با پرز قهرمان اروپا میشه رئال
دیدی که بعد چند وقت دوباره خودش اومد تیم قهرمان اروپا شد.. هرچند شخصیت بازیکنا رو به گه میکشه :))
با پرز قهرمان اروپا میشه رئال
دیدی که بعد چند وقت دوباره خودش اومد تیم قهرمان اروپا شد.. هرچند شخصیت بازیکنا رو به گه میکشه :))
تیم قهرمان رو گایید دو تا قهرمانی رو ازمون گرفت اون تیم سال بعدش قهرمان میشد نذاشت قهرمان شه بعد تیم 12 سال به فنا رفت بعد الان قهرمان شدیم به جای تقویت تیم هر چی ستاره تو تیم بود فروخت ایارامندی رو نگه داشت که شاف کنیم ؟پرز الانم قهرمان شد کار شاخی نکرده این همه خرج کرد بعد 5سال تیم قهرمان شد تیم رو 5 سال بدید دست من 2تا یو سی ال میارم
Hero Enter
Viva Real Madrid
گرت بیل در فاصله یک ساعت و نیم تا پایان فصل نقل و انتقالات تابستانی شرایط امسالش را با سال گذشته قیاس کرد. وی گفت :” حال بسیار متفاوتی نسبت به این لحظه در سال گذشته دارم! ببینیم که در آخرین لحظات روز پایانی فصل نقل و انتقالات چه می شود.”
Hero Enter
Viva Real Madrid
برخی از پیشکسوتان انتقاد تندی را از انتقال چیچاریتو هرناندز به رئال مادرید انجام داده اند. پولی رینکون، مهاجم اسبق رئال با انتقاد از انتقال چیچاریتو گفت :” این یک جوک است. تنها دلیلی که می توان این خرید را توجیه کرد ، پر کردن نیمکت است”
رابی فاولر نیز اظهار داشت :” هرناندز در رئال مادرید … تصمیم عجیبی است. درک نمی کنم که او از نیمکت یک باشگاه راهی نیمکت باشگاهی دیگر شود!”
اوون ، بازیکن اسبق رئال و یونایتد هم بیان کرد:” چیچاریتو خودش را نیشگون می کرد، او در یونایتد هم بازی نمی کرد و حالا به رئال رفته است!”
Hero Enter
Viva Real Madrid
ولی چیچاریتو رو خوشحال شدم خریدیم
Hero Enter
Viva Real Madrid
در حال حاضر 112 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 112 مهمان ها)