نوشته اصلی توسط HO33E!N قبلا می کشید؟ پ چجور پله های ترقی رو طی کردم
نوشته اصلی توسط sareh چه مودب شدی این آواتارت کیه؟ قبلشم سلام قبلا بی ادب بودم؟ میثم مروستی، نوازنده ویولن، سه تار، سنتور، ویولا و غیره در آخر جواب سلام
نوشته اصلی توسط sareh چه مودب شدی این آواتارت کیه؟ قبلشم سلام وحید بارسلونایی نیستاخیلی بی ادب نبود قبلا هم
نوشته اصلی توسط vahid هافبک نمیخوایم حالا هی بگو هافبک نمیخوایم ولی تیم بعد از قهرمانی بدون تغییر بمونه هیچی نمیشه حالا ببین کی گفتم
نوشته اصلی توسط sareh پ چجور پله های ترقی رو طی کردم
نوشته اصلی توسط vahid قبلا بی ادب بودم؟ میثم مروستی، نوازنده ویولن، سه تار، سنتور، ویولا و غیره در آخر جواب سلام بابا آوتار خیلی اتو کشیده بود واسه همین گفتم چه مودب
نوشته اصلی توسط HO33E!N حالا هی بگو هافبک نمیخوایم ولی تیم بعد از قهرمانی بدون تغییر بمونه هیچی نمیشه حالا ببین کی گفتم مگه من گفتم بدون تغییر بمونه؟ من میگم تو هافبک بدون تغییر بمونه، وگرنه تو بقیه پستا نیاز به تغییر داریم
نوشته اصلی توسط HO33E!N وحید بارسلونایی نیستاخیلی بی ادب نبود قبلا هم بارسلونایی ها خیلی هم با ادب هستن امحان بدبخت شدم
نوشته اصلی توسط sareh بابا آوتار خیلی اتو کشیده بود واسه همین گفتم چه مودب جلف باشه خوبه؟ اتفاقا آدم های باشخصیتی مثل خودمو دوست دارم
نوشته اصلی توسط sareh بارسلونایی ها خیلی هم با ادب هستن امحان بدبخت شدم کو تا شب امتحان
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 17 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 17 مهمان ها)
مشاهده قوانین انجمن