صفحه 348 از 700 نخستنخست ... 248298338346347348349350358398448 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 3,471 به 3,480 از 6997

موضوع: <<<<<<< اوندسیمای رئال مادرید در میلان >>>>>>>

فوق حرفه ای
    جنگ سرد میان پرز و دی ماریا ادامه دارد. بازیکن آرژآنتینی در مصاحبه با رادیو آمه ریکا گفت :” حرفهای او را دیدم. برای این که دستمزدم به اندازه رونالدو باشد باید توپ طلا ببرم.” وی در ادامه گفت :” هرگز نمی خواستم از رئال بروم. هرگز این را نخواستم.” و در ادامه گفت :” در جام جهانی فقط به مسابقت فکر می کنم. نمی دانم روزنامه های اسپانیایی از کجا خبر می سازند. به هر صورت می گفتند که فروش من با 75 میلیون یورو برای اقتصاد رئال خیلی خوب بوده است و هزینه هایشان را جبران کرده است.”
    دی ماریا در این باره که آیا دوست داشته در رئال بماند یا نه نیز گفت :” هیچ کس به من و وکیلم نگفت که بمانیم و به همین خاطر فکر کردیم که می خواهند مرا بفروشند.”
    ال فیدئو در مورد روابطش با پرز گفت :” رابطه چندان نزدیکی با او نداشتم. وقتی قرارداد امضا کردم یا تمدید کردم هم او را ندیدم. ” و در مورد رباطه اش با هواداران گفت :” کاسیاس و راموس به من گفتند که تا کنون صدای تشویقی مثل صدای تشویق هواداران برای من در بازی مقابل اتلتیکو نداشتند. هواداران تا سرحد مرگ مرا دوست داشتند … اما این چیزها می گذرند. گاهی باید رفت و به سمتی دیگر نگاه کرد.”
    دی ماریا، آنجلوتی را نیز مقصر نمی داند:” زمانی که کل دنیا می خواستند مرا بکشند به من فرصت داد. از او ممنونم. مرا در پستی دیگر در زمین قرار داد تا بتوانم در کنار بیل در ترکیب باشم. هیچ مشکلی با او ندارم . رابطه ام با او خوب است.”
    وی همچنین افشا کرد که رئال در نامه ای رسمی خواستار بازی نکردن او در فینال جام جهانی شده است:” آنها یک نامه رسمی فرستادند. من سخت تلاش می کردم تا در فینال بازی کنم اما می دانستم که اگر بازی کنم به احتمال 90 درصد مصدومیتم تشدید می شود. اما وقتی آن نامه را دیدم آن را پاره کردم. با هیچ کس در باشگاه در این باره صحبت نکردم ، سابیا کسی بود که باید تصمیم می گرفت نه رئال.”
    دی ماریا در مورد رونالدو گفت:” او همیشه در کنار من بود. نمی دانم تا چه زمانی دوام می آورد!”
    Hero Enter
    Viva Real Madrid

2. کاربر مقابل از Milad عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فوق حرفه ای
    دی ماریا در مورد رونالدو گفت:” او همیشه در کنار من بود. نمی دانم تا چه زمانی دوام می آورد!
    Hero Enter
    Viva Real Madrid

4. کاربر مقابل از Milad عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فوق حرفه ای
    یوگنو لوپز، مدیربرنامه های آنخل دی ماریا عنوان کرد که موکلش هیچگاه از رئال درخواست حقوق 8 میلیون یورویی نکرده است. هافبک آرژانتینی یکی از بهترین بازیکنان کارلو آنچلوتی در فصل گذشته بود و موفق شد لیگ قهرمانان و کوپا دل ری را به همراه سپیدپوشان کسب کند.با این حال، او با 75 میلیون یورو به منچستریونایتد پیوست و پس از پیوستنش، مصاحبه‌هایی توسط او و پرس انجام می‌شود که دو طرف، حرف‌های همدیگر را تکذیب می‌کنند.
    مدیربرنامه های ال فیدئو در مصاحبه با کادنا کوپ گفت: " پیش از جام جهانی پیشنهادی از سوی رئال دریافت نکردیم. آنخل هیچ‌گاه درخواست 8 میلیون یورویی نکرد و با حقوق پایین تر هم در تیم می‌ماند با اینکه پیشنهادات بهتری داشت.
    او تا سال 2018 قرارداد داشت ولی می‌خواست قراردادش را بهبود ببخشد که طبیعی است. آنها تونی کروس و خامس رودریگس را خریدند. این نشان از این بود که یک چیز درست نیست ولی خامس رابرای جدایی دی ماریا نیاوردند. آنها دو بازیکن کاملا متفاوت هستند. ما مذاکرات را شروع کردیم ولی رئال مادرید قصد نداشت هزینه ای کند.منبع صحبت‌های من، حرف‌های خودپرس است. آنچلوتی هر کاری کرد که دی ماریا بماند."

6. کاربر مقابل از HO33E!N عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

ehsan1361
    Guest
    اینقد خبر از دیماریا نزارین
    نابودش کردین رفت
    پرز فاشیست خونخوار

فوق حرفه ای
    حمایت دوباره گواردیولا از استقلال کاتالونیا

پپ گواردیولا سرمربی بایرن فعلی بایرن مونیخ که سال ها برای بارسلونا بازی و مربیگری کرده و یک کاتالان اصیل محسوب می شود بار دیگر به دفاع از استقلال طلبی ایالت کاتالونیا پرداخت و در یک ویدئوی تبلیغاتی که به منظور حمایت از رفراندوم روز 9 نوامبر تهیه شده برای چند ثانیه جلوی دوربین از مردم ایالت کاتالونیا صحبت کرد. وی گفت : " در این لحظه غالب کاتالان ها می خواهند که در مورد اینده ایالتشان یک تثمیم درست و نهایی گرفته شود. کجا ؟ در آخرین بیانیه دمکراسی. در رفراندوم شرکت کرده و به استقلال رای دهید "

اینا واقعا میخوان جدا شن؟

فوق حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط HO33E!N نمایش پست ها
    حمایت دوباره گواردیولا از استقلال کاتالونیا

پپ گواردیولا سرمربی بایرن فعلی بایرن مونیخ که سال ها برای بارسلونا بازی و مربیگری کرده و یک کاتالان اصیل محسوب می شود بار دیگر به دفاع از استقلال طلبی ایالت کاتالونیا پرداخت و در یک ویدئوی تبلیغاتی که به منظور حمایت از رفراندوم روز 9 نوامبر تهیه شده برای چند ثانیه جلوی دوربین از مردم ایالت کاتالونیا صحبت کرد. وی گفت : " در این لحظه غالب کاتالان ها می خواهند که در مورد اینده ایالتشان یک تثمیم درست و نهایی گرفته شود. کجا ؟ در آخرین بیانیه دمکراسی. در رفراندوم شرکت کرده و به استقلال رای دهید "

اینا واقعا میخوان جدا شن؟
    ali
    دمش گررم عجب ادم با شعوری هستش با اینکه اصلا ایران نیست ولی از استقلال حمایت میکنه !!!!!!!!!!

ehsan1361
    Guest
    از خودت نقل میگیری

فوق حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط HO33E!N نمایش پست ها
    شزنی: مقصر نیمکت نشینی اوسپینا نیستم

شزنی عنوان کرد که تلاش می‌کند تا دچار افت نشود.
    شزنی، دروازه بان آرسنال عنوان کرد که دیوید اوسپینا، دروازه بان دوم آرسنال دوست او نیست و او در نیمکت نشینی اش مقصر نیست.

دروازه بان تیم ملی لهستان فصل بسیار خوبی با آرسنال سپری کرد و باعث شد تا فابیانسکی، آرسنال را به مقصد سوانسی ترک کند.اوسپینا پس از عملکرد خوب در جام جهانی، از نیس فرانسه به آرسنا پیوست ولی از زمان حضورش، شزنی دروازه بان اول تیم بوده است.
    شزنی در مصاحبه با Przeglad Sportowy گفت: " از اینکه شماره 1 تیم هستم، احساس اطمینان خاطر می‌کنم ولی می‌دانم که نمی‌توانم بازی بدی پشت سر بگذارم. می‌دانم که انگیزه اوسپینا، نیمکت نشینی و دست زدن برای من نیست. او انسان خوبی است. از لحاظ ورزشی، او یک بازیکن مناسب در یک باشگاه مناسب است ولی من برایش احساس ناراحتی نمی‌کنم. فکر نمی‌کنم که او " دوست من" باشد، همانطور که در مورد فابیانسکی فکر می‌کردم. فکر می‌کنم که لوکاس (فابیانسکی) شایسته بازی کردن بود ولی نه با هزینه نیمکت نشینی من."

فک کن همچی مصاحبه ای لوپز میکرد...وای اسطوره ی تیم دوستش نیست
    ژسنی بلافاصله به این گفته ها واکنش نشان داد و آنها را رد کرد:
    "رسانه های انگلیسی باید داستان سازی رو متوقف کنند، در حالی که هیچ داستانی وجود نداره. من گفتم همواره برای لوکاس فابیانسکی متاسف بودم چون او دوست خوب من بود و شایسته بازی در تیم اصلی. این کمی متفاوت با این گفته است که "اوسپینا دوست من نیست و برای او دلسوزی نمی کنم" اینطور فکر نمی کنید؟ امروزه با وجود رسانه های اجتماعی، داستان های مزخرف شما بلافاصله نابود می شه."
    Hero Enter
    Viva Real Madrid

فوق حرفه ای
    آنچلوتی خواهان جذب یحیی توره

با جدایی ژابی آلونسو و آنخل دی‌ماریا، رئال می‌خواهد خط هافبک خود را تقویت کند.
    کارلو آنچلوتی، سرمربی رئال مادرید قصد دارد برای تقویت خط هافبک خود، یحیی توره، هافبک منچسترسیتی را به خدمت بگیرد.

پس از جدایی آنخل دی‌ماریا و ژابی آلونسو، رئال در خط میانی بازیکنی جذب نکرد و آنچلوتی معتقد است که با این شرایط تیم به مشکل خواهد خورد. سرمربی ایتالیایی قصد دارد 75 میلیون یورویی که از فروش آنخل دی ماریا در اختیار دارد را برای خرید ستاره سیتیزن ها هزینه کند.
    توره فصل گذشته عملکرد فوق‌العاده ای با سیتی داشت و بهترین گلزن این تیم بود و موثر ترین بازیکن در کسب دومین قهرمانی در 3 سال اخیر بود. رئال همچنین قصد دارد برای تقویت خط دفاع خود، مت هوملس، مدافع دورتموند را نیز در اختیار بگیرد.

13. کاربر مقابل از HO33E!N عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فوق حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط Milad نمایش پست ها
    ژسنی بلافاصله به این گفته ها واکنش نشان داد و آنها را رد کرد:
    "رسانه های انگلیسی باید داستان سازی رو متوقف کنند، در حالی که هیچ داستانی وجود نداره. من گفتم همواره برای لوکاس فابیانسکی متاسف بودم چون او دوست خوب من بود و شایسته بازی در تیم اصلی. این کمی متفاوت با این گفته است که "اوسپینا دوست من نیست و برای او دلسوزی نمی کنم" اینطور فکر نمی کنید؟ امروزه با وجود رسانه های اجتماعی، داستان های مزخرف شما بلافاصله نابود می شه."
    چه جالب

صفحه 348 از 700 نخستنخست ... 248298338346347348349350358398448 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 83 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 83 مهمان ها)