نوشته اصلی توسط mohammad خدایا این پیرمرد خرفت رو ببر کس شعره
Hero Enter Viva Real Madrid
دارم بازی فینال لیسبون رو میبینم بعد 2 هزار بار هم میبینی باز بهت حال میده
نوشته اصلی توسط Milad کس شعره وقتی پرز مدیر عامل باشه اسم رئال مادرید عوض کرد نباید تعجب بکنی دیگه بعد از قضیه اوزیل هر چیزی واسم قابل باوره
نوشته اصلی توسط Milad دارم بازی فینال لیسبون رو میبینم بعد 2 هزار بار هم میبینی باز بهت حال میده اینو من هر روز ظهر بازی رئال و بایرن و رئال اتلتیکو رو میبینم مخصوصا با گزارش مزدک و جواد
نوشته اصلی توسط mohammad وقتی پرز مدیر عامل باشه اسم رئال مادرید عوض کرد نباید تعجب بکنی دیگه بعد از قضیه اوزیل هر چیزی واسم قابل باوره من دیگه اگه دیماریا و خدیرا برن ناراحت نمیشم چون خودمو اماده کردم ولی ایسکو ... پرز دیوث داره کاری میکنه 12 سال دیگه قهرمان شیم
نوشته اصلی توسط mohammad اینو من هر روز ظهر بازی رئال و بایرن و رئال اتلتیکو رو میبینم مخصوصا با گزارش مزدک و جواد باگزارش فارسی خیلی فاز میده
نوشته اصلی توسط Milad من دیگه اگه دیماریا و خدیرا برن ناراحت نمیشم چون خودمو اماده کردم ولی ایسکو ... پرز دیوث داره کاری میکنه 12 سال دیگه قهرمان شیم اخه رئال مادریدو چه به جوونگرایی و اینده نگری
نوشته اصلی توسط Milad باگزارش فارسی خیلی فاز میده تازه من بازی رئال-غارسا فینال جام حذفی هم میبینم 3 بازی رو هر روز میبینم
نوشته اصلی توسط mohammad تازه من بازی رئال-غارسا فینال جام حذفی هم میبینم 3 بازی رو هر روز میبینم بازی با بایرن زیاد فاز نمیده ولی اون دو تا خیلی بیشتر فاز میده
نوشته اصلی توسط mohammad اخه رئال مادریدو چه به جوونگرایی و اینده نگری ما همون باید چشممون به این باشه کی خوب بازی میکنه بریم بخریمش ممد نگردو رو خدا کنه بر گردونن
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 38 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 38 مهمان ها)
مشاهده قوانین انجمن