کاناوارو:” راموس می تواند توپ طلا را ببرد”
فابیو کاناوارو ، مدافع اسبق رئال در مورد شانس های رسیدن توپ طلا به راموس صحبت کرد.
وی گفت :” مسلما او شانس دارد . باید جام جهانی خوبی داشته باشد . به نظرم برزیل برایش خیلی مهم خواهد بود. اگر اسپانیا تورنمنت خوبی داشته باشد مطمئنم راموس جزء مدعیان توپ طلا خواهد بود.”
کاناوارو در ادامه گفت :” تردیدی نیست که برای مدافعان خیلی مشکل است که توپ طلا ببرند . وقتی من جایزه را بردم ، رونالدینیو و زیدان بردند و حالا کریستیانو و مسی هستند. راموس از زمانی که من به رئال آمدم تجربه دفاع وسط شدن را شروع کرد و امیدوارم که به همین خاطر هم که شده توپ طلا ببرد چرا که بخشی از این جایزه برای من خواهد بود (می خندد) . راموس توانست چمپیونزلیگ را برای رئال عوض کند.”
اگر اسپانیا قهرمان بشه که نمیشه و اگر راموس بدرخشه شاید وگرنه خیلی بعیده![]()
مسافرت بودم شارژ گوشیم تموم شده بود وقتی رسیدم خونه دیدم 10-15 تا اس واسم اومده از حسین وثوق![]()
گفتم حتما هواپیمای رئال سقوط کرد میخواد خبر بده اینقد اس واسه چی![]()
نوشتی که ایکر برگشت
میلاد قبلش خبر داده بود ایکر مصدوم شد تو بازی
من نوشتم جدی خیلی خوب شد..... فک کردم بازی جدیده
یه چندفحش واسم نوشتی و گفتی ایکر مصدوم شد چرا س شعر میگی![]()
تا 5-6 روز تو این فکر بودم جریان چیه فهمیدم گوشی که خاموش بود اس که میدادی نمیرسید![]()
مارادونا:” مودریچ رهبر کرواسی است”![]()
عملکرد لوکا مودریچ در رئال مادرید به حدی درخشان بود که مارادونای اسطوره ای هم به تمجید از او پرداخت.
مارادونا گفت:” برزیل در بازی افتتاحیه با فشار بسیار زیادی مقابل کرواسی بازی می کند . کرواسی می تواند آزارشان بدهد چرا که لوکا مودریچ آنها را رهبری می کند.”
رونالدو نازاریو:” کریستیانو در حال حاضر خیلی بهتر از مسی است”![]()
رونالدو نازاریو ، پیشکسوت فوتبال برزیل گفت که در حال حاضر کریستیانو خیلی بهتر از مسی است.
وی در مصاحبه با گاتزتا گفت :” در حال حاضر بی هیچ تردیدی کریستیانو خیلی بهتر از لئو مسی است. البته باید دید که رونالدو بعد از مصدومیت زانویش چطور خواهد بود.”
در حال حاضر 5 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 5 مهمان ها)