صفحه 679 از 700 نخستنخست ... 179579629669677678679680681689 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 6,781 به 6,790 از 6997

موضوع: <<<<<<< اوندسیمای رئال مادرید در میلان >>>>>>>

فوق حرفه ای
    کارلو آنچلوتی در مصاحبه با بیلد گفت :” به بیل و رونالدو گفتم که باید کیفیتشان را در خدمت تیم قرار بدهند. با آنها و هیچ ستاره دیگری مشکلی نداریم. سطح بسیار بالایی در تیم وجود دارد. مسلما وقتی بازیکنی مثل رونالدو در ترکیب باشد همه تلاشش را برای بردن جامها انجام می دهد.” کارلتو در مورد شخصیت خودش گفت :” به شدت مشابه تونی کروس هستم. من و او زیاد اهل صحبت نیستیم بلکه کارمان را می کنیم. فرمول موفقیت این است که بازیکنان بتوانند حس خوبی داشته باشند. من آرام هستم و سعی می کنم که با گفتگو مشکلات را حل کنم البته مثل هر انسان دیگری ممکن است گاهی عصبی شوم.”

وی در ادامه گفت :” سابقه داشته که در رختکن بطری پرت کنم و به دیوار لگد بزنم. وقتی اعصابت به هم بریزد شرایط قابل کنترل نیست.”

کارلتو بیان کرد که ” مربیگری رئال آسان ترین کار دنیاست. جو تیم خیلی خوب است. تیمی جد و حرفه ای در اختیار داریم و هرگز مشکلی حس نکرده ام.”
    آنچلوتی در مورد این که گفته می شود که مدیران باشگاه ها در مورد چیدمان ترکیب به او دستور می دهند بیان کرد :” این اسفانه در ایتالیا ساخته شد. پرز یا برلوسکونی باهوش هستند و به مربی نمی گویند که چه ترکیبی بچیند.”
    کارلتو گفت که یورگن کلوپ را تحسین می کند و در مورد احتمال ملحق شدنش به بایرن در آینده گفت:” باشگاه بزرگی هستند.”
    Hero Enter
    Viva Real Madrid

فوق حرفه ای
    Hero Enter
    Viva Real Madrid

3. کاربر مقابل از Milad عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط Milad نمایش پست ها
    فابیو هم مصدوم شد رفت تا بعد بازی شالکه
    این انجلوتی چقدر خرشانسه
    کروس هم مصدوم بشه قشنگ میتونه خودش و هیرو رو بزاره تو ترکیب

حرفه ای
    این خورخه مندز چی گه میخوره هی مصاحبه میکنه

فوق حرفه ای
    به گزارش فوتبال اسپانیا هافبک 29 ساله کروات در ماه نوامبر و در دیدار ایتالیا و کرواسی از ناحیه همسترینگ دچار مصدومیت شد. مارکا اعلام کرد که این بازیکن در مراحل پایانی ریکاوری قرار دارد و در آستانه بازگشت به میادین است. تیم رئال مسلما می خواهد که مودریچ زودتر به تیم بازگردد اما تاکنون تاریخ دقیق بازگشت او به تیم مشخص نیست. کارلو آنجلوتی مشتاق است تا هافبک مورد علاقه خود را هر چه زودتر در ترکیب خود داشته باشد.

کهکشانی ها مشتاقند که او را به زودی در ترکیب تیم خود داشته باشند و به نظر می رسد که او می تواند در دیدار برگشت مرحله حذفی لیگ قهرمانان برابر شالکه آماده بازگشت به میادین باشد. این دیدار در تاریخ 10 مارس برگذار خواهد شد.
    Hero Enter
    Viva Real Madrid

فوق حرفه ای
    مهاجم ملی پوش انگلیس که از زمان انتقال به لیورپول 37 گل در 56 گل برای باشگاه به ثمر رسانده است، در این فصل نتوانسته به دلیل مصدومیت و به مانند فصل گذشته مثمر ثمر واقع شود. با این حال او بازگشت خوبی پس از چند مصدومیت پیاپی داشته است و بار دیگر خود را به ترکیب تحمیل کرده است. استوریج به لیورپول اکو گفت: "من هنوز بازی سایر بازیکنان را نگاه می کنم. بعضی ها را پنج بار دیده ام. گاهی شده که چندین بار پشت هم بازی های بازیکنی را ببینم. من دی وی دی هایی از رونالدو، تیری آنری، فاولر و برگکمپ دارم. این لیست ادامه دارد. من هنوز کلیپ هایی از رود فن نیستلروی را می بینم. یادم هست که زمانی که در چلسی بودم، آنچلوتی به من می گفت دی وی دی های اینزاگی را ببین و دویدن او را ببین و مشاهده کن که چطور به گل می رسد. اینزاگی یکی از بازیکنانی است که دیدن بازی او را دوست دارم چون بازیکنی کاملا متفاوت از من است و چیزهای زیادی از او یاد گرفته ام. شاید پر بیراه نباشد که بگویم تعداد زیادی از گل های من از دیدن بازی های او نشات گرفته اند."

فوق حرفه ای
    او در مصاحبه با ‘But! Football Club’ که 16 فوریه در نسخه ‘Surface Magazine’ منتشر خواهد شد گفت: "من بازیگر نیستم، و برای دوربین ها بازی نمی کنم چرا که نمی توانم. برخی افراد هستند که این کار را خیلی خوب انجام می دهند، اما من نمی توانم." مهاجم تیم رئال مادرید در ادامه افزود: "نمی دانم آیا فرانسه مشکلی با موفقیت دارد یا نه. مشخص است که نمی توانید همه را راضی کنید. اما به هر صورت، من به سابقه خود افتخار می کنم. من همینم که هستم، در زندگی دوست دارم بخندم و با همه به خوبی کنار می آیم. آنها می گویند که برخی از مردم مرا دوست ندارند، اما زمانی که در خیابان ها قدم می زنم، افراد مسن تر، جوان تر، زن و بچه و همه به من ابراز محبت می کنند. شاید شما بیش از حد در مورد من صحبت می کنید؟"
    بنزما در مورد انتقاداتی که هنگام بازی برای تیم ملی فرانسه با آن مواجه می شود، گفت: "برای من، کند بودن نقص نیست، تنها چیزی که اهمیت دارد گل ها هستند. شما می توانید در نقش یک مهاجم تجدید نظر کنید، اگر شما تنبل هستید و زیاد نمی دوید اما گل می سازید، هیچ چیز بدی در این مورد وجود ندارد.
    وقتی انتقادات از جانب کسی باشد که در بالاترین سطح بازی کرده یا فوتبال را می شناسد، من آنها را قبول می کنم. در اینگونه موارد، نمی توانم چیزی بگویم. اما وقتی این انتقادات از سوی افرادی باشد که هیچوقت در سطحی بازی نکرده اند، متأسفم اما به آنها گوش نخواهم داد."

فوق حرفه ای
    شنیده ها حاکی از آن است که دو تیم بارسلونا و رئال مادرید به دنبال جذب، مدافع تیم میلان ایتالیا، متیو دی شیلیو هستند. مدافع روسونری که به دلیل التهاب کف پا، احتمالاً تا پایان فصل نتواند به میادین فوتبال باز گردد، مورد توجه سرمربی ایتالیایی رئال مادرید قرار گرفته است. اگرچه نشریه Sport اسپانیا، گزارش می دهد که بارسلونا نیز این مدافع ایتالیایی را در لیست خرید خود برای تابستان پیش رو قرار داده است.
    گفته می شود، کارلو آنچلوتی، سرمربی اسبق میلان و فعلی تیم رئال مادرید، اصرار زیادی به جذب این مدافع جوان و خوش آتیه ایتالیایی دارد. اگرچه باشگاه میلان طبق شنیده ها برای اعلام رضایت جدایی دی شیلیو، پیشنهادی حدوداً 20 میلیون یورویی را تقاضا نموده است.

فوق حرفه ای
    رویس و هازارد تمدید کردن مونده فقطرحیم و دخه آ اونا هم تمدید کنن خیالمون راحت میشه

فوق حرفه ای
    امرسون، هافبک سابق باشگاه یوونتوس از پل پوگبا خواسته آن اشتباهی مبنی بر ترک یووه و پیوستنش به رئال مادرید را تکرار نکند.

به گزارش گل، هافبک برزیلی در سال 2006 تورین را به مقصد سانتیاگو برنابئو ترک کرد، اما پس از یک فصل ناموفق مادرید را ترک نمود. امرسون در حال حاضر به پوگبا هشدار داده است که این مسئله ثابت شده است و او نباید این اشتباه را تکرار کند. بنابراین بهتر است در یوونتوس باقی بماند.

امرسون به Tuttosport می گوید: "پوگبا نباید آن اشتباهی را که من مرتکب شدم، تکرار نماید. شما زمانی که به یک تیم جدید ملحق می شوید، باید از اول دوباره شروع کنید. پوگبا دارای یک وضعیت خاص در یوونتوس است، کنار او یک هافبک خاص مانند پیرلو حضور دارد. من از او می خواهم قبل از ترک یووه و رفتن به رئال مادرید کمی فکر کند.
    این چیزی که در رئال مادرید می درخشد طلا نیست. هواداران آنها بسیار پر توقع هستند، آنها همیشه انتظار یک بازیکن جدید و متفاوت را دارند، حتی اگر برای خرید او بیش از 100 میلیون یورو پرداخت کرده باشند.
    کریستیانو رونالدو بعد از تمام چیزهایی که به دست آورده همواره از طرف هواداران حمایت خواهد شد، اما این کار برای بازیکنان جدید بسیار دشوار است و آن ها تحت تاثیر قرار می گیرند. مادرید یکی از بهترین باشگاه ها در جهان است، اما یوونتوس نیز به سطح گذشته خود باز می گردد. آنها سری آ را تحت سلطه دارند و حالا چشم به موفقیت های اروپایی دوخته اند."
    پوگبا 21 سال به تازگی قراردادی امضا کرده که تا پایان ژوئن 2019 اعتبار دارد. اما رایولا در آخرین گفته هایش بیان کرده که این بازیکن فرانسوی در آینده ای نه چندان دور، تورین را ترک می کند. پاریسن ژرمن، چلسی و منچستر یونایتد نیز خواهان به خدمت گرفتن این بازیکن آینده دار هستند.

12. کاربر مقابل از HO33E!N عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

صفحه 679 از 700 نخستنخست ... 179579629669677678679680681689 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 96 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 96 مهمان ها)