کروس چالش شش جامه شدن را پذیرفت
“هدفم بردن همه جامهاست”
“حس کردن فشارها را دوست دارم، برای بردن همه جامها این جا هستم”
“۵ آگوست به تمرینات اضافه می شوم و بعد از آن تصمیم می گیریم که در سوپرکاپ اروپا در روز ۲۲ آگوست حاضر باشم یا نه”
۱۰ هزار مادریدیستا در مراسم معارفه
بازیکن آلمانی تا ۲۰۲۰ امضا کرد
ایسکو رُ بفروشن نفهمی محضه....
اگر میخوان ردش کنن به یه تیم خوب قرضش بدن...
همه آرزوی همچی بازیکنی دارن
تشکر خدیرا از حمایت رئال و آنجلوتی
سامی خدیرا ، بازیکن آلمانی رئال مادرید در پیغامی از حمایت ها از خودش در زمان مصدومیتش تشکر کرد.
وی گفت :” در چنین لحظاتی اراده، نیرو ، ایمان ، تلاش و جاه طلبی خیلی مهم است. این ها می توانند همه چیز را آسان کنند. همیشه باید به خودت باور داشته باشی و جاه طلب باشی . این کلید موفقیت است. من یک جهنم سه ماهه را تجربه کردم و همه تلاشم را کردم تا قهرمان دنیا باشم و به خواسته ام رسیدم. ”
وی افزود :” از افراد و شخصیت های مختلف تشکر می کنم. از آنجلوتی به خاطر اعتماد همیشگی به من و رئال مادرید ، کار مندانش و وکیلم متشکرم چرا که با من همکاری کردند.”
خدیرا در مورد بوئنیش ، جراح خود گفت :” از درمان پزشکی او متشکرم. از کریستین سانتاندر، بدنساز شخصی خودم به خاطر پنج ماه بی خیال شدن خانواده اش و حضور در کنار من سپاسگزارم. از فدراسیون فوتبال آلمان و لوو به خاطر حمایتشان نیز سپاسگزارم.”
میلان مشتری ایسکو شد
ایسکو تبدیل به یکی از گزینه های اصلی میلان برای خرید در خط میانی و پر کردن جای روبینیو شده است.
در حقیقت روسونری ها به خرید این هافبک می اندیشند و می خواهند او را به جمع نفرت خود اضافه کنند. البته کاملا بعید به نظر می رسد که ایسکو بخواهد در باشگاهی بازی کند که هدفش حضور در لیگ اروپاست!
پاسخ منفی زیزو به یووه
پس از استعفای ناگهانی کونته، یووه سخت تلاش کرد تا زیدان را به خدمت بگیرد اما پاسخ این مربی منفی بود.
در حقیقت او همه فکر و ذکر خود را روی کاستیا گذاشته است و به هیچ گزینه دیگری نمی اندیشد.
به گزارش "کادنا سر" هافبک برزیلی رئال مادرید کاسمیرو برای یک فصل به باشگاه پورتوی پرتغال قرض داده خواهد شد.مذاکرات بین رئال و باشگاه پرتغالی در فاز پیشرفته ای قرار دارد و تا ساعاتی دیگر این انتقال جنبه رسمی به خود می گیرد. کاسمیرو سال 2013 به رئال مادرید ملحق شد اما بخاطر اینکه بازی های بیشتری به او برسد مسئولان رئال تصمیم به انتقال قرضی او به پورتو گرفته اند.
در قرارداد او با پورتو بندی گنجانده شده که در صورت تمایل رئال به فروش این بازیکن در فصل آینده، باشگاه پورتو مقدم تر از سایرین خواهد بود.
قهرمان سابق پرتغال قصد دارد تا کاسمیرو را در هنگام سفر به آمریکا در اختیار داشته باشد
احتمال ماندن خدیرا برای حمایت از کروس
همچنان اخبار ضد و نقیض در مورد رئال مادرید ادامه دارند اما بعید نیست که این بازیکن در رئال مادرید ماندنی شود.
ماندن او بی تردید بهترین خبر برای کروس است. کروس در آغاز حضورش در اسپانیا نیاز به یک همراه را حس خواهد کرد که حضور خدیرا به عنوان یک هم تیمی در تیم ملی و یک هموطن می تواند کمک حال او باشد.
در حال حاضر 30 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 30 مهمان ها)