پلاتینی: فوتبال از حضور بلاتر رنج میبرد !
میشل پلاتینی، رئیس یوفا عنوان کرد که فیفا از حضور سپ بلاتر رنج میبرد و او تعجب نخواهد کرد اگر بلاتر 78 ساله برای انتخابات سال 2019 هم کاندید شود.
پس از اینکه بلاتر عنوان کرد که قصد دارد در انتخابات یوفا کاندید شود، با انتقادات شدیدی روبرو شد که بزرگترین منتقدش، میشل پلاتینی فرانسوی بود. بلاتر رقیبی در این انتخابات ندارد و برای بار پنجم نیز انتخاب خواهد شد. پلاتینی معتقد است که انتخاب دوباره بلاتر، به فوتبال صدمه خواهد زد.
او در مصاحبه با بیلد گفت: " من بزدل نیستم و ترسی از سپ بلاتر ندارم. قصد حضور در انتخابات فیفا را ندارم ولی در آینده این کار را خواهم کرد. فکر میکنم بلاتر نباید در انتخابات شرکت کند. وجهه فیفا به شدت صدمه خورده و حضور بلاتر این موضوع را بدتر خواهد کرد. فوتبال از این موضوع رنج میبرد. شاید وولفگانگ نیرشبه بخواهد با بلاتر رقابت کند ولی فکر نمیکنم اتفاق خاصی رخ دهد. من دوست خودم، سپ بلاتر را به خوبی میشناسم و تعجب نخواهم کرد که او برای یورو 2019 هم کاندید شود. با سپ، هرچیزی امکان پذیر است."
پلاتینی سپس در رابطه با میزبانان بعدی جام جهانی گفت: " از انتخاب قطر و روسیه ناراحت نیستم. دوست دارم جام جهانی در کشورهایی برگزار شود که قبلا میزبان نبوده اند بنابراین فکر نمیکنم انتخاب قطر، اشتباه بوده باشد."
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کیکه مارین:
اگه رویس تو ماه جون June به لندن سفر کرده باشه تا با مقامات آرسنال مذاکره کنه، به خاطر این هست که اون از سبک و ایده بازی آرسنال خوشش میاد. این یه خرید هست، ونگر!
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دو ستاره آرژانتینی باشگاه های بارسلونا و یوونتوس شب گذشته در شهر میلان به ملاقات یکدیگر رفته و وعده شام را با یکدیگر گذراندند.
یه روز میگن شرط تمدید قرار داد مسی پینتو و آگروئه ! ( من الآن تو لیست 22 نفره بارسا آگرو یا پینتو رو نمیبینم !!)
یه روز میگن علت دعوت نشدن توز مسی دیکتاتوره ! با اینکه قبل اون هیشکی نمیگفت اینا باهم مشکل دارن !!
حسین شایعه درست کرده بود مسی و توز مشکل دارن
اصن این شایعه رو حسین در سطح جهان انتشار داد
در حال حاضر 93 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 93 مهمان ها)