روزنامه مارکا با چاپ عکسی از لحظه بالا بردن جام توسط سرخیو راموس، نوشته:" افتخار بی پایان"
روزنامه مارکا با چاپ عکسی از لحظه بالا بردن جام توسط سرخیو راموس، نوشته:" افتخار بی پایان"
روزنامه ها آ.اس هم عکس لحظه بالا بردن جام توسط راموس را به عنوان عکس یک انتخاب کرده و از بی رحمی دوباره دیدار فینال برای اتلتیکو نوشته است.
نشریه آ ب ث هم تیتر اصلی اش را به رسیدن رئال به یازدهمین قهرمانی در چمپیونزلیگ اختصاص داده است.
"قهرمانان" تیتری است که نشریه لا راسون برای یازدهمین قهرمانی رئال در اروپا انتخاب کرده است.
ال موندو با چاپ عکسی از ناراحتی بازیکنان اتلتیکو بعد از شکست در ضربات پنالتی، تیتر زده:" افسوس بی نهایت"
نشریه اسپورت هم تیتری مشابه با ال موندو انتخاب کرده و از آفساید بودن گل سرخیو راموس و از دست رفت یک پنالتی برای اتلتیکو نوشت.
بنزما: امیدوارم سالها در رئال بمانم
کریم بنزما، مهاجم رئال مادرید پس از کسب عنوان قهرمانی چمپیونزلیگ عنوان کرد که امیدوار است سالها در رئال بماند.
به گزارش "ورزش سه"، شب گذشته رئال مادرید و اتلتیکومادرید به مصاف یکدیگر رفتند که در نهایت بازی در پایان 90 دقیقه با تساوی 1-1 دو تیم به پایان رسید و پس از وقتهای اضافه بدون گل، کار به پنالتی کشید. رئال در پنالتی ها اتلتیکو را شکست داد و قهرمان چمپیونزلیگ شد. بنزما در این رابطه گفت:" خوشحالم و امیدوارم سالها در رئال بمانم. از مردم مادرید و خوانواده ام ممنونم. از همه ممنونم زیرا آنها بخشی از زندگی من هستند و ما هم به جام گرفتن عادت کرده ایم. به تیم افتخار میکنم و خوشحالم زیرا این یک جام خیلی مهم برای همه است و باید از هواداران، رئیس باشگاه، زیدان و هم تیمیهایم تشکر کنم."
یادگاری راموس از فینال میلان (عکس)
سرخیو راموس بار دیگر یک شب فراموش نشدنی را در فینال چمپیونزلیگ تجربه کرد و در نهایت یک یادگاری ویژه با خود به خانه برد.
به گزارش "ورزش سه"، راموس که در فینال لیسبون، گل تساوی رئال را به ثمر رسانده بود و مانع از شکست تیمش در 90 دقیقه شده بود، شب گذشته تک گل رئال را به ثمر رساند و کمک کرد تا این تیم بار دیگر قهرمانی در چمپیونزلیگ را جشن بگیرد. او که برای اولین بار به عنوان کاپیتان اول رئال، یک قهرمانی را جشن می گرفت، در نهایت تور یکی از دروازه های سن سیرو را به عنوان یادگاری به خانه برد.
در حال حاضر 3 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 3 مهمان ها)