دیگه از فوتبال خسته شدم
خروج دی ماریا و ژابی آلونسو از رئال مادرید و نتایج ضعیف رئال در مسابقات اخیر خود (از دست دادن سوپرجام اسپانیا و مهمتر از آن، شکست سنگین 4-2 در مقابل سوسیه داد) باعث شده است که هواداران رئال چندان نگاه مثبتی به تیم امسالشان نداشته باشند. علی رغم اینکه سه بازیکن برتر جام جهانی برزیل در این تابستان به رئال مادرید اضافه شده اند : کروس - خامس و ناواس.
وبسایت as از هواداران رئال خواسته بود تا در مورد شرایط امسال رئال نظر خود را بیان کنند. اینکه تیم امسالشان بهتر است یا تیم فصل گذشته.
نتیجه نظرسنجی جالب بود.79 درصد اعتقاد داشتند که تیم فصل گذشته رئال به مراتب بهتر و قدرتمندتر از تیم این فصل است.
جالب است بدانید که در دو فصل اخیر بالغ بر 10 بازیکن شاخص و ثابت رئال از این تیم جدا شده اند.
کریس رونالدو، ستاره رئال مادرید، اعلام کرد که نمی تواند نظرش را در مورد نقل و انتقالات تابستانی این باشگاه بیان کند اما تلویحا از خرید و فروش های باشگاه رئال در این تابستان ابراز ناخرسندی کرد. رئال در این تابستان بازیکنی مانند ژابی آلونسو، آنخل دی ماریا، دیه گو لوپس و آلوارو موراتا را فروخت و در مقابل بازیکنانی مانند کیلور ناواس، تونی کروس، خامس رودریگس و خاویر ارناندس را به خدمت گرفت.
رونالدو که در حاشیه یک برنامه تبلیغاتی برای کمپانی ساعت سازی Tag Heuer با خبرنگاران صحبت می کرد، گفت:"
من نظرات محکم خودم را دارم اما نمی توانم همیشه نظرم را بیان کنم. در این صورت، فردا تیتر اصلی همه روزنامه ها خواهم بود و نمی خواهم این اتفاق رخ بدهد. اما اگر رئیس باشگاه فکر می کند که این بهترین تصمیم برای باشگاه است، باید به آن احترام بگذاریم و از آنها حمایت کنیم."
رونالدو تایید کرد که حضور بازیکنان جدید می تواند به تغییر در سبک بازی رئال منجر شود:" با بازیکنان جدید، سبک بازی ما تغییر می کند؛ بهتر یا بدتر.
دی ماریا و ژابی برای ما بازیکنان بسیار مهمی بودند اما آنها حالا رفته اند و باید از حضور بازیکنان جدید خوشحال باشیم. مطمئنا ما نتایج خوبی خواهیم گرفت."
رونالدو به دلیل مصدومیت، دیدار شب گذشته رئال مقابل سوسیه داد را از دست داد ما انتظار داشت که بتواند در دیدار بعدی رئال در لالیگا به میدان برود.
" دیروز من شروع به دویدن کردم. مطمئنم در یک هفته آینده به آمادگی 100 درصد می رسم. دیدار مقابل سوسیه داد بازی عجیبی بود. ما 2-0 جلو بودیم اما همه چیز تغییر کرد. این شکست باید درسی برای ما باشد که در هیچ دیداری فکر نکنیم پیروزی مان قطعی است. ما باید تا پایان بجنگیم."
دی ماریا:فصل گذشته فقط بخاطر رونالدو در رئال ماندم
با قهرمانی اروپا، رئال را به بهترین شکل ممکن ترک کردم. ممنونم از منچستر یونایتد که مبلغ درخواستی رئال را پرداخت کرد.
آنخل دی ماریا امروز در مصاحبه با رادیو "Am 360 espn" در مورد خروجش از رئال و پیوستنش به منچستر یونایتد صحبت کرد و رضایت خود از این مساله را ابراز داشت.دی ماریا یکی از دلایل اصلی ترک نکردن رئال در فصل گذشته را روابط بسیار خوبش با رونالدو دانست.
به عقیده دی ماریا، او بهترین زمان را برای ترک رئال انتخاب کرد: پس از کسب لادسیما(دهمین عنوان قهرمانی اروپای رئال)
وی گفت : "حقیقت این است که صمیمیت زیادی بین من و رونالدو وجود داشت.او در همه زمینه ها از من حمایت می کرد.فصل گذشته زمانی که بحث رفتن من پیش آمد؛ همه تلاشش را کرد تا من در رئال بمانم و همینگونه نیز شد.اگر فصل گذشته رئال را ترک نکردم؛ فقط بخاطر کریستیانو بود.
با قهرمانی اروپا، رئال را به بهترین شکل ممکن ترک کردم. ممنونم از منچستر یونایتد که مبلغ درخواستی رئال را پرداخت کرد. من اهل دروغ گفتن نیستم. هر آنچه که در نامه خداحافظیم برای هواداران رئال نوشتم؛ حقیقت محض و خواسته قلبی من بود."
وی در مورد باشگاه جدیدش نیز گفت : " به اینکه گران ترین بازیکن تاریخ باشگاه و لیگ برتر هستم فکر نمی کنم. پوشیدن پیراهن شماره 7 منچستر یونایتد افتخار بزرگی است. در این باشگاه همواره بهترین بازیکنان این شماره را در اختیار داشته اند. با این وجود از این بابت هیچ فشاری روی خودم احساس نمی کنم "
میلاد :این فصل رئال به مقامی نمیرسه
به گزارش گل میلاد در ادامه افزود پرز ریده با این خرید و فروش هاش.آخه کدوم احمقی یکی از 3 بازیکن برتر تیم و یکی از کلیدی ترین بازیکن تیم رو به قیمت 10 تا میفروشه
او در ادامه فرمود با این وضعیت رئال دسته خر هم نمیگیره چه برسه به اوندسیما
Hero Enter
Viva Real Madrid
سرجیو راموس، مدافع رئال مادرید با زدن ۳۹ گل در دوران فوتبالش در لالیگا تبدیل به چهارمین مدافع گلزن تاریخ لالیگا شده است. در حقیقت راموس پس از هیرو ، روبرتو کارلوس و کومان این رده را کسب کرده است. او نه تنها یک مدافع قابل اتکاست بلکه به خوبی به تیم در حملات کمک می کند.
Hero Enter
Viva Real Madrid
خینا نامزد 38 ساله دی استفانو ادعا کرد که دی استفانو در مقابل پرز از او دفاع کرده است :” رئال مادرید به این نتیجه رسیده بود که کلا من مقصر هستم. مانوئل ردوندو، منشی فلورنتینو پرز سعی کرد که آلفردو را راضی کند تا مرا رها کند اما آلفردو پاسخ داد :” هیچ کس حق دخالت در زندگی شخصی من را ندارد . من و او رابطه های جنسی خیلی فوق العاده ای با همدیگر داشتیم و حتی به تولد یک بچه فکر می کردیم.”
عجب دیوثیه این پرز چکار به زندگی شخصی مردم داری
حروم زاده کارش فقط ریدن تو تیم نیست
دم کریس گرم
Hero Enter
Viva Real Madrid
در حال حاضر 97 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 97 مهمان ها)