وحید گوخوری زیاد میکنه
حسینم جز زر زدن کاری بلد نیست
تیم الان بازیساز نداره
تونی کروس یه هافبک خوب نه در حد اوزیل ولی تقریبا فقط یه لول(level) از مسوت پایینتره
ایسکو که تو مالاگا وینگر بود الان نمیشه ازش بخوایم در حد اوزیل باشه و پاس گل زیاد بده
مودریچ هم که بیشتر خصوصیت دفاعی داره با توجه به سیستم تیم
تونی کروس یه توپ پخش کن خوبه راحت میشه تو بازی هایی که اتوبوس جلومونه کارساز بشه تو بازی با اتلتیکو حضور ایسکو رو دیدین چقد مفید بود ولی بازم بخاطر ضعف ایسکو تو بازیسازی نتونستیم موفق بشیم و سر کرنر گل زدیم
یه نگا به بازیا دوباره بندازین پاسور تیم شده بود کریم بنزما و دیماریا
وقتی توپی واسه کریم نمیاد نمیشه ازش انتظار معجزه داشت به نظرم سوارز هم بیاد مثه کریم به مشکل میخوره تیم بازیساز نداره تو سالی که اوزیل تو اوج بود کریم بیشتر از 20 گل زده بود
تو تیمی که کریس رونالدو باشه مهاجم هدف زیاد به چشم نمیاد چون تمام توپ ها به رونالدو ختم میشه تو بارسا هم همینطوره واسه چی میخوان سانچز و پدرو رو بفروشن همونطور که ویا رو فروختن
وسلام .......باشد که رستگار شوید
الدنگ دیماریا الان سر خره؟ میشه توضیح بدی نقش آنخل تو تیم ما چیه؟
ضمنا ایسکو تو مالاگا هم هافبک چپ بازی میکرد (نه وینگر)، هم هافبک بازیساز... ضمنا ایسکو که قرار نیست همیشه اینجوری بمونه، مطمئن باش اگه ازش بیشتر استفاده بشه پیشرفت میکنه، نقششو تو ضد حمله های جلوی غارسا و بایرن نگا کن ببین چی کارا میتونه بکنه... علاوه بر همه اینا کروس نمیاد برای نیمکت نشینی، یعنی یکی باید بره روی نیمکت، میشی بگی کی قراره بره نیمکت؟
کلا اگه بیاد مطمئن باش ایسکو یا دیماریا رو رد می کنن بره که از دست دادن هر دو تاشون حماقته!
قطعا ما یه هافبک میخوایم ولی با خصوصیات دفاعی در حالی که کروس خصوصیات هجومی داره
از یوونتوسی جماعت هم بازیکن نخریم خیلی بهتره وراتی رو ترجیح میدم پوگبا معلوم نیست جواب بده ویدال هم سنش بالاس وراتی هم جوونه هم تو لیگ فرانسه خودشو اثبات کرده
دیماریا هر چی باشه بازم بگیر نگیر دارهیه بازیکن با ثبات میخوایم
پرز اینقد خر نیست که 30 تا ایسکو رو بخره واسه یه فصل
امکان فروش دیماریا همونقدر هست که امکان فروش اوزیل بود
البته شاید حریف کارلتو نشن که بعید میدونم کسی حریف پرز بشه
با این سیستم اگه ادامه بدیم تونی کروس بدرد میخوره ژابی سنش بالا رفته ایارا هم که ریده کاسمیرو هم که رفتنش قطعیه انخل و مودریچ میمونن
دارم به این نتیجه میرسم که انخل از اول برای بازی پشت سر رونالدو زاده شده بود
به هر حال امیدوارم زیاد تغییرات ندیم
میترسم بلای سال 2002 سرمون بیاد
تیم قهرمانو کهکشانی کرد ولی تیم از هم پاشید
ایشالا اون اتفاقات دوباره تکرار نمیشه
من که گفتم قبلا هافبک دفاعی الان لازم نداریم، یه سال دیگه به ایارا فرصت بدیم بهتره، بعدش اگه بازم نشد، میریم سراغ پوگبا یا وراتی که نسبت به امسال فوقش قیمتشون 10 تا میره بالاتر...
دیماریا بگیر نگیر داره قبول دارم ولی ایسکو تو مواقعی گه نگیر داره میاد جاش، تازه خسه هم هست، مارسلو هم میتونه تو اون پست بازی کنه!
به هر حال اومدن کروس دلیل میشه برای فروش دی ماریا یعنی احتمالشو میبره بالاتر پس نیاد بهتره
چقدر شما گو خوردین
وحید زرنزن هافبک نمیخوایم ؟
قشنگ دو تا میخوایم نهایت یکی + اینکه اعتماد کنیم به ایارامندی
با کروس من بیشتر حال میکنم
خرید مهاجم هم بستگی داره میخوایم چکار کنیم
اگه سوارز رو میخوایم بخریم باید بنز رو بفروشیم یه مهاجم مثل خوسلو خودمون هم بش اضافه کنیم
ولی اگه میخوایم یکی غیر سوارز بخریم باید یکی باشه جنبه نیمکت رو داشته باشه + اینکه بتونه تو مواقع نیاز به داد تیم برسه
Hero Enter
Viva Real Madrid
در حال حاضر 37 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 37 مهمان ها)