صفحه 71 از 700 نخستنخست ... 2161697071727381121171571 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 701 به 710 از 6997

موضوع: <<<<<<< اوندسیمای رئال مادرید در میلان >>>>>>>

فوق حرفه ای
    گفتم عین ادم شرکت کن یعنی کل مراحل رو بزار
    Hero Enter
    Viva Real Madrid

فوق حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط vahid نمایش پست ها
    من که شرکت کردم الدنگ
    اینقد گفتی لوکاکو شنیدن

فوق حرفه ای
    پلاتینی: دیگر از بلاتر برای ریاست فیفا حمایت نمی کنم

رئیس یوفا معتقد است که بلاتر دیگر نباید برای ریاست فیفا نامزد شود
    میشل پلاتینی، رئیس یوفا، اعلام کرد کار سپ بلاتر به عنوان رئیس فیفا به پایان رسیده و از حضور او در انتخابات سال آینده ریاست فیفا حمایت نکرد.

بلاتر که سال 1998 ریاست فیفا را برعهده گرفت، روز گذشته اعلام کرد ماموریتش به عنوان رئیس این نهاد به پایان نرسیده و قصد دارد در انتخابات سال 2015 نیز شرکت کند.
    پلاتینی به نشریه اکیپ گفت:" من دیگر از او حمایت نمی کنم؛ دیگر بس است. من مدت هاست که او را می شناسم و به او علاقه مندم اما دوست ندارم یک دوره دیگر رئیس فیفا شود.
    من در سال 1998 از او حمایت کردم اما در انتخابات سال 2014 از او حمایت نمی کنم. در آینده، من حامی بلاتر نخواهم بود. من این را به خودش هم گفته ام. فکر می کنم فیفا نیاز به یک هوای تازه دارد."
    پلاتینی همچنین تایید کرد که قصد دارد برای ریاست فیفا کاندیدا شود اما تاکید کرد که این برای از دور خارج کردن بلاتر نیست.
    " این به خاطر بلاتر نیست که میشل پلاتینی قصد نامزدی دارد.
    تنها دغدغه من، کارهایی است که می خواهم انجام بدهیم. من تقریبا 60 سال دارم و نیاز دارم که بدانم چه کارهایی می خواهم انجام بدهم."

از بارسا نا امید شده میخواد بره 2-3 دوره فرانسه رو قهرمان جهان کنه

فوق حرفه ای
    توان قهرمان کردن فرانسه رو نداره ولی اگه بتونه من به شخصه حمایت میکنم ازش
    Hero Enter
    Viva Real Madrid

فوق حرفه ای
    ............

فوق حرفه ای

شاید تانزی (رئیس پارما) می خواست یک برچسب قیمت روی من بزند و در پارمالات به فروش برساند. البته اگر این کار را انجام می داد به سود خوبی می رسید!
    کریسمس نزدیک بود. بعد از یک تساوی در برابر آتالانتا، اولتیماتوم دریافت کردم. پیام کاملا روشن بود: بازنده نشو!
    البته گمان می کنم تنها نباختن کافی نبود. تا پایان نیم فصل ما دو بازی خارج از خانه دیگر داشتیم: یکی در ویچنزا و دیگری در سن سیرو برابر آث میلان ساکی. بازی اول به خیر گذشت. بناریوو با یک شوت زیبا از بیرون باکس پنالتی مرا نجات داد. آن بازی 1-1 تمام شد. هر چند ممکن بود اتفاقات بدتری هم بیفتد. گل هم بهترین گل روز یکشنبه بود هم بهترین گل هفته سری آ.
    اما تانزی می گفت باید بهتر کار کنیم. آن روزها او زیاد ما را دوست نداشت ولی نمی توانست قرار شامی که قبلا مشخص شده بود را کنسل کند. چند روز قبل از اینکه به میلان سفر کنیم، قرار شد شام کریسمس را در منزل رئیس صرف کنیم.
    همه هدیه دادند و هدیه گرفتند. بازیکنان تیم هم یک سری کامل کیف های شیک برای من تهیه کرده بودند. ما مهمان کسی بودیم که هیچ علاقه ای به دیدن ما نداشت.
    رئیس گفت:" عصر به خیر! می دانی که تیم شرایط بدی دارد؟ کارلتو، باید بدانی که اگر برابر میلان پیروز نشویم، اخراجت می کنم!"
    دیگر اشتها نداشتم. فکر کنم این حس را در عمرم فقط یک بار تجربه کردم. شکست دادن روسونری در استادیوم خانگی اش؛ ماموریت غیر ممکن یا چیزی شبیه به آن! خبر به سرعت پخش شد و حتی نزدیک ترین مشاوران رئیس، سعی کردند نظرش را تغییر دهند. آن ها می گفتند:"آقای رئیس، باید در سن سیرو بازی کنیم. یک تساوی آبرومندانه کافی نیست؟"
    اما او راضی نمی شد:" باید برنده شویم و برنده هم می شویم." او معتقد بود با این کار به من کمک می کند. می حس خوبی نداشتم. اصلا خوش بین نبودم. تصمیم گرفتم کاری انجام دهم.عصر روز قبل از بازی، همه بازیکنان را به اتاقم در هتل دوریا دعوت کردم و جشن خداحافظی گرفتیم. با همه خداحافظی کردم و گفتم:" دوران خوبی کنار شما داشتم. کوتاه
    بود ولی تاثیر گذار."
    ما 1-0 برنده شدیم٬در سن سیرو و در برابر آ ث میلان.نزدیک تعطیلات عید. به نظرم آن برد هدیه ای بود از طرف ساکی! شاید او با خود گفته اخراج آنچلوتی، برای من هم یک شکست است.
    بعد از تعطیلات ما یوونتوس را هم 1-0 شکست دادیم.
    در ان فصل 11 بار 1-0 برنده شدیم.
    همه این بردها به لطف مهارت دورازه بانی ناشناخته بود؛ بوفون. و البته دو مدافع وسط که زیاد خاص نبودند؛ تورام و کاناوارو. و البته یک مهاجم نه چندان برجسته؛ کرسپو.

فوق حرفه ای

هنگامی که بخاطر سوء مصرف مواد مخدر دچار اختلال روانی شده بودم و در آسایشگاه بستری بودم با دیگر بیماران که مشکل روانی داشتند صحبت میکردم آنها هرکدام خود را یه شخصیت مهم تاریخی میپنداشتند یکی میگفت من ناپلئون هستم دیگری میگفت انیشتن هستم همگی نیز باور میکردند ولی هنگامی که من میگفتم دیگو مارادونا هستم کسی باورش نمیشد.

فوق حرفه ای

رسمی: سسک فابرگاس به چلسی پیوست

فوق حرفه ای
    [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

فوق حرفه ای
    خاک بر سر مورینیو

صفحه 71 از 700 نخستنخست ... 2161697071727381121171571 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 37 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 37 مهمان ها)