الان جامی که کار لتو گرفته چه ربطی به بحث ما داره؟؟؟
![smile](images/smilies/515919_129fs2705461.gif)
تو چرا همه چیو قاطی میکنی با هم؟؟؟ الان بحث ما سر بیخار بودن کارلتو تو داری از ارامشش میگی؟؟
![smile](images/smilies/58-00.gif)
مگر مقایسه مربی یا بررسی کارنامه مربی داریم الان؟؟
![smile](images/smilies/495613_245.gif)
بعد من کجای حرفم گفتم مورینیو یا هر مربی دیگه بی نقصه؟؟ اصن اسمی از شخص ثالثی اوردم؟؟
![smile](images/smilies/398719_boredsmiley.gif)
اتفاقا من خودم به مورینیو خیلی انتقاد داشتم واسه پارسال و قضیه مهاجما تو فروم چلسیم چند صد خط در این موردا نوشتم به وقتش... اره صد در صد پارسال دست خودشُ بست بعد یک فصل غر زد که مهاجمامون کیفیت ندارن و مقصر اول و اخرش خودش بود ولی یادت نره یه توجیه داشت همون که اول فصل گفته بود ما امسال جامی مدعی نیستیم و میخواهیم تیم بسازیم...گفت مهاجم مد نظر من رُ الان نمیشه بخریم پس لا اتوئو سر مکینیم تا سال بعد....
بعد اون بازیم که میگی قبول داشت این که میگی قبول داشت با سند و مدرک بیار خواهشا....مهاجم رُ که کل فصل گفت نداریم ولی خلاقیت ابدا حرفی نزده اگر داریو بیاری نشون من بدی من دیگه تا اخرین روزی که بارانم با کسی بحث فوتبالی نمیکنم
اسب قهرمانی هم دیدنی نیست! اسب قهرمانی یعنی 24 هفته در صدر جدول بودن....یعنی بهترین خط حمله لیگُ داشتن...یعنی اقای گل لیگ....یعنی بهترین پاسور گل لیگ... یعنی بیشترین پاس لیگ....یعنی بیشترین دریبل از سوی یک بازیکن در لیگ .... یعنی بیشترین موقعیت های گل خلق شده در لیگ! ...یعنی بیشترین کلین شیت های یک تیم در لیگ ... یعنی تنها تیم شکست ناپذیر در خانه....یعنی بیشترین امتیاز خانگی و بیشترین امتیاز از بازی های خازج از خانه.....یعنی بیشترین تکل!....یعنی صعود به فینال یه جام و اختلاف 7 امتیازی با تیم دوم پس از گذشت تنها 24 هفته
جگواری در کار نبوده پارسال گفتیم اسب کوچک قهرمانیم و دو تیم از ما بهتر بودن امسال تیمی که خواستیم رُ ساختیم و با اقتدار اولیم و اون تیمای مدعی پارسال الان سر رتبه 5 ام دارن دست و پا میزنن ...
![smile](images/smilies/308817_2qcmh45.gif)
پارسال همه گفتن این حرفا بهانست و سال بعدم همینه ولی میبینی که عملا رقابت بر سر قهرمانی رُ همین الان باختن یاای اینا تعبیر حرفای خوزه نیست؟؟
![smile](images/smilies/64319_foryou.gif)
از کجای حرف مورینو تو برداشت کردی تیمی که قرار بود بسازه قراره بره به من سیتی و من یو هفت هشت تا بزنه و......؟؟؟
اسب قهرمانی یعنی تیمی که از روز اول بگه مدعی قهرمانیم و جام بیاره همین و بس...جام ها رُ ما میبریم بازی زیبا و فلسفه فوتبال و ونگر بال و تیکی تاکا هم واسه دوستان که با همینا خوش باشن
گر چه امار دادم خدمتت بیشترین موقعیت خلق شده از سوی یک تیم و بیشترین موقعیت خلق شده توسط یک بازیکن هر دوش واسه تیم ماست فعلا
خیلی به حاشیه رفتیم بگذریم!
من هنوزم قاطعانه روی حرفم هستم من کاری ندارم پرز چه کار میکنه از نظر من مسئول اصلی نقل و انتقالات تیم مربی! و اصلا این حرفا سرم نمیشه که فلانی خودش میخواست بره....فلانی رُ کارلتو نقشی در رفتنش نداشت.....فلانی رُ پرز خرید
مربی اگر بی بخار باشه حقشه ضربشم بخوره به وقتش چون خود کرده را تدبیر نیست!
پ ن : خوب یا بد! بخوای یا نه این تیمی که کارلتو خودش ساخته و نتایجشم برمگرده به خودش نه پرز و بقیه