلوی تیمی مثل اتلتیکو با این شرایط دفاعی بازی می کنیم، باید از حربه ای مثل شوت از راه دور زیاد استفاده کنیم ولی متاسفانه تو کل بازی یه دونه شوت زدیم، اونم خارج از چارچوب... مخصوصا که ما این همه شوت زن خوب داشتیم... علاوه بر این کلا امشب باید سعی می کردیم ایستگاهی بگیریم که متاسفانه هیچ کاری توی این زمینه هم نکردیم تیمی که دقیقه 80 تازه اولین کرنرشُ بزنه دیگه حساب کن... البته بازم حرف هست ولی حسش ندارم ادامه بدم

فوق حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط vahid نمایش پست ها
    حسین در ادامه بحثای دو نفره مون:

تیم ما به شدت توی خط هافبک مشکل داره... مخصوصا هافبک دفاعی... حرفی که از اول فصل هم زدم... ما الان رسما هافبک دفاعی نداریم... چند تا بازیکن داریم که در نقش هافبک دفاعی بازی می کنن...
    البته امروز باید استثنا بشه، چون بدترین شب فصلمون بود، عملا همه به صورت جماعت ریده بودن... از خط دفاعی تا نوک حمله، همه با هم...
    ولی در مجموع تیممون به شدت نیاز به یه هافبک دفاعی شش دنگ داره... پوگبا بدجور واجبه
    البته علاوه بر هافبک دفاعی نیاز به یه پلی میکر همه کاره هم داریم... نه یکی مثل خامس، یکی که بتونه مواقع لازم گره بازی رو باز کنه... در حال حاضر هم هیچ بازیکنی تو ذهنم نیست
    کریس هم فوقش تا یکسال دیگه به دردمون میخوره... باید کم کم با یکی مثل رویس یا هازارد جایگزینش کنیم

البته برای بازی امشب به کارلتو نقد زیاد هست، با این همه غایب باید تیمُ با یه سیستم دیگه ارنج می کرد... وقتی هم جلوی تیمی مثل اتلتیکو با این شرایط دفاعی بازی می کنیم، باید از حربه ای مثل شوت از راه دور زیاد استفاده کنیم ولی متاسفانه تو کل بازی یه دونه شوت زدیم، اونم خارج از چارچوب... مخصوصا که ما این همه شوت زن خوب داشتیم... علاوه بر این کلا امشب باید سعی می کردیم ایستگاهی بگیریم که متاسفانه هیچ کاری توی این زمینه هم نکردیم تیمی که دقیقه 80 تازه اولین کرنرشُ بزنه دیگه حساب کن... البته بازم حرف هست ولی حسش ندارم ادامه بدم
    من همیشه گفتم اگر میگم از پپ یا عمو دل خوشم نمیاد به این دلیله که اینا اینقد رو کارشون اصرار میکنن تا گند بزنن ....
    عمو دل کی فهمید اشتباه میکنه؟وقتی که اسپانیا نابود شد ...پپ کی فهمید؟وقتی که بایرن ترکید ...
    آنچلوتی هم تو همین دستس...نه این بازی همه بازی ها اینقد به یه روش که همه میدونن اشتباهه اصرار میکنه تا وقتی که تیم نابود شه ....

الان هم اینقد به یه روش اصرار میکنه سودش اینه که همه با هم تو زمینن و دودش هم فقط تو چش هوادار میره
    ویرایش توسط HO33E!N : 02-07-2015 در ساعت 11:09 PM

12. کاربر مقابل از HO33E!N عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

حرفه ای
    من همیشه گفتم اگر میگم از پپ یا عمو دل خوشم نمیاد به این دلیله که اینا اینقد رو کارشون اصرار میکنن تا گند بزنن ....
    آنچلوتی هم تو همین دستس...نه این بازی همه بازی ها اینقد به یه روش که همه میدونن اشتباهه اصرار میکنه تا وقتی که تیم نابود شه ....
    نمونش فینال اروپا که 3-0 جلو افتاد و جای اینکه بازی رو آروم کنه همون ریتم رو ادامه داد و میلان ترکید ....
    الان هم اینقد به یه روش اصرار میکنه سودش اینه که همه با هم تو زمینن و دودش هم فقط تو چش هوادار میره
    من نگفتم آنچلوتی بهترینه یا بی نقصه...
    دیدی چند تا ایراد هم خودم گرفتم ازش و نقدهای زیادی به کارش داشتم و دارم...
    ولی تو شرایط فعلی بهترینه...
    به نظرت اگه کارلتو بره کیو میاره جاش؟ زیدان که نشون داده هنوز خیلی باید تجربه کسب کنه... مورینیو هم که محاله برگرده... ونگر هم تازه داره تو آرسنال جون میگیره... کلوپ هم که معلوم نیست پرز بتونه باهاش کنار بیاد... اگه بره کی میاد جاش؟ یکی مثل مانچو حتما ...
    به همین خاطر ترجیح میدم بمونه

فوق حرفه ای
    عمو دل کی فهمید اشتباه میکنه؟وقتی که اسپانیا نابود شد ...پپ کی فهمید؟وقتی که بایرن ترکید ...
    نمونش فینال اروپا که 3-0 جلو افتاد و جای اینکه بازی رو آروم کنه همون ریتم رو ادامه داد و میلان ترکید ....
    صد در صد تایید!
    اجازه بده من ونگرم اضافه کنم به این لیست...

فوق حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط Herzeleid نمایش پست ها
    صد در صد تایید!
    اجازه بده من ونگرم اضافه کنم به این لیست...
    ونگر باز میتونه بگه ابزار ندارم این 3 تا چه میتونن بگن؟

صفحه 672 از 700 نخستنخست ... 172572622662670671672673674682 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 94 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 94 مهمان ها)